Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני רוצה להחליף את 4 הצמיגים כרשום למעלה

הבעיה, הצמיגים שהמליצו באתר כמו פאלקון 914 וטויו NEO2 במידה הזו ובמחירים סבירים 270 שקל לצמיג, לא קיימים אצל המתקינים כבר כשבועיים. אין במלאי....

הייתי בצמיגיות והמליצו לי על סינים או מותגים במחירים יקרים הרבה יותר או לא טריים (בני שנה ויותר)

בבקשה המלצתכם

פורסם
תנסה בצמיגיית זוארץ בת״א, הם מחזיקים כמות גדולה של צמיגים מהמון מותגים.

בג׳אז הקודמת שהיתה לי (2010), התקנתי רביעיית דנלופים.

זה הרכב של אבי והוא ממש, אבל ממש לא נוסע הרבה (הרכב כמעט בן 4 עם 8500 ק"מ)

לא רוצה לשים סיני אבל גם לא לזרוק סתם כסף על מותג יקר

אם מישהו יש לו מידה זהה ויכול להמליץ על צמיגיה עם מבחר גדול באזור? רצוי בפ"ת

הציעו לי גודייר ( מתורכיה או מגרמניה?) ב 410 לצמיג אם אני קונה 4 וסיני ב 250...

אולי שווה לי להחליף רק את הצמיג המפונצר וזהו. כל שאר הצמיגים כאמור כמעט בני 4 אבל לא ממש נסעו הרבה. הרכב רוב הזמן מקורה

פורסם

בשרשורי עבר המליצו על צמיגי לביטל בסגולה (אפשר לציין גם הגעה מהפורום), צמיגי ויקטור כחלון בקריית אריה ואולי נוספים אחרים שפיספסתי (לא התעמקתי יותר מדי).

כשאתה מברר לגבי אפשרויות, ציין בפנינו את הדגמים המדוייקים (גודייר אפישנטגריפ קומפקט? אם כן, יקר).

שים לב גם למגבלות קוד עומס ומהירות כפי שמופיע ברשיון הרכב.

אגב, במקום ה-NE2 חפש את ה-CF2 (אם כי שניהם לא מופיעים אצל היבואן, טיירקלאב).

פירלי P1 וסדרות אקו ופרימיום קונטקט של קונטיננטל גם באות בחשבון למשל.

למרות מעין קונצנזוס בפורום לגבי החלפת צמיגים לכל היותר לאחר כ-4 שנים, אפשר לבדוק את המצב הספציפי של הצמיגים אצלכם.

אם הצמיג המפונצ'ר איננו בר תיקון, החלף לכל הפחות זוג צמיגים (המפונצ'ר וזה שמולו). בהתאם ניתן לשקול גם ביצוע רוטציה (קדימה-אחורה).

פורסם

בפ"ת יש צמיגייה גדולה שמחזיקה מלאי גדול ומגוון - ברח. השילוח 7. פעם קראו לה צמיג ישיר.

אל תקנה צמיגים סיניים לג'אז. תשקיע כדי לא להרגיש על כביש רטוב בפניות כמו בהיכל הקרח.

גודייר עדיף תוצרת גרמניה.

גם קלבר יהיו בסדר ולא יקר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה לעונים

בסוף לקחתי רבעית מקסיס ב 1200 כולל הכול אצל לביטל בסגולה פ"ת, 45/16 ( שבוע 45 שנת 2016) אחד היה 44:-), כלומר צמיגים בני פחות משלושה חודשים. אחלה

הצמיג היה עם קוד 88H במקום 84H לטענת הבעלים אין בעיה לעלות בקוד עומס, אסור לרדת. מקווה שצודק ולא יעשו לי בעיות בטסט

פורסם

הדגם הוא ה-MA-510N? יש מצב שהוא כבר הוחלף (לפחות שיווקית/רעיונית) באירופה ע"י דגם אחר שלהם (ME3).

אני לא בטוח שהם היו בחירה טבעית שלי. החברה בסדר, הדגם הספציפי, לא לגמרי משוכנע.

קצת יקר בכל אופן. אפשר להשיג אותם סביב ה-900 ש"ח.

אכן אין בעיה עם קוד עומס גבוה יותר, כל עוד מדובר בכל ארבעת הצמיגים.

פורסם

מה אכפת לי אם זה דגם צמיג בשלהי ימיו רעיונית או מעשית כל עוד הוא חדש? .

