Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בחירת רכב מליסינג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האפשרויות הינן:

מיצובישי ספורטבק

אופל ברלינה/סטיישן

טויוטה קורולה

מזדה 3

סקודה אוקטביה

יונדאי I30.

יונדאי I30CW.

יונדאי אלנטרה.

קשה לי לומר מה אני מחפש ברכב. בעיקר נוחות. גודל - מרחב. האצה טובה. מזגן טוב. אבזור כמה שאפשר לצפות מליסינג.

אני לא כל כך מכיר את המכוניות. בליסינג האבזור תמיד בסיסי אבל יש מכוניות שהאבזור בהן מראש רחב יחסית.

תודה רבה.

פורסם

אישית - הייתי הולך על האוקטביה.

לא סיפקת הרבה פרטים אבל מלבד האבזור, נדמה לי שהיא די בטופ של כל הדרישות שלך.

מדובר ברכב הכי מרווח מהאופציות הנ"ל, עם תא מטען אולטרה-שימושי.

המנוע שלו מגיב יפה מאוד ללחיצות, ובכלליות מי שמעוניין ב"האצה" כנראה יעדיף רכבים מוגדשים (טורבו) על פני אטמוספרים.

והיות ומדובר בליסינג ==> אין דאגות ממנוע / גיר.

טוב יהיה אם תספק רשימה של הדברים החשובים שלך, לפי סדר חשיבות, וכך אולי תקבל המלצות ממוקדות יותר...

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אם אתה שוקל סטיישן הייתי ממליץ לך לבדוק את הפיז'ו 308 סטיישן,אחרי הi30 ומאזדה 3 שהיו לי היא ממש הפתיעה לטובה.האצה מצויינת,משייטת במהיריות גבוהות בקלות ובשקט(בדיעבד אני מבין כמה הi30 הייתה רועשת).

מרווחת ומאובזרת (חיישני אורות,גשם,בקרת שיוט,מראות מתקפלות תאורת סף) ואחרי 40k ק"מ בחצי שנה עם אפס תקלות ובלי פלסטיקה מקרקשת למרות התקנות מקומיות.

מערכת המולטימדיה ששולטת בכל המערכות קצת קשה לתפעול בהתחלה אבל מתרגלים.

ברגע שסחירות היא לא שיקול הפיז'ו היא מועמדת טובה מאוד,אצלי היא גם יצאה בתור עסקת ליסינג יותר זולה .

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

פורסם

הפז'ו לא באופציות שלו. האוקטביה וה i30 דגמים ישנים. מחליפות יגיעו בקרוב. הייתי הולך על האופל אסטרה סטיישן החדשה. רכב חדיש עם מנוע טורבו חזק 150 כ"ס. מרווח מאוד. חבר שלי לקח כזו בליסינג לאחרונה ומאוד מבסוט

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

פורסם

גם אני חושב - אוקטביה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אם זה ליסינג ממקום עבודה אז אוקטביה ללא ספק, התיקונים והאחזקה לא על חשבונך, תהנה מרכב חזק, מאובזר לא רע, ומה אכפת לך מבעיות אמינות שעלולות לצוץ? (ואולי לא)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
סטיישן מוכרים היום רק מהדור החדש. כבר לא משווקים אסטרה סטיישן ברלינה

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

בליסינג אני לא בטוח שלא מדובר בדגם הקודם, גם אצל היבואן עדיין נמכר הדגם הקודם בהנחה משמעותית.

פורסם

מאזדה 3 לא מרווחת אבל מגיעה עם מנוע 2 ליטר ואבזור לא רע כבר מהדגם הבסיסי.

אם מרווח מאוד חשוב אז אפשר לבדוק את הקורולה. אפור נכון אבל מרווחת, ביצועים לא רעים ואם אני זוכר נכון אז גם האבזור לא רע עכשיו כבר בדגם הסאן הבסיסי.

פורסם

אני מודה לכולכם. מגיב רק כרגע כי לא הזדמן לי להיכנס לכאן. אני מבין שההצעה הטובה ביותר היא האוקטביה. למי ששאל באיזה דגם מדובר, אז זה בדיוק השאלה שלי. איני יכול לדעת איזה דגם יסופק על ידי הליסינג אבל יש להניח שהליסינג יספק את האבזור הבסיסי והנמוך ביותר. אני מחפש שברכב עם האבזור הבסיסי יהיה כמה שיותר, למשל מערכת מולטימדיה. מה לגבי תקלות שהיו ברכבי הקונצרן עם הגיר? שייך לעבר? תודה שוב.

פורסם

תקלות גיר זה לא שייך רק לעבר, עדיין יש, אבל הרבה פחות (לדעתי לא רלוונטי בליסינג). לגבי רמת אבזור בליסינג, לרוב ברירת המחדל הנמוכה ביותר. בחלק מחברות אפשר בתוספת תשלום לקבל רמה גבוהה יותר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אם האסטרה סטיישן זה הדור החדש הייתי בוחר בו,מדובר ברכב השנה,חדיש,איכותי,מהיר.

האוקטביה די מיושנת,עם נוחות נסיעה נוקשה מאד,וגיר בעייתי מאד.

פורסם

הגיר לא מאוד בעייתי, כאשר הרכב מליסינג ו/או באחריות זה לא פקטור. יש מספר בעיות פוטנציאליות שיכולות לקרות, כמו שחיקת המצמדים אם זוחלים הרבה בפקקים (כתוצאה מזה רעידות במהירות נמוכה) ומכטרוניקס (מאז מקצה השיפורים, הסיכוי לתקלה זו הרבה יותר קטן).

כאשר הגיר מתפקד, חוץ מבפקקים, הוא עובד הרבה יותר טוב מכל גיר מסורתי - מהיר מאוד, חלק ולא מסרס את הרכב. בליסינג זה שיקול חשוב.

ולגבי בעייתיות, זה שיקולים לקניה.

פורסם

גם אם הרכב בליסינג זה מעצבן שלוקחים אותו לתיקונים ואין לך את הרכב שלך זמין בגלל שהוא מבלה במוסך.

הDSG שהוא תקין עובד מעולה בכבישים מהירים,מכיוון שכל ארצנו זה פקק אחד גדול ובנסיעה איטית הוא פשוט מעצבן ברמות,אני הייתי מדלג הלאה.

מעבר לכך האסטרה החדשה לדעתי רכב פשוט יותר טוב בכל פרמטר {חוץ מגודל תא המטען} מהאוקטביה.

• תוכן חדש...