Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

תמשיכו לכתוב שטויות, שוטר סמוי יתקרב עד אליכם ויסמן לכם לעצור לפתוח חלון, הוא יגיד לך משטרה עצור בצד, אם אתם לא עוצרים, או לא מתייחסים אליו, או מגבירים מהירות מעל המהירות המותרת, או מצפצפים עליו, הוא פותח עליכם במרדף וחוסם אותכם, ומוציא אותכם בכאפה מהרכב, כנראה שאתם לא מכירים בילוש אמיתי.

כמובן שזכותכם לבקש תעודת שוטר.

אצלנו בעיר יש אנשים שחשודים באחזקת סמים, איך שהם רואים אותם, הבילוש מזנקים עליהם מוציאים אותם מהרכב בכאפות אם הם מתגדים וחיפוש, אהה כן תגידו שינעל את הדלתות ויברח זה לא משטרה.

או שיגיד לו חכה שנייה אחי תן לזרוק את החומר תציג תעודת שוטר.

ברגע שאתם בורחים אין מצב שיעזבו אותכם ההפך.

לא אמרתי שכל אחד שעושה לך אורות בכביש תתחילו לעצור לו.

עריכה אחרונה על ידי ABSULUTT
  • תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כשהייתי בן 18 לפני 13 שנה נסעתי בהדר בחיפה ב1-2 בלילה ועברתי רמזור שהיה כבר צהוב על גבול האדום. אחרי עברה טויוטה לבנה וברמזור הבא עצרה אחריי, ממנה קפצו 3 אנשים שניראו לי כמו מהמגזר, אחד צעק כבה את הרכב ( בלי להזדהות או משהו) והכניס את היד דרך החלון שלי ( הנהג) לכיוון המפתחות. באותו הרגע היה לי אינסטינקט לברוח, שמתי גז וברחתי על הדרך הבחור שהכניס את היד לרכב נפל ואחד מהם צעק " אני אזיין אותך" תוך כדי שאני בורח. טסתי כמו מטורף הביתה והצלחתי לברוח מהם. בבוקר נסעתי לתחנת המשטרה והגשתי תלונה על נסיון גניבת רכב עם הפרטים שזכרתי של הרכב והאנשים שיצאו עלי. גם אם זה היה בילוש מבחינתי הייתי מכוסה כי בלי שהזדהו אני לא יכול לדעת אם זה גנבים או משטרה.

פורסם

לפותח השרשור.

מספר שאלות.

האם השוטרים /לבושי אזרחי הזדהו בפניך עי תעודה כלשהי?

האם התלווית לניידת שלהם וראית את הפרטים שפירטת?

האם אכן נגנבה לך לוחית זיהוי?

למיטב ידיעתי . כל שוטר סמוי או גלוע חייב !!עפ חוק להציג בפניך תעודה ולמסור את שמו ומספרו האישי .

אם כל מה שכתבתי לך לא בוצע. אתה יכול להתלונן על עיכוב שלא לצורך. ולפנות למשטרה.כמו כן האם לקחת את מספר הרכב שעצר אותך?

לסיכום.. לבטחונך האישי רצוי לעצור רק לאלה שמזדהים בתור אנשי חוק קרי .

אמצעי זיהוי גלויים. ותעודה. כל השאר שיחפשו.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

fly low drive fast

zx volcane- c4 vts-B4 spec b -Leon fr-Bmw e46 330i-Mustang gt 4.6

פורסם (נערך)

היו דיווחים בעבר על כך שחבר'ה מסויימים מהמגזר הבדואי והערבי עושים מארבים ומתחזים לשוטרים על מנת לגנוב רכבים.

לא יודע אם זה עדיין קיים וכמה התופעה הייתה אבל ברחבי האינטרנט כבר היו סיפורים כאלו ולמען האמת לא מפתיע..

עד שיום אחד הם יפלו על מישהו לא פראייר, אבל אנחנו עם של פחדנים.

מה המשטרה תעשה? כלום.

