Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'טה מנג'ר 1600 מודל 2009 DSG האם כדאי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3406 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתוני הרכב: 87,000 ק"מ יד שניה, מטופל במוסך מורשה כל הזמן עם היסטורית טיפולים מלאה.

שוחחתי עם בעל הרכב - הרכב עבר ריקול של הגיר לפני כמה שנים, עם זאת לדבריו לא היו כל בעיות בגיר לפני ואחרי הריקול, הרכב נוסע חלק.

איך הדגם לכשעצמו? האם יש סיכון מוגבר ברכישה?

פורסם

מציע לך לבצע חיפוש בפורום על DSG ולהחליט בעצמך האם יש סיכון או אין.

אם אתה רוצה שאחסוך לך את החיפוש - כן, יש סיכון מוגבר, יש תקלות חוזרות ב DSG והתיקונים יקרים וכואבים לכיס.

פורסם

הייתה לנו אחת כזו שנת 2010, רכב נחמד במחיר זול יחסית, איכות גרמנית(מעט משעממת ואפורה), צריכת דלק ממוצעת של 1-11 בזכות הגיר שעבד מעולה. בהחלט יכול להיות מצב בו הגיר לא יעבוד מעולה והתיקון כמו שנאמר, לא זול. בנוסף לכך אופן הפעולה לא היה נעים במיוחד בעיר, מעט מהססת ורועדת בהילוך ראשון ולפעמים מתבלבלת וחובטת.

לבסוף החלטנו למכור וקנינו באותו מחיר וולוו S40 2010. הייתה עליית רמה בשבילנו, יותר מפנקת(מושבים חשמליים לדוגמא), יותר נוחה ויותר חזקה.

פורסם

אוהבת דלק יותר מהג'טה בהתאם למנוע הגדול יותר. מנוע של פוקוס 2.0 ושלדה של מאזדה 6..

המנוע אמין ועלויות האחזקה בסדר גמור, בטח שלא יותר מהג'טה.

טיפול שנתי במוסך מורשה כולל החלפת בלמים יצא כ550ש"ח ללא מע"מ.

הרכב חולק הרבה מאוד עם ה2 הללו ולכן אין סיבה שהחלפים יהיו יקרים. נסדק לנו המיכל עיבוי, המוסכניק הביא מיכל עיבוי זהה לחלוטין שעל הקופסא היה רשום מאזדה :-)

פורסם
טיפול שנתי במוסך מורשה כולל החלפת בלמים יצא כ550ש"ח ללא מע"מ.

נשמע הזוי. מה כלל החלפת הבלמים (צלחות, רפידות)?

Seat Leon FR Mk3 1.8TSI DSG 2015

Skoda Fabia Mk1 1.4 16v 2005 - sold

פורסם (נערך)

זה הזוי? קיבלתי הצעת מחיר לפורד מונדאו 09 במוסך מורשה באשדוד, 650 שקל על שמן ופילטר שמן בלבד!!

אני ממש אוהב את המוסך הזה (שלא נציין את שמו), אבל רוב הזמן המחירים בו מגוחכים.

מיותר לציין שלא עשיתי שם.. רכשתי שמן, פילטרים, ורפידות לבד. עלה לי קצת יותר מ650 כולל עבודה.

עריכה אחרונה על ידי ramik33
:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

טיפול קטן של החלפת שמן ופילטר שמן במוסך מורשה עולה בסביבות 500-700 ש"ח, אז לא נשמע שהמחיר קיבלת הוא משהו חריג.

אני מסכים שזה יקר, אבל לא הזוי. זה המחירים של מוסכים מורשים.

אני עשיתי טיפול קטן לסיאט לאון FR, עלה 700 ש"ח (לא שילמתי כלום, כי היה לי שובר טיפול חינם. לפי הקבלה היה צריך לעלות 700).

פורסם (נערך)

זה שוד לאור יום. אבל לפחות יש לנו את הזכות לבחור לא להישדד :p

אגב, אם אני מבין את התגובה הקודמת שלך עכשיו, התכוונת שהמחיר שאדון וולוו שילם הוא הזוי לכיוון החיובי?

עריכה אחרונה על ידי ramik33
:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

מסכים איתך.

דרך אגב, ברכב הקודם שלי, קניתי את השמן מנוע לבד (קסטרול אדג', שהיה הרבה יותר איכותי מהשמן שהם שמים, "פז") בחצי מחיר שהם הציעו.

• תוכן חדש...