Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3476 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המכללה שלך יודעת בוודאות. נסה ליצור קשר עם המזכירות ושאל אותם היכן ניתן להשיג עוד מידע.

באתר של מכון נועם תמצא ערכת הכנה בתשלום וגם בחינה קצרה להתנסות בחינם.

אופציה נוספת זה לבקש מידע מתיל עצמם.

אופציה שלישית, מידע מאנשים שכבר התקבלו ומכירים את המבחן.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

המכללה טוענת שאין צורך ללמוד.

רוב האנשים סביבי עשו פסיכומטרי כך שאין לי עזרה בעניין הזה.

נתקלתי גם במכון נועם, מי יכול לאשר שהם מוצלחים?

תודה!

Fiat Bravo 2011 TJET​

פורסם

עשיתי את המבחן לפני מספר חודשים.

בעיקרון זה דומה לפסיכו' אבל שונה - אין חיבור ואאל"ט אין אנגלית.

מה שיש - הבנה בסיסית במתמטיקה - סדרות, גיאומטריה וכו', והבנה כלשהי בפיזיקה. זיהוי תבניות.

בעיקרון יותר "טכני" מהפסיכומטרי.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

לא ממש למדתי (עשיתי מעכשיו לעכשיו) ולא ידעתי מה יהיה בזה אז יצא לי רק 643. רציתי לשפר אך המועד הבא יצא על קורס מתמטיקה...לא נורא.

שים לב שדורשים 5 חודשים ממועד למועד, אז אם אתה מכוון לציון מסויים שים לב לאפשרות לגשת למבחן עכשיו ובמועד נוסף הקרוב לתחילת הלימודים לשיפור ציון אם צריך.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

אני מאמין שמדובר במבחן הקרוב מאוד במהותו ל"פסיכוטכני"

אם כן, מדובר על שאלות פשוטות יחסית בקומבינטוריקה, שאלות בפיזיקה ברמת האינטואיציה, שאלות בלשון והבעה, אם יש אנגלית אז טקסטים ושאלות עליהם.

רוב החישובים לשאלות ייעשו בראש ולגבי שאר השאלות שלא ניתן לחשב בראש ניתן יהיה להגיע לתשובה בעזרת שיטת האלמינציה.

הייתי ממליץ ללמוד מספר שיטות "פסיכומטרית" להתמודדות עם מבחנים אמריקאים, כמו שיטת האלמינציה שציינתי ועוד, אלה יתנו כלים מעשיים יותר מאשר לחרוש על נושא ספציפי.

• תוכן חדש...