Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברה

ישלי תקתוקים מאז הרכישה שלא התייחסתי אליהם כלכך עד עכשיו..כנראה החלפת שמן רע..או החלפה אחריי הזמן שספר הטיפולים ממליץ

עכשיו הרכב מטופל יפה ועם חלקים מקוריים בלבד החלטתי גם להחליף שמן כל 7,500 שמן סינטטי מלא של יורול 5-40 ולא 10K

אסף מהכנופייה שאני סומך עליו מאוד הצביע על המרימי שסתומים , השאלה שלי אם זה משפיע לרעה ובטווח זמן ארוך גורם נזק או בלאי מואץ ? או שזה משהו שולי שלא שווה את הכאב ראש

התקתוקים בעיקר בקור ומנוע קר

0:11

- Hyundai Getz 2007 1.6 -

פורסם (נערך)

לא קשור לתחנת דלק.

עוד תגובות בבקשה..

עריכה אחרונה על ידי young97

פורסם

הרעש ששמעתי הוא בלתי ניסבל ,לכן עדיף לטפל ללא שיהוי .גם לי ניראה שאו שהצטבר פה פיח ואז פלאשינג יעזור (הלוואי) ,או שיהייה נידרש לפתוח ולבדוק מנוע.

פורסם

פלאשינג אין צורך כי אין בכלל בוצה במנוע

כנראה שימשיך עם זה..יקפיד על החלפת שמן וסינטטי מלא כל 7,500 , כשהמנוע מתחמם זה פחות נשמע אבל עדיין נמצא שם

פורסם

אסף צודק.

המחלה של הרכב הזה בדיוק אחד לאחד כמו שהחזקתי עד לפני 5 שנים הוא מרימי שסתומים הידראוליים.

אי אפשר לכוון את השסתומים ברכב הזה ולכן,אם הרעש משם,צריך להחליף את כולם.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מיותר לעשות טיפול כל 7500 ק"מ אתה משתמש בשמן סינטטי מלא אפילו עם 10/40 זה מיותר.

טפל בבעיה או תחייה איתה,אתה סתם שופך שמן שמיש לאשפה.

פורסם
מיותר לעשות טיפול כל 7500 ק"מ אתה משתמש בשמן סינטטי מלא אפילו עם 10/40 זה מיותר.

טפל בבעיה או תחייה איתה,אתה סתם שופך שמן שמיש לאשפה.

ראיתי המון סרטונים ביוטיוב של מומחים שממליצים עם סינטטי להעריך 10-15K , נכון .

אבל בעניין המרימים זה טיפול מורכב ויקר ?

פורסם

והכי חשוב האם זה יוצר איזשהו בלאי ? או משהו שמנוע יכול לחיות אתו בשלום גם לאורך המון זמן

סליחה על הדאבל מנהלים ,

אני מהפלאפון וזה לא נותן לי לערוך.

פורסם

מרימים לינודאי יחסית זולים(אני קניתי בקופרס למנוע של 12 שסתומים)כשארץ הם עולים כ30 ש"ח למרים.

אני ממליץ להזמין מקורפאס אלא עם בארץ זה ישתלם יותר.

• תוכן חדש...