Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בולים, הרבה בולים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3453 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברים,

אבי היה אוסף בולים. הרבה בולים.

הוא נפטר לפני כמה שנים טובות.

נוצר מצב שיש לי שק מלא בבולים, בלי שאדע דבר עליהם.

הם לא ממויינים, לא מסודרים באלבומים. פשוט שק בולים גדול.

אני מניח שהם אמורים להיות שווים משהו, קצת.. הרבה.. אין לי שמץ, אבל משהו.

אשמח לשמוע מה לדעתכם אוכל לעשות. למי פונים?

לא ארצה ליפול על איזה אספן בולים ולשמוע משהו כמו "אה עזוב זה לא שווה כלום, אבל בוא אני אקנה את זה ממך בשלושה שקלים ומסטיק..",

כאשר אולי מסתתרים שם כמה "מציאות".

מודה.

פורסם

אני לא מצוי בפרטים אבל אבי היה מנוי שנים ארוכות בשירות הבולאי, אולם אצלו הכל מקוטלג ושמור בטירוף באלבומים ייעודיים.

ברור שכמו בכל תחום אספנות,מצב הפריט קריטי לצורך הערכה שלו. אני בטוח שיש פורום המתמחה בזה,ואולי שווה להיוועץ בשירות הבולאי. אולי אביך היה מנוי ויש תיעוד כלשהו על רכישותיו ואז תוכל לתארך ולסדר את העסק, ואז גם למכור, אם תרצה, במחיר ראוי.

להבנתי יש בזה ערימות גדולות של כסף, כולל יהודים פרו ישראלים שגרים בגולה.

פורסם

תחום מאוד צר בארץ וכנראה גם לא נשאר הרבה אנשים שמבינים עניין.

קרוב משפחה שעוסק בתחום רוכש בעיקר מחו"ל ומוכר גם.

נסה למצוא ברשת מספר בולים שברשותך ולראות מחירים.

זה יכול להתחיל מכמה גרושים ולהגיע לסכומים שאתה לא מדמיין אפילו.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

בשביל למכור בולים ביותר משלושה שקלים ומסטיק אבטיח (ואז לראות את הקונה גורף עליהם מאות אלפים), אתה קודם כל צריך לציין ולסדר אותם באלבומים, לעשות מחקר רציני על מה זה כל בול, ומה הוא שווה.

בקיצור, לבזבז על זה זמן, מאמץ וכסף.

תחשוב בעצמך האם זה שווה את הזמן שלך.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מסכים עם ג׳ונתן, למיין אוסף כשאין לך ידע בתחום זו משימה קשה מאוד.

אני, אגב, הכנתי גיליון אקסל עם הערכת שווי של הפריטים באוסף שלי (לא בולים) כדי שאם מישהו ירש את זה ממני יהיה לו מושג כלשהו איך להתחיל.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• תוכן חדש...