Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם לי נשמע מאוד מופרך החיוב של מכבי-אש

החיוב הוא על חשבון מזמין הקריאה בלבד (לחבר שלי נשרף ביית השכן הזעיק והוא לא שילם גרוש)

אם זה חבר שלך מילא תסתדרו ביניכם הוא בסה"כ דאג לך

אם זה המשטרה אין שום חוק שייחיב אותך לשלם את החשבון

לך לבי"מש

.I'm a blocked user

פורסם

תודה לכל המגיבים אני יתיעץ עם עורך דין בקשר לחשבון ולשאר החשבונות.

דבר אחד חברה סעו לאט!!!

אני צעיר 22 יודע מזה אנדרנין חולה מכוניות ספורט האי אקס שלי היתה מהירה מאוד ויציבה מאוד,

4 קרבורטורים צמיגים 185 60 R14. יש לי רשיון משנת 99, ראיתי הרבה דברים על הכביש (בטוח שיש פה אנשים שראו יותר ממני).

מהלב באמת שניה אחת טעות אחת ואתה יכול למוות במיקרב הטוב, או להיות נכה קטוע רגלים במיקרה היותר גרוע. אני יצאתי ללא שרטה אפשר להגיד, וחבר שהוציא אותי מהחבר בשניה האחורנה נס גדול,

לא לכל אחד יכול להיות מזל כזה.

בבקשה אני מיתחנן אני לא בא להטיף או משהו כזה, לא שווה למוות בישביל רייס או פוזה שיש לך אוטו חזק ומהיר, גם אני אוהב מכוניות ספורט בעצם חולה מכוניות ספורט חברה לאט להיכנס בעמוד זה לא תענוג.

אני בטוח שכל אחד יגיד אני נהג טוב לי זה לא יקרה, לי זה קרה הלך האוטו כואב הגב הפנים חתוחות

וכל זה ביגלל שמישהו חתך אותי, אולי אם היתי נוסע טיפה יותר לאט מהמהירות המותרת זה לא היה קורה.

החתימה בשיפוצים!!!

פורסם

מסכים איתך..באותו הזמן כדאי שגם תשנה את החתימה שלך כיוון שהיא ממש מנוגדת ולא משקפת את האדיאולוגיה ודרך החשיבה שאתה דוגל בה לאחר המקרה.

צר לי, תחלים במהירה ,רק בריאות.

אסף.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
ראה:

1. http://www.kan-naim.co.il/artical.asp?id=3361&cid=102 לקראת הסוף

2. חוק שירותי הכבאות, לא מצאתי עותק on line שלו

אתה מדבר על זה:

קיימת האופציה להזמין את שירותי הכבאות כאשר התשלום למכבי האש תלוי במרחק מתחנת כיבוי האש, במספר הכבאים שיגיעו ובמשך הזמן שיבלו בתיקון, בתוך העיר. עלות ממוצעת של 200 שקל.

עו"ד בתיה מילר, מנכ"ל רשות ההסתדרות לצרכנות, מסרה, כי על-פי חוק שירותי כבאות ותקנותיו, רשאית רשות הכבאות לגבות תשלום עבור שירותיה, ממי שפנה אליה (אחד השכנים בבית) או מבעל מתקן הגז שממנו היתה הדליפה. היא יכולה גם לחלק את התשלום בין מספר מקבלי השירות, בהתאם למידת הנאתם ממנו.

בכל מקרה, אומרת עו"ד מילר, אם מזמין השירות, שאיננו בעל מתקן הגז הדולף, חויב בתשלום, הוא רשאי לתבוע את החזר התשלום מבעל המתקן על-פי חוק עשיית עושר ולא במשפט

?

מדובר כאן על הזעקת מכבי-אש לצורך טיפול בדליפת גז, וכתוב שרשות הכבאות יכולה לגבות תשלום ממי שפנה אליה, או ממי שנהנה משרותיה.

נראה לי שבמקרה שלנו יש ויכוח עובדתי על האם בעל הרכב נהנה משרותי מכבי האש או לא. (הם טוענים שכיבו את האש, הוא טוען שחבר שלו כיבה לפניהם)

כל מה שצריך לדעתי זו עדות של מישהו שראה את ההתרחשות, זה הכל. יכול להיות שאפילו עדות של הכבאים עצמם תספיק.

בכל מקרה ראיתי שפותח השרשור הולך להתייעץ עם עו"ד - ככה הכי טוב.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
אני לא הזמנתי את מכבי האש ולא אף אחד שקשור אלי כניראה המישטרה שהיגעה למקום.

מיבחנתי מכבי האש לא היו צרכים להגיע האוטו היה כבוי.

האבסורד הוא שבחשבון מפורט: הרכב של מכבי האש נסע למלעה מ20 כ"ס 5 ק"מ 125.30 ש"ח

נסיעת מכונית למלעלה מ-20 כ"ס מעל 5 ק"מ לכל ק"מ נוסף 98.76ש"ח

משאבה דקות שימוש 16.40ש"ח

שעת עבודת כאבי 128.74ש"ח

זרנוקים (מטר) 30.60שח

חוצפה אני בתור אזרח משלם מיסים, שמהם משלמים למכבי אש תקציבים ומשכורת לכבים צריך לשלם שעת עבודה לכבאי על המשאבה על המים ועל הזרנוקים על רכב שלא בער בזמן שהכבאי היגעו על מה חוצפה.

מה קורה במדינה בזאת????

אפשרות נוספת, בהנחה שמכבי האש לא שיקרו בחשבון, הייתכן שהם שטפו את הכביש משמן ודלק ? זה די נהוג אחרי תאונות.
פורסם
אפשרות נוספת, בהנחה שמכבי האש לא שיקרו בחשבון, הייתכן שהם שטפו את הכביש משמן ודלק ? זה די נהוג אחרי תאונות.

במקרה כזה - "תיקון" הכביש (אם זה שטיפה או תיקון מעקות או כל דבר אחר) לאחר תאונה, זה נזק לצד ג' שמכוסה בביטוח צד ג'.

במקרה הנ"ל כנראה זה לא ממש עוזר, כי ההשתתפות העצמית עלולה להיות יותר גבוהה מ-400 שקל...

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...