Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עיכוב במסירות רכבים חדשים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3445 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב החדש שלי הגיע ארצה בסוף דצמבר.

ב- 29/12 הוא היה מוכן למסירה עם מספרי רישוי ומערכת איתור שהותקנו עליו.

ב 1/1/17 הודפס רישיון הרכב.

ב 2/1 הוא נמסר לידי.

מסקנה - במקרה הזה הכל תלוי ביבואן, הטחת האשמות במשרד הרישוי היא לא יותר מתירוץ קלוש.

פורסם

מתעלק על השרשור - הזמנתי היום רכב מליסינג פרטי (יד 01, 0 ק"מ) - היום כבר התקשרו להגיד לי שהם קיבלו את הכסף בהצלחה והבטיחו עד 20 יום למסירת הרכב, איך הולך תהליך כזה? הרי הרכב כבר בארץ, אז מה חסר בעצם? רישוי ?

פורסם
מתעלק על השרשור - הזמנתי היום רכב מליסינג פרטי (יד 01, 0 ק"מ) - היום כבר התקשרו להגיד לי שהם קיבלו את הכסף בהצלחה והבטיחו עד 20 יום למסירת הרכב, איך הולך תהליך כזה? הרי הרכב כבר בארץ, אז מה חסר בעצם? רישוי ?

מכיוון שהוא 0 ק"מ רישוי כבר יש אני מניח.

פורסם (נערך)
מכיוון שהוא 0 ק"מ רישוי כבר יש אני מניח.

אז למה אני מחכה בעצם?

אין רישוי לרכב, רק שלדה, עכשיו שאלתי

עריכה אחרונה על ידי matanff

פורסם

קבוצות הרישוי שעל פיהן מחושבת אגרת הרישוי השנתי שונו בתחילת השנה,

השינוי דורש את אישור ועדת הכספים של הכנסת וזו טרם אישרה אותו.

כ-10 דגמי מכוניות ש"נדדו" קבוצת רישוי בעקבות העדכון למעשה נתונים עכשיו במצב בו אין אפשרות לשחרר את המכוניות

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

• תוכן חדש...