Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בטעות פתחתי את נושא בשיפורים ולכן פותח חדש.

שלום לכולם יש לי את הרכב הנ“ל,מישהו יודע מה הדגם של הטורבו?אני לא מצליח למצוא,רוצה לדעת עד כמה כוח סוס הוא יכול להחזיק? אני רוצה להוסיף,ברכב יש תוכנה 250 כוח סוס ו39 קג“מ.שלשום היו לי שריקות חזקות מהטורבו ולמחרת הטורבו כבר לא עובד ונותר רק שריקה ,הרכב במוסך ורציתי לדעת אם יכול להיות מצב שהעמסתי על הטורבו עם התוכנה?(לא מאשים את המקום שעשה)הטורבו בסופו של דבר כן נהרס מכיוון שהמניפה חופשייה,האם הטורבו של ג׳ולייטה תלתן ירוק מתאים(למיטב הבנתי המנטע זהה רק הטורבו שונה)ואיפה בכלל אפשר למצוא את אחד מהם?תודה

פורסם

קודם כל תודה,אני ממתין לתשובה ממנו.

קיבלתי הצעה ממוסך מורשה שלא אנקוט בשמו במחיר של 18890.מחיר מוגזם לכל הדעות!או שזה פחות או יותר יהיה המחיר?

פורסם

בכל מקרה,הלכתי על השיפוץ מכיוון שטורבו חדש יקר משמעותית בכל מקום שבדקתי,גם משומש וגם חדש.

שאלתי היא כזו,יש סיכוי שזה קרה מהתוכנה?כי אם כן אוריד אותה,חשוב להגיד שלא השתוללתי ברכב או משכתי אותו לסלד גבוה

פורסם

האם בוצעו טיפולים ברכב אחת לשנה, או 15.000 ק"מ - לאורך כל השנים.

ובשמן בתקן C3 5W-40 סינטטי מלא המומלץ ע"י היצרן.

האם המנוע התחמם אי-פעם

האם כרגע יש סימני בוצה כל-שהיא, שמן קצת שרוף במדיד השמן.

ובדפנות מכסה השסתומים (אפשר לפתוח את פקק מכסה מילוי השמן ולהסתכל עם פנס)

לא נראה לי כי זו בעיה של התוכנה -

אלה אם נסעו ברכב חזק בביצועים קיצוניים, לאורך הרבה זמן ללא הפסקות.

ומפלס השמן היה נמוך, בד"כ נראה במקביל, תנועה קלה בחום המנוע / השמן הרגיל.

לגבי השיפוץ - בארץ יש ניסיון ומשפצים טוב מדחסי טורבו לרכבי דיזל .

הטורבו הנ"ל בד"כ עובד בסל"ד יותר נמוך משל מנועי הבנזין.

ובגמר העבודה, מבצעים איזון לציר והכנפיים -

יש לבדוק אם אפשר לבצע איזון נוסף פנימי, כאשר הכנפיים במדחס.

ובסל"ד די גבוהה.

(נסה לדבר עם אורן - ממוסך אורן.

ו רון ממוסך רון - אולי הם שלחו לשיפוץ מדחסי טורבו - וחוו"ד דעתם)

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

קודם כל תודה,הרכב אצלי כ5 חודשים,היה אצל אדם מבוגר אשר טיפל במוסך מורשה והכל מתועד,הרכב מעולם לא התחמם לי בעבר ולא נתקלתי בבוצה,יתכן שהטורבו כברהיה בגסיסה ובמכון בדיקה לא עלו על זה,הטורבו שופץ במכון באיזור הקריות

פורסם

הטורבו לא שופץ בעבר,הכוונה היא שאני שיפצתי אותו,מחר הוא יורכב על הרכב,למעשה הוחלפו הרכיבים הפנימיים של הטורבו,הרכב אכן היה אך ורק במורשה

• תוכן חדש...