Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקלה הידועה של הלוח אם ככל הנראה.

פחות מעניין המכשיר יותר התמונות שברוב טמטומי התעצלתי לגבות.

העניין שכשקניתי את המכשיר בדקתי את הזמן יצור והוא היה אחרי ש LG הודיעו על התקלה , אז לא חשבתי שזה יהיה

בכל מקרה המכשיר היה עם סנכרון דלוק והרבה פעמים עם WIFI, יש מצב שהם גובו? יש איפה לבדוק?

יש פתרון במידה ולא גובו להוציא איכשהו את המידע הזה?

תודה

Miata ND2

פורסם

אני מצליח איכשהו להפעיל אותו כשהוא במקפיא, גם שאני משחק איתו יותר מדי שם הוא נכבה, הורדתי ישר את האפליקציה של גוגל אבל הוא פשוט לא מגבה משהו מוזר

יש איזו אפליקציה קצת יותר נגישה ? אני יודע שהאפליקציה של גוגל נגישה אבל היא פשוט לא מגבה.

Miata ND2

פורסם

מניסיון דומה עם נקסוס 5X שגם כן נכנס לבוטלופ, הכנסתי אותו למקפיא למשך שעה שעה וחצי וכשהוא במקפיא (סגור במקפיא) הפעלתי אותו והתחלתי להוריד ממנו תמונות וגיביתי את שאר המידע (עם כבל USB). ככה עשיתי מספר פעמים עד שגיביתי כל מה שרציתי.

ROOONEEYY

פורסם

טוב אני רק ארשום למי שיקרא את השרשור

קודם כל המקפיא כמעט ולא עבד, עברתי מייאוש לפן שאני יודע שיכול לגמור אותו סופית, אבל אז חזרתי למקפיא ואיכשהו תפסתי גל והצלחתי לגבות את כל התמונות.

אופציה שאעשה בהמשך סתם מתוך חיבה לתחום : הולך לפרק את הלוח אם ולשים אותו ב 200 מעלות בתנור. אומרים שזה פותר את הבעיה לפחות ליום.

אין שום אפשרות להעביר את המידע שמחליפים לוח אם. להוציא את השבב זכרון פנימי זה על גבול הבלתי אפשרי (לא שמעתי על מישהו שעשה את זה)

יש עוד אפשרות ליצור קובץ BIN של כל המידע ואז לפתוח אותו עם תוכנה מתאימה, ניסיתי ולא הלך.

כל מה שרשמתי זה נטו סיכום למי שיקרא.

Miata ND2

פורסם

אני מתכוון לתקן אותו , וכן קניתי בכלל בחו"ל אז אשלם כסף.

אבל תיקון מוחק את כל הגיבוי, התיקון לא מעניין, לשלם או לקנות טלפון חדש זה לא הבעיה.

הבעיה הייתה נטו הגיבויים שלא היו.

Miata ND2

פורסם

במקרה דומה שמתי את המכשיר בין שתי שקיות של אפונה קפואה בתוך צידנית שקוררה מראש במקפיא. התעסקתי איתו ככה כמעט 3 שעות עד שהכל גובה מכל הכיוונים, ומשם לתיקון.

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

פורסם

אופציה שאעשה בהמשך סתם מתוך חיבה לתחום : הולך לפרק את הלוח אם ולשים אותו ב 200 מעלות בתנור. אומרים שזה פותר את הבעיה לפחות ליום.

זה מה שעבד אצלי על G3, הטלפון סבל ממסך "כחול" ללא יכולת הדלקה.

פירקתי את לוח האם והכנסתי לתנור מחומם מראש ל180 מעלות למשך 10 דק', קירור לטמפ' החדר והרכבה למכשיר.

בפעם הראשונה זה החזיק שבוע, ולאחר מכן 5-6 ימים וכל פעם פרק הזמן שעובר על הופעת התקלה התקצר.

כשזה קרה פעמיים באותו היום, התייאשתי.

פורסם

טוב אחרי החימום הוא אפילו לא נדלק.

אני חושב שהסיבה היא שהלוח אם שלי לא סובל מאותה תקלה שמצריכה חימום, הסריאל שלו מתחיל ב 512

בכל מקרה אני כרגע מחפש חנות בארץ שתמכור לוח אם, וזה מוזר כי למרות שהתקלה כל כך נפוצה לא הצלחתי למצוא יותר מ 1-2 וגם הם רשמו שהם מוכרים CPU ולא לוח אם.

אם מישהו מכיר, מעדיף באיזור פתח תקווה/הרצליה והסביבה.

Miata ND2

• תוכן חדש...