Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיריון או פיקנטו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3443 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מחפש לקנות רכב בתקציב של עד 30K (במידה ויש הצעה משתלמת אז ניתן 35K)

חשוב שיהיה רכב כמה שיותר חסכוני ונוח לנסיעה.

בעיקרון הנסיעות ברכב הם ללימודים ובחזרה - דרך כביש מהיר (רוב הנסיעה).

שנתון 2010 ומעלה.

חשבתי על 2 דגמים:

1. סיריון 2010 1.3 ל' אוטו' (מחיר באזור ה- 25K)

2. קיה פיקנטו 2011 1.25 ל' אוטו' (לחפש באחת מחברות המימון - קלאוטו, אלבר, שלמה סיקס וכו'..)

מה דעתכם יותר מומלץ לצרכים שלי מהדגמים האלה ?

יש דגם אחר מומלץ לצרכיי ?

תודה, חג שמח, שבת שלום ושנה טובה :)

פורסם

אם אתה כמה שיותר חיסכוני הפיקנטו האוטומטית פחות טובה בזה.

דווקא הייתי בודק את הפיגו 107 אך תבדוק שאתה מתחבר לגיר הרובוטי.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אם אתה כמה שיותר חיסכוני הפיקנטו האוטומטית פחות טובה בזה.

דווקא הייתי בודק את הפיגו 107 אך תבדוק שאתה מתחבר לגיר הרובוטי.

הפיג'ו 107 הוא בעל מנוע 1000 סמ"ק הוא יספיק מבחינת נוחות הנסיעה בכבישים מהירים ובינעירוניים ?

מה אתה אומר על הסיריון 2010 ? איך היא ביחס לפיקנטו 2011 ?

פורסם

זה לא רכב חזק ומנוע רועש יחסית בתאוצה אבל מצד שני עומד לדרישה שלך ל כמה שיותר חיסכוני.

בבין עירוני הרכב עושה 1/18 ובשיוט גם 1/20.

הסיריון חזקה יותר ועם גיר נעים יותר אבל לא חיסכונית כמו הפיגו.

הפיקנטו לדעתי תהיה לך נוחה יותר כי היא גם שקטה יותר מאשר הפיגו וזריזה ממנה ומאובזרת יותר.

אך גם לא חיסכונית כמוהה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

היית ממליץ לקנות במקומות כמו שלמה סיקסט, אלבר, קלאוטו וכו'... ? רכבים יד שניה ?

מבין שלושתם (פיקנטו, סיריון וה- 107), איך הייתה מדרג אותם בהתאם לצרכים שלי ?

פורסם

תלוי על מה אתה מוכן לוותר,חיסכון או נוחות?

פורסם
תלוי על מה אתה מוכן לוותר,חיסכון או נוחות?

אם הפרשי החיסכון הם לא משמעותיים אז מוכן לוותר על החיסכון

פורסם

אם ככה לך על הפיקנטו.

פורסם

הבעיה בליסינג שכניראה הרכב יהיה ברמת גימור lx הפחות מאובזרת,הייתי מחפש יד פרטית.

פורסם

מבין האופציות האלה גם לדעתי פיקנטו עדיפה וברור שכדי ללכת על הגרסה המאובזרת. אבל דע לך שהפיקנטו לא ממש חסכונית בעיר. אז תלוי מה תמהיל הנסיעה שלך.

פורסם

גם אני חושב שפיקנטו עדיפה. נהגתי ואני חושב שהיא פשרה טובה בין נוחות (עד כמה שניתן בקטגוריה הזאת), יכולת שיוט בין עירוני והיא מרגישה יותר "רכב" מאשר אייגו ונגזרותיו (107, C1 וכד').

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...