Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3491 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום.

לפני כמה שבועות התחילה לי בעיה שכשאני מחבר את הדיסק און קי הזה למחשב ובא להעביר אליו שירים או להוציא ממנו שירים, פעולות שעושים כמובן מאליו , כתוב שהדיסק מוגן מכתיבה, אי פשר למחוק כלום מבפנים ואי אפשר להוסיף כלום.

אחר כך "קפצתי" לבדיקה בגוגל ואכן מסתבר שזו בעיה מוכרת!

יש לי שם המון שירים וקצת חבל לי להחליף דיסק און קי, גם כי הסדר של השירים יתבלגן...:-(

מישהו יודע בקיצור מה ניתן לעשות מלבד לקנות חדש?

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
פורסם

תוודא שאין על הדיסק און קיי כפתור\לחצן\מפסק נועל כתיבה לדיסק.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

בעיה ידועה של SANDISK

אין ברירה אלא להפעיל אחריות

SANDISK לא מוכנים לגלות את הדרך לפתוח את הכונן חזרה.

קרה לי כבר על 2 DOK שלהם, לא יודע למה לא למדתי אחרי הפעם הראשונה לא לקנות יותר סאנדיסק.

לא משנה מה ניסיתי ואיזה סוגי פריצה הפעלתי לא נפתח הדיסק.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

לאתר את הקבלה ולהפעיל אחריות.

אין משהו שאתה יכול לעשות מעבר לזה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא מכיר את התופעה ברמה החומרתית, חיפוש קצר בגוגל לא העלה שום דבר חומרתי שיחודי לסאנדיסק, אפשר קישורים לחומר רלוונטי?

פורסם (נערך)

את הקישור הזה מצאתי בחיפוש הקצר שערכתי בגוגל ולא מצאתי אותו רלוונטי, מהקישור עולה תמונה של שינוי מקומי של הפוליסי של ווינדוז, וככה זה גם נפתר, שום דבר חומרתי ושום דבר שיחודי לסאנדיסק.

סאנדיסק מוכרת עשרות מליונים של כונני-פלאש בחודש, בהתחשב בנפח המכירות הזה, הייתי מצפה לכמה מאות טרדים זועמים עם מאות תגובות לכל אחד, ולא לקישור לבעיה שנפתרה לבסוף בשינוי הפוליסי המקומי במערכת ההפעלה של אותו מחשב.

אשמח לחומר נוסף.

עריכה אחרונה על ידי saay222
פורסם
אין לי אחריות זהו דיסק און קי זקן יחסית.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

לרוב כונני הפלאש וכרטיסי הזכרון של סאנדיסק יש אחריות לכל החיים.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
לרוב כונני הפלאש וכרטיסי הזכרון של סאנדיסק יש אחריות לכל החיים.

אחריות לכל החיים נתונה לפירוש, ממה שאני יודע זה תקופה מסוימת אחר גמר ייצור .

פורסם

תכלס, מה יעזור לי האחריות?

יש לי שם המון שירים ויותר גרוע אני כבר מכיר את כל סדר השירים וכשאני רוצה לשמוע משהו אני מיד יודע לאיפה להעביר.

בדיסק קשיח אחר, השירים מתבלגנים בכלל.

• תוכן חדש...