Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

3008 החדשה

Or Elgavi
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3480 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני ממש מתלבט אם להחליף את הספורטאז שהזמנתי ל3008 החדשה.

סליחה על השאלה של ילד אידיוט.

למה מנוע 1.6 ליטר של דיזל עולה פחות מהבנזין

למה הוא מספק כוחות סוס כל כך נמוכים והאם זה מספיק לדעתכם?

ולמה לא לקחת אותו כשגם המחיר שלו זול יותר וגם צריכת הדלק שלו נמוכה יותר

פורסם

מנועי דיזל מפיקים בד"כ הספק נמוך ביחס למנוע בנזין, אך מומנט גבוה יותר - מה שאומר בפועל שהם חזקים יותר במיוחד בהאצות ביניים. לצורך העניין מנוע הבסיס של ה-3008 יהיה ללא ספק חזק מזה של הספורטאז' מבחינת תחושה ברוב המוחלט של תנאי הנהיגה. הוא גם יהיה חסכוני בהרבה (אבל זה לא חוכמה כי הספורטאז' שתיין דלק).

למה הדיזל זול יותר? כי היבואנית, יחד עם היצרנית, הסכימו על מחיר נמוך - שנעזר גם במיסוי הנמוך בזכות רמות זיהום נמוכות (עוד עדות ליתרון תצרוכת הדלק). הספורטאז' בזבזן ומזהם, ומשלם יותר מס. סיבה נוספת - היצרנית עדיין לא מציעה את מנוע הבסיס (1.2 ליטר טורבו עם 130 כ"ס) בגרסה אוטומטית, לכן היבואנית נדרשה למצוא פתרון אחר לגרסת הבסיס.

• ספונסר פורום
פורסם

ממליצים לך להמתין כמה ימים עד שיהיו מכוניות זמינות לנסיעות מבחן.

תעשה נסיעת מבחן על שתי המכוניות בהן אתה מתעניין, ואז תגבש החלטה.

צוות לובינסקי

פורסם

מקריאת מבחנים בחו"ל כנראה שהפיג'ו עדיפה בכל פרמטר על פני הספורטאז' למעט עניין המובילאיי המבייש. אין בדגם בארץ בלימה אוטונומית . אבל כפי שכתבו אין כמו נהיגת מבחן...

פורסם

הפנים של הפיג'ו קצת קשה לעיכול - לא בטוח שזה יעזור לה למשוך קהל.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
הפנים של הפיג'ו קצת קשה לעיכול - לא בטוח שזה יעזור לה למשוך קהל.

קשה לעיכול??הספורטאז והטוסון נראים לידו כמו רכב משנות השמונים..

פורסם

הכוונה שלי מבחינת התנהגות הכביש. עד כמה שאני יודע מדובר על רכב גדול יותר, כבד יותר עם אותו מנוע בנזין.

איך יתמחרו אותו ביחס לשאר הדגמים של 7 מקומות.

פורסם
save, אין בארץ בלימה אוטונומית לספורטאז׳?? הייתי בטוח שכן..

הכוונה היתה שאין בפיג'ו בלימה אוטונומית בדגם הבסיס. זו הנחיתות היחידה לעומת ספורטאז'

• תוכן חדש...