Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משפחתי עד 40K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו ממשיכים לחפש רכב עבורנו. אנחנו משפחה שתגדל בקרוב לזוג פלוס 2 (אחד בן ארבע והשנייה... משמע בשנה הקרובה לפחות כיסא תינוק+סל קל). אחרי שעזרתם לנו לחפש רכב והגענו למסקנה שבשלושים אלף כנראה שנצטרך להתפשר על משהו החלטנו לנסות להעלות את התקציב ו40 אלף זה המקסימום של המקסימום שאנחנו יכולים להרשות לעצמנו.

מה אנחנו מחפשים למעשה?

אנחנו מחפשים רכב בטוח (איזופיקס חובה), אוטומטי (בלי גירים רובוטים או AL4 למיניהם, פלאנטרי פשוט או מקסימום רציף), אמינות (ממש לא רוצים לבקר במוסך מלבד פעם בשנה לטיפול ולטסט) שיהיה מאובזר (עד כמה שניתן אני יודע שזאת נקודה בעייתית ואנחנו לא מפונקים יתר על המידה) ושיהיה זול לתחזוקה. בנוסף השאיפה שיהיה כמה שיותר גדול מבפנים (תא מטען נורמלי ולא מיני) וכמה שיותר קטן מבחוץ.

אשמח להמלצה מכיוון שאיבדתי את עצמי טיפה בלוחות. אנחנו מוכנים להתפשר על השנה אבל שלא יהיה ישן מידי. אנחנו מתכננים להחזיק ברכב הרבה שנים ולכן מעדיפים אותו כמה שיותר חדש.

ודבר אחרון, צדתי בלוחות ספייס ורסו שעניינה אותי. אבא שלי היה באיזור של בעל הרכב והלך לראות אותו. לטענתו תא המטען קטן מדי עבור שני ילדים (עגלה+ אמבטיה+ 2 מזוודות כבייסליין). אבל ממה שראיתי באינטרנט ההפך הוא הנכון וכולם רק מהללים את תא המטען הזה. אשמח לשמוע ממישהו שיש לו ניסיון עם הרכב הנ"ל האם תא המטען סביר או שהוא קטן מידי.

תודה רבה!

פורסם

הספפיס ורסו אחלה רכב עם תא מטען גדול יחסית ועקב מבנה הסטיישן קלות העמסה גבוהה, תמיד אתה יכול לבוא אלי ולבדוק את התא מטען עם הציוד שלך.

עוד רכב מומלת בחום ניסן טידה אמין חסכוני יחסית, תא מטען מרווח מאוד ונוח לנסיעה.

פורסם

תודה על ההצעה!

מהיכן אתה בארץ? אשמח גם אם רק תוכל לשתף מה אתה מצליח להכניס לתא המטען. לטענתו של אבא שלי היא שאנחנו נמקסם את המקום בתא המטען ואם נניח נרצה לצאת לטיול אז לא נוכל להעמיס גם עגלה וגם ציוד משפחתי.

פורסם

מה שרשמת שצריך להכניס לבגאז' זה הרבה מאוד ציוד.

לדעתי, יונדאי I30CW יהיה הרכב המתאים והנוח להעמסת עגלה+אמבטיה+2 מזוודות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

יכול להיות שרנו סניק (הקצרה, 5 מקומות) תתאים לכם? היא (יחסית) קצרה מבחוץ ומרווחת מאוד מבפנים, בטוחה ומאובזרת. איפשהוא באזור 2010-11 עשויה להכנס בתקציב.

שני חסרונות עיקריים: צריכת דלק גבוהה וגיר רציף. וכמובן, תדמית אמינות של רנו.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

אני משתדל לא ליפול לסטיגמות אבל כשבדקתי את הC4 לא יכולתי שלא. לכן חשוב לי להבין האם הרנו היא רק לא אמינה בשמועות או שיש לה באמת בעיות קריטיות שעלולות לעלות הרבה במוסך. בנוסף מה הבעיה בגיר רציף?

לגבי הסטיישן אני לאט לאט מבין שזאת האופציה הבטוחה. אני עדיין מקווה להחשף לדגם שלא הכרתי ויתאים לי. אם לא אאלץ לרכוש סטיישן.

תודה!

פורסם

ה-c4 באמת יותר בעייתית (בעיקר מנוע), וגם יותר גדולה (מהסניק הקצרה). אני לא מכיר את הסניק מאוד טוב, אם אף אחד אחר לא ידע תמיד אפשר להתקשר למוסך מתמחה ולשאול.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

סניק כדאי לקנות משנת 2011, כאשר מנוע 2000 סמ"ק וגיר רציף משותפים לניסאן ( קשקאי, למשל ). רכב נוח, חזק, בטיחותי, מרווח ויותר אמין מדור קודם.

אבל ממה שראיתי בלוח, המחירים שמבקשים על הרכב הזה במצב שמור סביב 50 אלף שקלים.

צריכת דלק של הרכב הזה 1:9.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה, אז הסניק ירדה מהדיון. בין הסיד סטיישן והI30CW מי לדעתכם עדיף ולמה? הבנתי שהן אחיות והן באמת זהות במכלולים אבל יכול להיות שיש העדפה לאחת מהן? (מניסיון אישי, שאני יודע שלא ניתן להסיק ממנו על הכלל, שתי המכוניות מתקלקלות בדברים מהותיים שעולים הרבה כסף)

פורסם

סיד פחות נפוצה, הייתי בוחר בקיה - יש לה נוחות קצת יותר טובה (מתלים מכוילים יותר מוצלח ).

לקיה 7 שנות אחריות (3+4 חלקית), אבל לא כאשר היתה בעלות ליסינג בתור יד ראשונה.

פורסם

הקיה בהחלט פחות נפוצה ואצל אלה שדיברתי איתם הבוקר המצב ברכב לא היה מזהיר (או ק"מ מוגזם או בעיות קלות במנוע). אני אמשיך בחיפושים. נראה לכם שיש סטישנים אחרים ששווה לבדוק? הפוקוס לא באה בחשבון אבל ראיתי את האסטרה סטיישן ותהיתי מה לגביה ומה לגבי מכונית סטישן אחרות.

פורסם

במחיר שלך אתה יכול למצוא ניסן טידה הדגם המפואר 4 דלתות 500 ליטר תא מטען שבהחלט מתאים למשפ' +2 . רכב נוח לנסיעה יש לו את כל אמצעי הבטיחות.

ממליץ בחום!

פורסם

לאחותי עם צרכים דומים לשלך יש יונדאי i30cw 2010 מרוצה ממנו מעל ומעבר ואפילו לא תצטרך לנצל את כל התקציב.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם
במחיר שלך אתה יכול למצוא ניסן טידה הדגם המפואר 4 דלתות 500 ליטר תא מטען שבהחלט מתאים למשפ' +2 . רכב נוח לנסיעה יש לו את כל אמצעי הבטיחות.

ממליץ בחום!

הטידה צרה ואי אפשר יהיה לקחת עוד מישהו בין כיסאות הבטיחות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

תבדוק לגבי קיה פורטה 2010, I30 CW או רגילה, פורד פוקוס דור קודם (שווקה עד 2011 כולל) קיימת גם בסטיישן וגם בסדאן או האצב'ק, מיצובישי לנסר 2010-2011 - יש גם 1500 וגם 1800.

כולן עונות על הדרישות ויתאימו למשפחה מבחינת מרווח ובטיחות.

• תוכן חדש...