Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

אני מציע פה ושם הצעות במכרזי רכב כגון הוצל"פ אשר לא מציגים שם פרטים לגבי הרכב, מלבד שנת ייצור ויד.

ידוע לי כי סוחרים משתמשים במאגר המידע של מספר הרישוי בכדי לגלות פרטים אודות הרכב, כגון: חודש עלייה לכביש, ק"מ בטסט אחרון, טסט בתוקף או לא (אם אין מדבקה) וכו'.

איך אוכל לברר פרטים "כמו הסוחרים"?

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם
האם התקשרת לעו"ד שמטפל?

פעם אחת התמודדתי במכרז, ועו"ד נתן לי את כל הפרטים כולל תוך שמאי.

זה נכון רק ברכישה מפירוק חברה, גירושין וכדו',לא מהוצל"פ

- רבי נחמן מברסלב

פורסם
רק קומבינות.

לא כתבתי במפורש, אבל יעזור לי "ללמוד" איך לבצע את זה

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

גם חברות הביטוח מקושרות למאגרי משרד הרישוי, ואפשר לקבל מהן מידע על העבר התאונתי של הרכב הנדון - אבל כל שאילתא עולה להן כסף.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

השתתפתי במספר מכרזים בתקופה האחרונה. ראשית אתה מגיע למגרש ששם נימצא הרכב , אין אפשרות לבדוק רק מראה חיצוני. אתה מקבל צילום רשיון רכב כדי לדעת מספר ק"מ , כמה בעלים לרכב וטסט. נותן המחאה בנקאית או העברה בנקאית על סך 10 אחוז מההצעה וממתין להתמחרות. יש התמחרות דרך האינטרנט ויש התמחרות אצל הכונס ויש התמחרות במקביל. המחירים גבוהים ומאוד. השמאי מוריד בין 15 ל30 אחוז מהמחירון שהמחירון עצמו לא ריאלי. תמיד יש מי שמגיש הצעה הזויה וזוכה. בקיצור חבל על הזמן.

• תוכן חדש...