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
פורסם

מתעלק, נגיד באמת חבורה של בני מיעוטים ניסתה לשדוד אותי באמצע הלילה ורדפה אחריי כמובן,

איך בדרך כלל בית משפט יתחייס לעבירות תנועה?

במיוחד - מהירות מאוד גבוה, ומעבר באור אדום.

כמובן בהתחשב שיש ביסוס סביר לחשש לחיי.

פורסם
למיטב ידיעתי . כל שוטר סמוי או גלוי חייב !!עפ חוק להציג בפניך תעודה ולמסור את שמו ומספרו האישי .

מפה:

שוטר שאינו לבוש מדים יזדהה לפני אדם מן הציבור, כקבוע להלן:

א. יציין שהוא שוטר, יציין את שמו או את כינויו הרשמי, ויציג את תעודת המינוי שלו לפני כל אדם שהוא משתמש כלפיו בסמכויות שוטר; (פקודת מטא"ר 12.02.01)

זה הכיר לי שלפני כמה שנים יצא לי לתפוס על חם גנב אופנוע באמצע הלילה (סיפור ארוך), השוטרים שהגיעו היו על אזרחי והדבר הראשון שהשוטר עשה היה להציג לי את תעודת המינוי שלו ורק אז התחלנו לדבר.

מתעלק, נגיד באמת חבורה של בני מיעוטים ניסתה לשדוד אותי באמצע הלילה ורדפה אחריי כמובן, איך בדרך כלל בית משפט יתחייס לעבירות תנועה?

במיוחד - מהירות מאוד גבוה, ומעבר באור אדום.

כמובן בהתחשב שיש ביסוס סביר לחשש לחיי.

ונניח שנסעת במהירות באור אדום, פגעת ברכב וגרמת לתאונה קשה עם נפגעים, נראה לך שהשופט יזכה אותך כי אתה ביססת חשש לחיים שלך? נו באמת.

פורסם
מפה:

ונניח שנסעת במהירות באור אדום, פגעת ברכב וגרמת לתאונה קשה עם נפגעים, נראה לך שהשופט יזכה אותך כי אתה ביססת חשש לחיים שלך? נו באמת.

אריק,

בוא לא נקפוץ למסקנות כל עוד לא ראית פסקי דין או הכרעות או תקדימים.

חשש לחייך הוא חשש מאוד מבוסס כל עוד הצלחת להסביר ולהוכיח ברמת הסביר כי באמת היה חשש שכזה.

לכן, מאוד מומלץ להתקין מצלמת רכב, היא יכולה לעזור בעוד מקרים רבים אחרים למעט תיעוד הנסיעה או תאונות, מן הסתם.

בימנו? מצלמה קדמית ואחורית בימים שכל אחד מתעד "שוקולד" בכל מקום, אני לא רואה סיבה שלא להשקיע בזה במקום בסמארטפון חדש, אנשים עושים שיקולים לא נכונים לפעמים.

יש מצלמות גם ב 50-80$ עם הקלטת 2K.

לגבי מה שאמרת, על סמך מה קבעת? פסקי דין? תקדימים? הכרעות? בתי משפט? נשמח מאוד אם תצרף פסק דין או תקדים כזה או אחר שאומר אחרת, מן הסתם לפניי שאתה מבסס וקובע.

כן, רדפה אחריי חבורת בדואים ראיתי שהם חמושים ניסו להוריד אותי מהכביש וברחתי כי חששתי לחיי ואותו איזור ידוע לשמצה לדוגמא, מה? אני אמור לעצור ולקבל כדור בראש? אתה רציני?

או לפי התיאוריה שלך, לעצור ולקוות לטוב רק כי אריק אמר שאסור?

בשביל זה יש ביטוח, בתי משפט ומשטרה שתקבע את זה. מעדיף לגרום לתאונה כלשהי כזו או אחרת ברמה הסבירה (לא להרוגים כמובן אבל את זה אי אפשר לנבא) מאשר לעצור ולשחק ברולטה.

