Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3481 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני מחפש רכב שבעיקר יראה טוב שיהיה עד כמה שניתן מאובזר ועדיין שהתחזוקה שלו לא תעלה ביוקר.

בעיקרון הרכב ישמש אותי ליום יום, הנסיעות שלי הם עירוניות המסתכמות ב כ 10-20 ק"מ ביום ורוב הזמן אני נוסע לבד. העדפה לרכב אוטומטי ועד כמה שניתן חסכוני ואמין. אשמח להמלצות.

תודה.

פורסם

אם התקציב שלך קצת גמיש למעלה אחי מוכר סובארו XV מנוע 2.0 פרמיום [אין הרבה]יד 00 שמור ומלוקק עם מלא תוספות ב 90 בערך.

מוכן לנסיעה [טסט טיפול מצבר וכ"ו].

אגב ממה שאני בדקתי בנסיעה רגועה אפשר להגיע לצריכה של 1 ל 16 לפי המחשב.

פורסם

מה נראה טוב לדעתך? תן דוגמא לרכב שנראה טוב בעיניך, ככה אפשר יהיה להבין מה אתה מחפש

בתקציב שלך אתה יכול למצוא פיג'ו 2008 (בדגם לפני מתיחת הפנים האחרונה), ניסן ג'וק וניסן קשקאי הקודם. זה מה שעולה לי כרגע. מבחינת דלק אף אחת מהן לא מאוד חסכונית, אבל גם לא מאוד בזבזנית. בשביל 10-20 ק"מ ביום זה כנראה סביר.

הגיר בפיג'ו קצת מיושן, ולפעמים אוהב לבעוט, אבל יעשה את העבודה. בשנתונים האלה הוא אפילו מציג אמינות סבירה. הגיר בג'וק הוא רציף, וקיימות לגביו תלונות על אמינות לא מוצלחת. אם הוא מעניין אותך הייתי מציע לבדוק טוב את הנקודה הזו. למיטב הבנתי גם לקשקאי גיר רציף, אבל אני לא יודע אם זה אותו גיר ואם הבעיה קיימת גם שם. הקשקאי אולי יהיה משפחתי וגדול מדי לצרכיך, אבל מכיוון שלא ממש הגדרת צרכים קצת קשה לדעת בוודאות.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

תודה על התגובות.

עד עכשיו הייתי נוסע על מאזדה 3 2006 spirit

ולמען האמת אין לי משהו רע להגיד על הרכב , מנוע 2000 כך שיחסית יש כוח סביר הרכב מאובזר ואמין מאוד.

בדקתי כמה דגמים של מאזדה 3 מהשנתונים 2011-2012 בגרסת ה spirit . אבל עדיין לא סגור אם ברצוני להישאר במשהו מוכר ונוח או להשתדרג למשהו אחר...

הצרכים שלי בעיקרון שהרכב יהיה "מעניין" כלומר לא איזה רכב ליסינג. רכב שנראה טוב מתנהג טוב עד כמה שאפשר ומאובזר.

האפשרויות שאליהם חשבתי זה

פולסווגן פולו gti

פולסווגן שירוקו

מאזדה 3 ספיריט .

הונדה סיוויק האצ'בק החדשה

פורסם

השירוקו והפולו לא ידועות באמינות מופלגת, בטח עם המנוע 1.4 160 כ"ס. גם הגיר לא יביא אותך רחוק. אם אתה מחפש רכב אמין, הייתי מוותר.

הסיביק (לפחות בהצ'בק) באמת נראית קצת מיוחדת אם אתה מתחבר לעיצוב שלה. למרות המנוע מעט גדול יותר והתדמית הספורטיבית, היא לא חזקה או מתנהגת במיוחד, אבל גם לא גרועה. ואת המזדה אתה כנראה מכיר הרבה יותר טוב ממני.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

אם מתחשק לך ג'יפון נסה את רנו קאפצ'ור.

המחיר כמשומש נוח, יש דגמים מאובזרים, הוא נראה לא רע מבחוץ במיוחד ברכבים עם צביעה דו גוונית וחישוקים גדולים יש לו מנוע טורבו וגיר רובוטי כפול מצמדים.

• תוכן חדש...