Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה חושב דוהאן על ביאג'י

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל מילה בטון, דוהאן הוא בין היחידים בענף המוטו GP שיש לו מושג מה קורה שם, ובכלל בנושא רכיבה, וביאג'י הרי ינשוף שתמיד חסר לו שקל לסיגריה, הגיע הזמן שביאג'י יבין שהוא סוס זקן, ולמרות שגם סוס זקן לפעמים בועט, אבל בעיטה מסייח עצבני כמו רוסי, הרבה יותר חזקה וכואבת, אז יאלללללה ינשופי, הגיע הזמן לארוז ת'בסטה ולחזור לותיקן.

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

פורסם
כל מילה בטון, דוהאן הוא בין היחידים בענף המוטו GP שיש לו מושג מה קורה שם, ובכלל בנושא רכיבה, וביאג'י הרי ינשוף שתמיד חסר לו שקל לסיגריה, הגיע הזמן שביאג'י יבין שהוא סוס זקן, ולמרות שגם סוס זקן לפעמים בועט, אבל בעיטה מסייח עצבני כמו רוסי, הרבה יותר חזקה וכואבת, אז יאלללללה ינשופי, הגיע הזמן לארוז ת'בסטה ולחזור לותיקן.

מישהוא בברנז'ה שלו צריך ללחוש לו בשקט באוזן שלעולמים הוא יהיה מספר 2 ולא באמת קורץ מחומר של אלופים, למרות שהוא מחזיק אצלי את ההצלה, מספר אחת, מווילי שיוצא משליטה.

"...for long you live and high you fly and smiles you'll give and tears you'll cry and all you touch and all you see is all your life will ever be"

פורסם

למען האמת, Little Max, יש אחלה דגים באוסטרליה.. :yum:

לא כל כך מסתדר לי בראש, לא לראות את מיק ממשיך בענף הזה. לפי דעתי הונדה עשו טעות אחרי טעות, בכך שהם הלכו על ביאג'י, וויתרו על רוסי וברג'יס בהתחלה, ואחרי זה ויתרו גם על דוהאן, זה אמנם ייצור תחרות יותר קרובה, ומזה אנחנו מרוויחים. אבל עדיין, דוהאן יהיה חסר.

לדעתי, ואני חושב שרבים יסכימו איתי, אם ביאג'י לא יתן את הסחורה השנה [ואני די מעריך שהוא לא יתן, כל עוד הדוקטור בסביבה] זו תהיה העונה האחרונה שלו ב-MOTOGP.

אלא אם כן, רוסיפומי יודיע על פרישה מ-MOTOGP בסוף העונה המתקרבת, ואז זה ייתן צ'אנס לביאג'י לקחת אליפות. :lol:

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם
מישהוא בברנז'ה שלו צריך ללחוש לו בשקט באוזן שלעולמים הוא יהיה מספר 2 ולא באמת קורץ מחומר של אלופים, למרות שהוא מחזיק אצלי את ההצלה, מספר אחת, מווילי שיוצא משליטה.
חחחח גם מספר 2 כבר בספק, גיברנאו לוחץ.

בעליו החדש של HONDA CR 125!!

פורסם
חחחח גם מספר 2 כבר בספק, גיברנאו לוחץ.
הוא יחסית אליו שומר על פרופיל נמוך... ואוכל את עצמו מבפנים.

"...for long you live and high you fly and smiles you'll give and tears you'll cry and all you touch and all you see is all your life will ever be"

פורסם

לא יודע למה יש לי הרגשה שרוסי יבוא בהצעה לדוהאן, אולי זו רק תקווה, אבל בתכ'לס, איש הטיון רכיבה של רוסי היה דוהאן, ורוסי התקדם ברכיבה בטירוף שהיה תחת חסותו של דוהאן, לא נראה לי שרוסי יתן לו לחמוק עכשיו שהוא חופשי מהונדה.

אבל אולי זו רק תקווה.:?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

פורסם
וואלה סיני... רעיון מעניין.
כרוב, יש מצב שתדאג להעביר את הרעיון הלאה?

ומסור ד''ש על הדרך:wink:

פורסם
לא יודע למה יש לי הרגשה שרוסי יבוא בהצעה לדוהאן, אולי זו רק תקווה, אבל בתכ'לס, איש הטיון רכיבה של רוסי היה דוהאן, ורוסי התקדם ברכיבה בטירוף שהיה תחת חסותו של דוהאן, לא נראה לי שרוסי יתן לו לחמוק עכשיו שהוא חופשי מהונדה.

אבל אולי זו רק תקווה.:?

תקווה....אח התקווה....

אבל לא נראה לי שנזכה לראות את דוהאן במדיי ימאהה בזמן הקרוב.

רוסי מסתדר מצויין גם בלעדיו. יותר טוב ממה שחשב שיסתדר.

גם דוהאן וגם רוסי צוטטו כשהם מודים שאין כבר שום דבר שדוהאן צריך ללמד את הרוסי. הוא יודע כל מה שצריך לדעת כדי לזכות במרוצים ובאליפות.

הניחוש שלי הוא שדוהאן פוטר בגלל שחשב אחרת ממנהליו ואמר מה שהוא חושב.

הוא תמיד טען שרוסי הוא הרוכב הטוב בזירה ולא נתן "גיבוי"

לרוכבים של הונדה.

הוא תמיד טען שהרוכב חשוב מהמכונה וזה היה בדיוק מה הפוך ממה שהמנהלים בהונדה הצהירו. (הוא היה זה שהתעקש על הסרת הטכנולוגיה המסובכת מהאופנוע שלו כדי להפוך אותו ידידותי יותר על חשבון כח מנוע).

בהונדה אוהבים כשטופחים אחד לשני על השכם ומשבחים את העבודה המצויינת שעשו. זה דיוקי פוך ממה שדוהאן עשה.תמיד.

פורסם

זה פשוט פטטי לחשוב שאדם ברמתו של דוהאן ימשיך את שארית זמנו בבטלה על שפה של איזה אגם בציפיה לאיזה דג שמן ופרייר.:roll:

פורסם
זה פשוט פטטי לחשוב שאדם ברמתו של דוהאן ימשיך את שארית זמנו בבטלה על שפה של איזה אגם בציפיה לאיזה דג שמן ופרייר.:roll:

אל תדאג סיני אתה באמת חושב שיתנו לו לנוח ולהתבטל? הרי מלבד ברג'ס ורוסי הוא בין הבודדים שמכירים את מכונת המלחמה של הונדה ויודעים את חסרונותיה. אם לא ימאהה אז מישהו אחר יקח אותו כמו סוזוקי, קוואסאקי או אפילו דוקאטי-הרי מנוע חזק יש להם מה שהם צריכים זו התנהגות כביש מסלול טובה יותר וכך בדיוק אילף דוהאן את ההונדות.

פורסם

לדעתי רוסי למרות גילו יחסית הצעיר לעומת דוהאן הוא הוכיח השנה שהוא מספר אחת כיום ובעבר בתולדות מרוצי הגרנד פרי לדורותיהם. דוהאן ללא ספק דחף אותו ולימד אותו את כל אשר הוא צבר עד אותו יום, אך האומץ של רוסי לקום וללכת ולפתח אופנוע כמעט מאפס מראה על יכולת פנומנלית של האיטלקי הלא קטן הזה.

יהיה מעניין לראות את רוסי מוצא לעצמו מתישהוא בן טיפוחים...

• תוכן חדש...