Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחליפה לסורנטו 2014 nx/לנדרובר/x3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3443 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

חג שמח חברי הפורום.

ההורים שלי מחפשים מחליפה לקיה סורנטו,

בנתיים ההצעות שעלו הן; אמא שלי הנהגת העיקרית ברכב אחרי נסיעה במיימי על לנדרובר די התלהבה מהרכב, הרכב הכי זול שלהם בארץ הוא דיסקברי הוא נראה טוב אבל לדעתי ההחזקה שלו תהיה משמעותית גבוהה יותר מהמתחרים למרות שהיא לא ממש נוסעת הרבה ברכב.

הרכב שאני הצעתי הוא לקסוס nx אמינות איכות עיצוב חסרונות שלו שהוא נראה קצת קטן יחסית למתחרים.

האופציה הבאה היא BMW X3 אן לי כל כך מידע אבל הרכב נראה טוב חיצונית פנימי קצת מיושן אבל יוקרתי.

אשמח ליעוץ. אגב הדרישות רכב יוקרתי ״ג'יפ/גיפון, בגדול יסע בערך כ15000 בשנה התקציב הוא סביב ה300000+-. נ.בהאם יבוא של אחד מהרכבים מי ארה״ב יהיה משמעותי זול יותר מקניה בארץ?

תודה רבה!

עריכה אחרונה על ידי bmw700

ח'ברה תיזהרו בכבישים!!

מתגלגל לי בבורה 1600 לאט ובטוח.:? נמכרה ב21.8.12 :lol:

ניסן קשקאי 2010 רכב למישפוחה:wink:

פורסם (נערך)

אתה מתכוון לדיסקברי ספורט, לא דיסקברי (יש הבדל גדול).

מתוך השלושה הייתי בוחר בX3 ללא היסוס, אבל נכון שהפנים מתחילים להסגיר את גילה (למרות שהיא מאוד איכותית) והיא תוחלף לקראת סוף שנה הבא.

היא מרווחת מאוד, ואם ניהוג חשוב באיזשהי מידה, היא ברמה אחרת מהאחרות.

אני לא מכיר את הNX כלכך חוץ מנסיעה קצרה אבל היא מאוד מצועצעת בעיני והביקורות עליה נוראיות. מצד שני יש פה חבר פורום או שניים שמאוד מרוצים ממנה, אז מי יודע...

תשקלו גם A5 שהדגם חדש שלה יגיע לארץ בקרוב מאוד אני מניח.

עריכה אחרונה על ידי robertf
פורסם

אני התלבטתי וקניתי את הNX ואני מאוד מרוצה. מושבים מעולים ויפיפיים, בקרת שיוט אקטיבית שעובדת נפלא,איבזור עשיר, ריפודי עור בכל מקום כמעט ברכב וגם על הדשבורד והדלתות עם תפירה יפיפייה, עיצוב יפיפה ומסובב ראשים. לעומת זאת הרכב קצת קשה על הכביש ולא מרווח כמו הX3.

הX3 סובלת בעיצוב פנים מיושן,מנוע חלש יחסית לNX,ריפודי פלסטיק מזעזעים ואיבזור דל מאוד, הבעיה הכי קשה של הX3 זה שאין לה מערכות בטיחות אקטיביות בכלל דבר שמבחינתי לא מקובל ברכב כל כך יקר, לעומת זה הרכב מרווח יותר מהNX ובעל תא מטען גדול מאוד.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

כדרך אגב, טיפול 15000 ללקסוס עלה לי 500 שקל.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

פורסם

עדכון :arrow:

אז יש אופציה מפתיעה היום ההורים היו בקדילק והם מאוד יתחברו לxt5 המחיר הסופי שנתנו להם הוא k320 אחרי הנחה נקבע נסיעת מבחן לשבוע הבא... האם האופציה ראויה?

אחרי קדליק הם היו בbmw ולא ממש יתחברו לx3.

ח'ברה תיזהרו בכבישים!!

פורסם (נערך)

ההנחה היא על הדגם הבסיסי או ה4x4?

אם הם התחברו לקדילאק, לא פלא שלא התחברו לX3.

פורסם

הקדילאק ממש מפתיע, גם ה-SRX לקראת הסוף עם תא הנוסעים המעודכן היה רכב מאוד מרשים.

אאודי Q5 הכוכב הבלתי מעורער של הקטגוריה אמור להגיע בקרוב, גם יכול להיות תחליף טוב.

פורסם

הייתי מחכה לQ5 החדש ואז מחליט, במהלך השנה צריכים גם להגיע X3 חדשה וXC60

פורסם (נערך)

למרות שהX3 החדשה וגם הXC60 צפויות להיות מוצגות במהלך 2017, הן לא יגיעו לאולמות התצוגה לפני הרבעון השני של 2018, כך שלמי שמחפש להחליף רכב כרגע, או בעתיד המאוד קרוב זה לא ממש רלוונטי.

הQ5 החדשה מרשימה מאוד מבפנים, אבל לדעתי משעממת נורא מבחינת המראה שפשוט נראה כמעט אותו הדבר (יש אפילו אלמנטים מסויימים שהעדפתי בקודמת).

