Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

205 junior

yoav123
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש 205 forever אבל נתקל שוב ושוב ב junior. בגדול אני קצת חושש מהדגם שנפח המנוע שלו קטן יותר. האם אלו חששות שווא? או שיש דברים בגו. האם ההבדל משמעותי בין ה forever ל junior?

פורסם

גוניור=> מנוע 1124 סמ"ק בדר"כ 4 הילוכים, 3 או 5 דלתות

forever=>מנוע 1360 סמ"ק ,75 כ"ס ,5 הילוכים ,5 דלתות,משנתון 93

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

פורסם

משנת 94 הג'וניור נמכרה עם גיר 5 הילוכים,בדרך כלל לציי רכב וחברות השכרה.למרות המנוע הקטן יחסית,ביצועיה סבירים למדי.ברור שפחות טובים משל ה 1.4,אבל מספקים בהחלט.בשנת 95 נמכרו גם 205 1124 סמ"ק ברמת גימור גבוהה יותר שנקראו בצרפתית "המספר החזק" או משהו כזה,והיו להן חונות חשמל ונעילה מרכזית.תביא רק בחשבון שהמזגנים הם מהתקנה מקומית,ולמרות שהם מקררים טוב,הם עדיין לא ברמה של המקוריים של פיג'ו.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

גוניור נימכרה גם משנת 92 עם 5 הילוכים מנוע בנפח 1124CC עם הספק של 50כ"ס אוטו חמוד לאלה עם השילדה המעולה של הדגם מהירות מירבית נושקת ל150 קמ[לאחר זמן לא מבוטל ובקו ישר] 100-0 יותר מ16 שניות..צריכה משולבת של כ 13.5 [בעליה היא אוכלת יותר נגיד מה1.4] אוטו עדין יותר והדבר מתבטא במשיכת ההילוכים וטורים גבוהים במיוחד

אוטו שנוסע *** עריכה - נמחקה קללה שלא ברור אם היא מחמאה או ביקורת *** אבל אל תצפה ממנו להאיץ וכדומה.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תוכן חדש...