Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3442 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזמנתי כנף קידמית לאופנוע שלי (ABS פלסטיק) שלחו לי בצבע שחור במקום שחור מט

החלטתי במקום לשלם מאות שקלים על צביעה אצל צבעי לקנות ספריי שחור מט כי זה צבע שאני צריך

וצבעתי לבד , יצא ממש יפה , אבל הבעיה שהצבע מתקלף, למשל שאני מעביר את הציפורן על הפלסטיק.

מישהו יודע מה הסיבה שהצבע יורד?

חשוב לציין שהצבע היה בייבוש יומיים .

תודה

פורסם

יש צורך בשיוף עדין של הצבע הקיים,

ולאחר מכן לצבוע בצבע מקשר (יסוד).

לאחריו תצבע עם איזה צבע שתרצה.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם
יש צורך בשיוף עדין של הצבע הקיים,

ולאחר מכן לצבוע בצבע מקשר (יסוד).

לאחריו תצבע עם איזה צבע שתרצה.

אתה בטוח שזו הסיבה שהצבע מתקלף?

ד"א הבנתי שיש לכה מט אם אני ישים אתה חושב שזה עדין היתקלף?

פורסם

צביעה טובה, קשורה בעיקר בהכנת המשטח לקבלת שכבת הצבע.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

לא רק ההכנה, גם חשוב להשתמש בספריי יעודי לפלסטיק.

הספריים שיש לי איתם נסיון חיובי ולאורך זמן הם ה Fusion של Krylon וה 2X Ultra Cover של Rust-Oleum. הם לא מצריכים יסוד לפני, רק שיוף וניקוי יסודי לפני הריסוס.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...