לדעתי מי שמחפש את הסגנון של הקאדילק, לא ימצא את מבוקשו בגרמניות.

ולגבי הקדילאק, אם זה מעניין את ההורים של פותח השרשור, הם יכולים לחסוך כ100,000 ש״ח אם ילכו על SRX חדשה 0 ק״מ מהיבואן. קשה לי להאמין שההבדלים בינה לדגם החדש יהיו משמעותיים עבורם, והSRX במחיר הזה זו מציאה.

פורסם

תודה על התשובות,אבא שלי שחובב אמריקאיות מתגלל על ביואיק די נעול על הרכב,השאלה שלי משהו יודע על קונסולה המרכזית? חשוב לאמא שלי שיהיה וויז שאפשר לעדכן, לא מבוסס ווינדוס ce כמו בסורנטו. אגב הבנתי לפי מבחני הרכב שהיא מסורבלת לתפעול

:? אגב אם יש פה משהו עם xt5 ויכול לחוות דעה על הרכב מאוד יעזור:-)

ח'ברה תיזהרו בכבישים!!

פורסם

ממבחנים שקראתי על הXT5 התגובות היו טוב מאד,הNX קיבלה תגובות צוננות ביותר במקרה הטוב,הבימר מעולה למרות שהיא קצת מיושנת.

פורסם

לא מכיר את השאר בנהיגה ואחזקה,אך הX3 נעימה ושקטה לנסיעה.

מאוד שקטה וגם רכה ונעימה,מנוע חזק (אצלי 250 פלוס כס) ודוחף

כמו קטר,5 אנשים ומזוודות כולל,גלגלי 19 אינצ על 275 רוחב.

רכב מהיר,לא זריז...מהיר חזק וחסכוני יחסית. עושה בנהיגה פקוקה

7.3 קמ לליטר ומשולב 10 קמ לליטר .

כן,אולי פחות מוצרי בטיחות יש בו (אצלי 2012-2013) והרבה זמן

לא הוחלף הדגם. אצלי הוספתי למערכת הקיימת אנדרוייד ויש וויז וכל

השאר.

להוציא מערכות עזר בטיחותיות,הוא רכב מדהים שעונה לי על כל הצרכים.

לא צריך מנועים עתירי הספק וזוללי דלק בכדי לקבל דחף,יש והרבה.

המנוע גמיש ודי מושך כבר מ 1500 סלד עד הסוף.

די דינאמי הרכב,אמנם לא ספורטיבי,אך משייט בנינוחות גם על 160 וכולם

ברכב...(לא שאני נהגתי במהירויות כאלה),היגוי מצוין וחד ללא שטחים מתים

וללא הרגשה מלאכותית תוך כדי, מי שאוהב דינמיות,רכות,חסכן בדלק,יכולת לגמוע

מרחקים בסטייל ושקט מוחלט,אמין ללא בעיות מיוחדות וגם לא מתקלקל...טיפולים

בדרך כלל עד 1500-1600 שח פעם בשנה או 10 אלף אני עושה בטיג-מוטורספורט.

בעצם כל הרכבים שלי אצלם מטופלים.

יש דגמים יותר מפוארים של הX3 והI28 שבא עם כסאות עור כולל עוד הרבה תוספות

לעומת דגם ה"ביזניס" שמגיע די דל אביזרים,אך מחיר ביד2 מצויין ולדעתי אין לו מתחרים.

סחיר מאוד ונמכר היום ב 10 אלף מעל המחירון הרשמי שלו.

התפריט שמעביר את כל האינפורמיציה,נגיש נעים וקל ללמוד אותו די מהר.

נכון ,אני משוחד,מודה באשמה.

אבל לי הוא עונה על כל הציפיות שרכב יכול לתת.

גבוה,רחב,מרווח,תא מטען גדול,דלת חמישית,שקט,יוקרתי,חזק,חסכוני,נראה טוב,סחיר.

חוץ ממערכות בטיחות שנכנסו בשנה שעברה והתחילו לצבור מעריצים,בצדק מצד אחד.

יש בו הכל.

גש ובחן ,עשה נסיעת מבחן הרכב לא פחות ממדהים,קח את כל המשפחה לאולם תצוגה.

הכנס אותם לרכב ובחן את כל שאר המתחרים והשווה.

הרובר גם נראה לי מדהים,אך מנוע דיזל לא לטעמי האישי והבנזין שלו פשוט בולע דלק

בצורה לא מתאימה לי.

על הלקסוס הקופצני נסעתי רק בתור נוסע מאחור והרגיש לי צפוף וקופצני...לא נהגתי אז

אן לי ממש אינדיקציה,אולי אם הייתי נוהג אז יכול להיות שונה... חבר ואני נגשנו בשבילו

לנהיגת מבחן ולבסוף קנה את ה RX350 הגדול יותר והנוח יותר (לוח מחוונים עמוס מאוד).

פורסם

מסכים לגבי הX3, אבל נשמע שאמא של פותח השרשור מחפשת דברים אחרים לגמרי.

אני פשוט לא יכול לתאר שמישהו שמעוניין באיכויות הנהיגה של הX3 יכול להתעניין בXT5.

• תוכן חדש...