לצמיג שנוסע כל כך מעט ק"מ בשנה בנהיגה של אדם בודד במהירות ממוצעת 25 קמ"ש בעיר ו 60 מחוץ לעיר , זה ממש לא רלבנטי.

לגבי המחיר 1200 לרביעיית צמיגים טיוואנים שייקר יחסית לטענתך ואפשר להשיגו ב 900 שקל...יתכן אבל אפילו בצמיגיה בב"ש ביקשו 1040 שקל לרביעיה וממש לא שווה לי לנסוע במיוחד מהמרכז לב"ש בשביל לחסוך כ 200 עד 300 שקלים.

בכל אופן תודה

פורסם

תשתדלו להחנות בצל - מניסיון עם צמיגי מקסיס בדגמים בסיסיים לרכבים פרטיים, הם מתייבשים ונסדקים מהר מאוד בשמש, ללא שום קשר עם כמות הנסיעות. אני מדבר על שנה וחצי - שנתיים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

940 ש"ח:

http://www.tiredeal.co.il/web/8888/nsf/ProLookup.taf?_ID=16630&PF=&did=1518&G=&SM=&_UserReference=B3CF5B8CABEBD09B58878A77

לגבי התמחורים ביד2צמיגים, בית דגן קצת יותר קרוב מב"ש, אבל בסדר.

יש גם אחרים יותר קרובים, ואפילו בפ"ת מופיעות שם 2 צמיגיות יותר בזול (היפר צמיג - 1048, ויקטור כחלון - 1120).

פורסם
940 ש"ח:

http://www.tiredeal.co.il/web/8888/nsf/ProLookup.taf?_ID=16630&PF=&did=1518&G=&SM=&_UserReference=B3CF5B8CABEBD09B58878A77

לגבי התמחורים ביד2צמיגים, בית דגן קצת יותר קרוב מב"ש, אבל בסדר.

יש גם אחרים יותר קרובים, ואפילו בפ"ת מופיעות שם 2 צמיגיות יותר בזול (היפר צמיג - 1048, ויקטור כחלון - 1120).

תום

דיברתי עם שלושתם

לאף אחד לא היה את מה שרציתי במלאי...

אני יודע שהמקסיס הוא ברירת מחדל. אולי לביטל אינו הכי זול אבל מנסיוני הוא בסכ"ה אמין ומקצועי

רק לתשומת ליבך, מסתבר שיש לא מעט שמפרסמים מחירים אבל המחיר לא כולל הרכבה לדג' ואת זה אתה מגלה רק שאתה בצמיגיה...כשאתה משקלל את כל הגורמים כולל זמן נסיעה, עלות הרכבה ואיזון, ההבדלים בד"כ קטנים ביותר ומסתכמים באחוזים בודדים.

נקודת זכות לצמיגי בית דגן שבתחנת הדלק. חזר אלי טלפונית למחרת. קצת אחרי שקניתי ואכן יותר זול ממה ששילמתי, אבל קצת מאוחר מידי.

פעם הבאה מבטיח שאנסה אצלו

תודה בכל אופן לכל השותפים לפוסט

פורסם

אתר טיירדיל מרכז דרכו מגוון של צמיגים (זמינות הצמיגים לא מובטחת לדעתי ע"פ מה שמופיע באתר) ושולח אותם לצמיגיות מולם הוא עובד.

לפי הרשומות באתר שלהם, ישנן 3 צמיגיות בפ"ת שעובדים איתם; טייר סנטר בשילוח 7 (מה שוולאד הזכיר), צמיגי מטלון והיפר צמיג. אגב, גם זו בבית דגן מופיעה. המחירים המפורסמים שם, כוללים התקנה, איזון ומע"מ.

לעומת זאת, אתר יד2צמיגים, מרכז לך תמחורים לכאורה כפי שהצמיגיות השונות מפרסמות, כאשר הסגירה הסופית היא מול הצמיגיה הנבחרת.

מה שמפורסם שם, כולל ההטבות למיניהן שכל צמיגיה מציעה (כמו בדיקת פרונט, ניפוח חנקן וכד') אמור להיות נכון, אבל כבר שמענו משם על סיפורים כמו "זה לא המחיר המעודכן", "אין הדגם הזה, יש את זה" וכיוצב'.

בכל אופן, לסיבוב הבא אתה כבר מעודכן יותר. :-)

סעו בדרכים טובות.

• תוכן חדש...