Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתקלתי בבעלי מקצוע שמחליפים את רכיב הזכרון על לוח האם של המכשיר, צורבים מחדש את נתוני המכשיר ומגדילים את הזכרון ל 64 או 128 ואפילו 256.

משהו נתקל? התנסה? יכול להמליץ?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אחרי שראיתי את לוח האם של האייפון, זה הדבר האחרון שהייתי רוצה שיתעסקו איתו.

מה המחיר של כזה תעלול?

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם (נערך)

סביב ה 500ש"ח ל 128 או 400 ל 64 גיגה (מחיר בחו"ל)

עריכה אחרונה על ידי סולל הדרך
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

סתם מחשבה, אחרי ההשקה של האייפון החדש גילו שיש הבדלים גם ברכיבים אחרים בין הזיכרונות השונים. הגדלת הזיכרון לא תפתור את זה ואולי אפילו תחמיר את המצב עבור זיכרונות קטנים שהוגדלו פתאום.

ממה שאני מכיר המכשירים האלו (כל הטלפונים הסלולרים) הם "חד פעמיים". מה שיש זה מה שאתה מקבל לא שווה להתעסק עם הקרביים שלהם.

פורסם

האופציה היא להחליף מכשיר בעלות ~3000 ש"ח מול הגדלת הזכרון.

עם 16 גיגה לא ניתן לחיות בשקט

לאף אחד לא הגדילו כבר?

פורסם

אי אפשר לחיות עם 16 ג'יגה, נקודה.

לפני כחצי שנה זכה מישהו שעובד איתי באייפון 6S 16GB הוא בדיוק קנה סמסונג חדש ובכלל לא כזה עף על אייפון אז החליט למכור אותו והציע לי אותו ב-500$ - מחיר סבבה. לא הייתי צריך טלפון חדש כי הייתי מבסוט על ה 5 32GB שלי אבל אמרתי נזרום בשביל הקידמה. קניתי את הטלפון ותוך חמישה חודשים הבנתי שאני נחנק עם הזיכרון. כמה אפליקציות, תמונות, ואיזה עידכון שבדיוק השחילו לך בדלת האחורית והופ אין זיכרון.

לאחר חשיבה מחדש, ולאור העובדה שבתאילנד מחירי ה6S ירדו לאחר צאת ה-7, פשוט קניתי 6S חדש עם 128GB והעברתי את ה-6S הנוכחי לאבא שלי - גם ככה הוא לא יהיה צרכן זיכרון גדול.

בקיצור הלקח הוא לא לקנות 16 ג'יגה בשום פנים ואופן. אני לגמרי מבין את מי שרוצה לשדרג את הנפח שלו בדרך שבה פותח השרשור מתעניין.

נ.ב: אייפון 7 נמכור היום ברמת הבסיס ב-32 ג'יגה. גם אז הייתי מעדיף יותר נפח מהמינימום המוצע.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

הלקח נכון אגב לשתי הפלטפורמות.

כל הרווח של אפל מתבסס על גרסת בסיס חסרת תועלת, הן באייפונים והן במקבוקים, עם תג מחיר סביר, כשהמכשיר שאתה בעצם צריך לקנות עולה הרבה יןתר מההפרש בין 16 ל-32...

יש יצרנים טיפה יותר צדיקים שלא מציעים גרסאות בסיס חסרות תועלת.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

הדיון סוטה מהיכולית הטכנית ואמינותה לצורך בשדרוג.

הצורך קים נקודה!

אף אחד לא שידרג?

פורסם

אני מחזיק במקבוק אייר גרסאת בסיס 13". מבסוט עד השמיים עליו. לאחרונה קיבלתי התראות כל כך שהזיכרון מלא (128 ג'יגה). פירמטתי אותו והתקנתי מחדש הכל, 97 ג'יגה פנויים. איפה נעלם כל הזיכרון מקודם ? כנראה בגלל שהתקנתי virtual machine של windows 7 בשביל תוכנה אחת שאני צריך שעובדת רק בחלונות.

הפעם התקנתי xp שלוקח 1.5 ג'יגה.

בחזרה לדיון, לא מכיר אף אחד שעשה את התהליך. לא הייתי רוצה שיפתחו לי את האייפון מאכרים ויעבדו עליו ככה.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם
האופציה היא להחליף מכשיר בעלות ~3000 ש"ח מול הגדלת הזכרון.

עם 16 גיגה לא ניתן לחיות בשקט

האופציה היא לסרב להכנע לחברה שגורמת סבל במכוון ללקוחות שלה בזה שהיא לא מוכנה להתקין סלוט לכרטיס זיכרון כדי שכל אחד יוכל לשים את כמות הזיכרון שמתאימה לו.

להבא תזכור שרוב המכשירים הסיניים (שיומי למשל) מגיעים עם אפשרות להרחבת זיכרון, כמו כן חלק מהדגמים של סמסונג ו LG.

אני לעולם לא אסכים לקבל את המגבלות הדרקוניות של אפל (וגם של חברות אחרות) שלא לאפשר הכנסה של כרטיס זיכרון ולא לאפשר החלפת סוללה. לא חשוב עד כמה טובים המכשירים שלהם, המגבלות האלה הופכות אותם ללא שימושיים עבורי.

פורסם

כרטיס זיכרון זה לא פתרון פלא. הוא יותר איטי בהרבה, ואפילו במכשירי אנדרואיד כבר לא ניתן להתקין אפליקציות על הכרטיס זיכרון, כך שהוא משמש רק לתמונות ווידאו.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם
כרטיס זיכרון זה לא פתרון פלא. הוא יותר איטי בהרבה, ואפילו במכשירי אנדרואיד כבר לא ניתן להתקין אפליקציות על הכרטיס זיכרון, כך שהוא משמש רק לתמונות ווידאו.

ממש לא נכון. מהירות כרטיס הזכרון תלוייה בסוג הכרטיס שתקנה.

ותראה לי איפה כתוב שלא ניתן להתקין אפליקציות על כרטיס הזיכרון ?

פורסם

למרות התנגדותם הנחרצת, מחר תבוצע ההשתלה. זה או לזרוק את המכשיר ולרכוש חדש או להמר על ההשתלה. עדכונים בהמשך

Sent from my E6853 using Tapatalk

• תוכן חדש...