Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי לא הסברתי את עצמי נכון

המערכת היתה מורכת לי על האוטו ופירקה אותה עקב מכירה

אני לא זוכר איך בדיוק זה היה מורכב הכבלים של הRCA יש לי שני זוגות של כבלי RCA שיוצאים מהרדיו דיסק למגבר

אני יודע שרימוט אחד מחובר לרדיו דיסק (לא משנה איזה מהם העיקר שיהיה כבל רמוט שיפעיל את המגבר שהרדיו דיסק עובד)

אבל האם צריך להיות חיבור הרמוט של הRCA הראשון לשני או רק לחבר אותם את היציאות של שתיהם למגבר וזהו?

המטרה היא שאני יוכל לשלוט על הפאדר הכוונה עם אני מגדיר את הפאדר אחורה עד הסוף אני ישמע את הסאב וקדימה רק את הקומפוננטים...

לשליטה יותר טובה על הצלילים באוטו

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם

צריך רק כבל REMOTE אחד אין סיבה לחבר שניים ביחד, וכן כל מה שאתה צריך לעשות זה לחבר את ה RCA מהרדיו דיסק למגבר FRONT ל FRONT ו REAR ל REAR וסיימת...

• תוכן חדש...