כל עוד, שים לב... אני אצליח להוכיח ברמה סבירה כי אכן היה חשש לחיי, זה הכל.

שבית המשפט וחברות הביטוח והמשטרה והחוקרים יקבעו אחר כך אם מה שעשיתי נכון או לא, לפחות אני, אהיה בחיים עם כל הכבוד, אולי.

מה שכן, בוא נסכים להמליץ על דבר כזה, יותר ריאלי:

1. מי שחושש לחייו ומוצא את עצמו נוהג במקומות לא נעימים, לרכוש מצלמת תיעוד קדמית ואחורית בהשקעה של 100-140$ שיכלול 2 מצלמות

2. לא ברור מי עוצר אתכם? לנעול דלתות ולמצוא את האפשרות לנעילה אוטומטית אם קיימת (וברוב המקרים קיימת בעזרת שינוי תוכנתי קטן) ולפתוח רבע חלון, לא פותחים חלון מלא.

החלונות מספיק חזקים להדוף מהולמה כזו או אחרת אלה אם כן אותם אנשים מחזיקים במפתח שוודי גדול ובמכה גדולה מאוד אחת ישברו את החלון.

נכון, יש מקרים שבהם רוצים לבדוק אלכוהול והשוטר רוצה לדחוף את הראש לרכב וזה קרה לי ונאלצתי לפתוח חלון מלא אבל זה לאחר הזיהוי הוודאי שהוא.... שוטר מן הסתם.

אין שום חוק שאומר שצריך לפתוח חלון מלא לכבות את הרכב ולצאת עם ידיים על הראש.

*** לא להתבלבל במידה ועושים עליכם מעצר של בילוש עם אקדחים שלופים וחסימת הרכב ומבקשים מכם לכבות את הרכב... גם זה קורה.

3. עוצרים על D ולא על נעילת הגיר P או N, עם פתיחת רבע חלון בכדי שבמקרה ויש חשש? נותנים גז ומתקשרים ל 100

עד אשר אתם בטוחים שהסיטואציה בריאה, עברו ל P והרמת הנדברייק.

4. בעצירה להכין את הנייד לחיוג מהיר לקרובים או ל 100, אם יש חשש סביר לחיים ומשהו לא ברור

לאחר כל זה ובתנאי שיש מצלמת תיעוד, תנו גז ושלום על ישראל, מסכים עם זה אריק?

פורסם

תרחיש דמיוני: חבורת שודדים בדימקס לבנה מנסה להוריד את אוטומטיק2 (שם בדוי) מהכביש. הוא בתגובה מאיץ במהירות ברחובות השוממים והחשוכים של אז"ת רחובות (מה הוא עשה שם בכלל בשעות הקטנות של הלילה?). השודדים הפסיקו לרדוף אחריו כבר ברמזור הקודם אבל מהלחץ הוא לא שם לב, ובאחד הרמזורים שהוא עובר במהירות באור אדום חוצה את דרכו רכב ובו משפחה צעירה. אוטומטיק2 פוגע בהם בכח וגורם לתוצאות טרגיות. למזלו, עובר אורח מחלץ אותו חסר הכרה מהרכב אבל המונדיאו היקרה עולה באש, ובתוכה שתי מצלמות נסיעה, ובתוכן שני כרטיסי מיקרו SD עם ההוכחה היחידה שלו. אנשים עושים שיקולים לא נכונים לפעמים.

כל עוד, שים לב... אני אצליח להוכיח ברמה סבירה כי אכן היה חשש לחיי, זה הכל.
איך תוציא משלדת המכונית המפויחת את המצלמות?

איפה ראית שרשמתי לעצור במקום ולחכות? אבל לנסוע על עיוור במהירות ברמזור אדום? אפילו רכב ביטחון מחויב להאט ואם צריך גם לעצור בצומת, גם אם הוא ממהר לאירוע (תבדוק את זה בעצמך).

מעדיף לגרום לתאונה כלשהי כזו או אחרת ברמה הסבירה (לא להרוגים כמובן אבל את זה אי אפשר לנבא) מאשר לעצור ולשחק ברולטה.
אתה בטוח?

