Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Seat Leon Cupra חדשה

Aדי
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3474 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין לרכוש Seat Leon Cupra חדשה ויש לי מספר שאלות ואשמח לעזרתכם...

1. האם יש הבדל משמעותי בין גרסת ה- 3 דלתות לבין ה- 5 דלתות (למעט ההפרש במחיר)?

2. האם התוספת לכיסאות ה- Bucket של כ- 10Kשח מוצדקת?

3. למיטב הבנתי יש אפשרות לגיר ידני וגיר אוטומטי עם העברת הילוכים מההגה, אני אישית אוהב ידני אך בת זוגתי לא תוכל לנהוג עליה (יש ברשותה רישיון אוטומט בלבד) האם כדאי לקחת אותה עם האוטומטי (מה החסרונות שלו לעומת הידני)?

4. אני שוקל לקחת את הרכב במימון חלקי/מלא במקום לשלם במזומן, מישהו מכיר את האפשרויות בנושא (רוצה לעשות קצת שיעורי בית לפני שאני ניגש לסוכן)?

תודה מראש

Finger's gonna kill me.

פורסם

קודם כל הפתעת אותי שיש אפשרות בארץ לידנית - לפי המחירונים הלאון קופרה נמכרת רק עם גיר אוטומטי.

החיסרון? כיף..מבחינתי גיר אוטומטי(לא משנה שאפשר להעביר הילוכים מההגה כאילו היית נהג פורמולה אחד) הוא פחות כיף מידני - הוטהאצ'(קטגורית הרכב של הלאון קופרה) מבחינתי המהות שלה הוא בגיר הידני,בתפעול של הכלי רכב זה למה היא פה - אפילו שמבחינת ביצועים DSG נותן העברות הילוכים מהירות - אני לא מסוגל לנהוג ברכב שכזה עם גיר אוטומטי ומבחינתי זה סירוס של הרכב - והנה יש סיכוי שאפתח וויכוח קל.

לגבי המצב שלך קשה לקבוע - אם יש לכם עוד רכב בבית אז מקסימום שאישתך תנהג רק בו - אם לא? בעיה - אישית לא הייתי מסוגל לוותר אבל אחרים לא פנאטים לנושא כמוני.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אני לא יודע מה גילך והעבר הביטוחי שלך אבל ממליץ לך לברר גם עלויות ביטוח שעשויות להיות מאוד גבוהות לרכב הזה ולקחת אותן בחשבון במסגרת התקציב לקניה.

לחברות הביטוח יש נטיה לקחת פרמיות מאוד גבוהות על סיאט ספורטיבית

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

פורסם

3: אני לא בטוח שמביאים לארץ גיר ידני, אבל אם כן - אתה למעשה שואל אותנו מה יותר חשוב, שחברה שלך תוכל לנהוג ברכב או שאתה תהנה מגיר ידני?

יש אפשרות להתנסות על נהיגת מבחן על שתי הגרסאות?

4: לפני שהייתי הולך לסוכן הייתי מרים טלפון לבנק לראות מה הם יוכלים להציע לך. תבקש מהם שיסמלצו לך מה יהיה ההחזר במקרה (הסביר מאוד) של עליית ריביות בשנה הקרובה.

.We apologise for the inconvenience

פורסם

למה לא איביזה קופרה?

בעודף תוכל לקנות עוד איביזה קופרה.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם
למה לא איביזה קופרה?

בעודף תוכל לקנות עוד איביזה קופרה.

מכונית הרבה פחות טובה לנהיגה ויותר חלשה משמעותית.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לגבי עלויות ביטוח, הופעתי מעלות (היחסית פחות גבוהה משחשבתי) ל GTI שברשותי. לכן שווה לפנות לכמה סוכני ביטוח לקבל הצעות מחיר ולהבין.

לגבי מימון: מנסיון - בד"כ ניתן פריים פלוס %0.5 במסלולי מימון בשיתוף הבנקים היום, מכיוון שהריבית נמוכה. אם ברשותך קרן השתלמות מסולקת, תוכל לקבל (בד"כ) עד 75% מהסכום כהלוואה בפריים פחות 1%, ללא לפגוע בתשואת הקרן.

כשאני באתי עם הנתונים האלו לבנק (הלוואה מקרן השתלמות), לפתע הצליחו לתת לי הלוואה כמעט זהה, וכל זאת ללא שיעבוד הרכב - שכן קורה במימון.

אני מציע שתתקשר לבנק שלך ותגיד שיש לך הצעה כזאת (אפילו אם אין) ותראה מה הם מוכנים להציע לך.

תתעקש גם על סילוק עמלת ההקמה שאם זכור לי הינה 1.5% מסך ההלוואה. לי גבו כמה עשרות שקלים בודדים לבסוף.

פורסם

אין ידני, התוספת לבאקטים לטעמי שווה כל שקל ( הסיבה הכי פשוטה חוץ מהחוויה והנוחות זה במכירה קונים פוטנציאלים יפסלו רכב בלי מראש).

רכב מעולה.

• תוכן חדש...