עם שאר הדברים שרשמת (1-4) אני מסכים בהחלט.

פורסם
שוטר' date=' גם אם הוא על אזרחי, אמור שלאלומר, חייב, להזדהות ולהציג תעודת מינוי לפני שהוא פותח בשיחה. אם לא עשה זאת, צריך לבקש ממנו בנימוס להזדהות ולהציג תעודה.[/quote']

שוטר לבוש מדים לא מחויב להציג תעודה, אלא אם נתבקש ע"י האזרח (המעורב\מעוכב\עצור וכו', בתחום הסביר כמובן).

שוטר "על אזרחי" מחויב ראשית להזדהות כמשטרה בעזרת תעודת מינוי. נראה לי שהרציונל די ברור ואין צורך להסבירו.

לעניינו של פותח השרשור - לפי התיאור שלך מדובר בשוטרים.

להבא, בסיטואציה דומה רצוי לבקש בצורה מנומסת מהשוטר להציג תעודת מינוי ("תעודת שוטר").

פורסם (נערך)

ואצלנו, כמו אצלנו, המשטרה נוסעת עם טנדר אזרחי, עם בגדים אזרחיים, מבלי להזדהות, עם כובע גרב על הראש, שוברת חלון ברכב ותוקפת נהגים. התנהגות בריונית ממדרגה ראשונה.

הסרט ווידיאו ממחיש הכל, ובעזרתו הנהג ניצל. לא אחרי שביקר בבית חולים, בעקבות מכות שספג. אנא צפו:

ynet הסרטון הוכיח: השוטרים הם שתקפו את העצור - חדשות

עריכה אחרונה על ידי yossiaviel
פורסם (נערך)
אתה מכיר את הנסיבות? או נשען על דברי עורך דינו של הנהג?

בעקבות הסרטון, העציר שוחרר, בלי קשר לעורך דינו. הוא רק הציג את הראיה {כהוכחה}

מעצר ברוטאלי, עם שבירת חלון הרכב, טנדר אזרחי, כנ"ל הבגדים, כולל כיסוי גרב לראש, כמו כנופיה שבאה לבצע חטיפה.

התנהגות "למופת" כאחרוני העבריינים, שנלקחה כאילו מסרט כנופיות קלאסי.

השופט צפה בסרטון, אבל אתה, לצערי, לא.

פורסם

אז אתה כמובן קופץ למסקנות שמכוון אליהן העיתון. אז לידיעתך העצור לא שוחרר על ידי שופט אלא במשטרה לאחר שחקירתו הסתיימה, כך עובד סדר הדין הפלילי. אין קשר בין הסרטון ושחרור החשוד פרט לכותרת צהובה. אבל לא נורא, העיתון מכר עוד פריט להתלהמות. ראיתי את הסרטון, כך מתבצע נוהל מעצר רכב. אתה מוזמן להתנדב ביחידת בילוש הסמוכה למקום מגוריך, אולי תשנה את דעתך.

פורסם (נערך)

עיתונות צהובה, ירוקה... היום {למזלנו} יש מצלמות. הם עוזרות לנהגים להתמודד מול שוטרים שקרנים שעוצרים אנשים סתם, כדי לרשום להם דו"חות, וגם כדי לתעד עבריינים. במקרה הזה שוטרים. אבל הנהג לא ידע את זה.

אתה קורא לזה "נוהל מעצר רכב"? לפי ההתנהגות, איך הנהג יידע שהם שוטרים, ולא עבריינים?

למה לא לירות בו, וזהו?

ואם משהו לא נראה לך באתר או בעיתון, אתה מוזמן להגיב גם שם, ולקרוא להם שקרנים, ואם אתה שוטר, תזדהה, אחרת, בשבירת חלון, אתה עלול למצוא את עצמך מול אדם שיפעל כנגדך כהגנה עצמית, וזה עלול להסתיים גרוע בשבילך.

• תוכן חדש...