Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתוך ''וואלה!'':

לא זו בלבד שתושב מצפה אבירים לא ישלם קנס על אי ציות לתמרור "עצור", לאחרונה אף פסק חייב בית המשפט לתביעות קטנות בעכו את עיריית נהריה לשלם לו פיצויים בסך 3,000 שקל. זאת, לאחר שהעירייה לא הצליחה להוכיח כי ועדת התימרור המקומית אישרה את הצבתו של התמרור באחד הצמתים בעיר.

לכתבה המלאה.

140792-5.jpg

פורסם

וואי איפה התמרור הזה !??!! :lol:

גם אני רוצה לא לעצור בו ולקבל 3000 שקל , פשש עיסקה טובה :wink: .

אבל בטח עכשיו העירייה תיתן אישור לתמרור , אווף איזה באסה :evil:

פורסם

טוב חברים יש דבר חדש...

לא עצרתם בתמרור עצור ונתפסתם על חם בואו בלילה לתמרור תורידו אותו ואולי יתמזל מזלכם ותכבלו כמה שקלים לחשבון הבנק שלכם...

פורסם
וואי איפה התמרור הזה !??!! :lol:

גם אני רוצה לא לעצור בו ולקבל 3000 שקל , פשש עיסקה טובה :wink: .

אבל בטח עכשיו העירייה תיתן אישור לתמרור , אווף איזה באסה :evil:

תנסה למצוא תמרור אחר...

ולגבי האישור של התמרורים, לא יודע מי מאשר את זה, אבל לפי דעתי באמת כדאי שזה יהיה מישהו שמתמצא בתחום כי נתקלתי בהרבה תמרורים שמוצבים בצורה לא הגיונית.

מזכיר לי סיפור שהגיבור הראשי בו הוא תמרור "עצור" בצומת נידח שהוצב בצורה לא הגיונית, ואחרי שכמה פעמים מישהו כל הזמן תלש אותו והוא הורכב בחזרה כנראה שהעירייה או מי שאחראי על התמרורים התייאש והציב תמרור "תן זכות קדימה" אבל הפעם במקום שונה (באותו צומת) ולשם שינוי הפעם זה הוצב בצורה הגיונית.

דרך אגב שאלה לגבי הגיבור בסיפור, לפני כמה שנים ביום שבת בצהריים נסעתי עם אבא שלי בכביש, ובצומת עם התמרור הוא לא עצר ב"עצור" אלא האט ל20 או 30 קמ"ש והמשיך לנסוע (ואני לא חושב שהוא עשה משהו לא במקום, חוק הוא חוק, אבל התמרור הזה כמו שציינתי הוצב בצורה לא הגיונית, שלא לדבר על זה שזה צומת נידח בימים כאלו ועם ראות מעולה... ושמר לא צריך להתחיל לעשות עליי עבודת מחקר, לא מקבלים על זה חטיף)... בכל מקרה אחרי כמה דקות כשעצרנו עצר לידנו שוטר וסיפר לנו על העבירה שביצענו (חבל שעצרנו, אחרת הוא היה ממשיך לרדוף אחרינו עד מחר ולא משיג :twisted: .... דרך אגב איזה בזבוז משאבים, ניידת שעומדת בצומת נידח עם שוטר ומתנדב וכל זה רק כדי להכניס עוד כסף, הרבה לא היו עוצרים בתמרור הזה).

בכל מקרה שילמנו את הדו"ח ונגמר הסיפור. עכשיו השאלה שלי היא האם אפשר לעשות משהו בגלל השינוי של התמרור? (השינוי הוא לא רק בסוג התמרור, אלא גם במיקום שלו, כלומר הוא מוצב בכניסה אחרת לצומת)... האם אפשר לדרוש איזה פיצוי על עוגמת נפש או משהו??

פורסם

אבא שלי קיבל דו"ח בתמרור הספציפי הזה בנהריה לפני 16 שנה.

אני עוד זוכר איך הגענו למשפט עם תמונות והוכחנו שלא היה סיכוי שהשוטר ראה אותו מהמקום בו ישב.

מסתבר שהייתה עוד דרך לצאת מזה...:)

חכו שהוא ישמע...

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אני לא מבין. גם אם התמרור הוצב שם בלי שאיזה וועדה אישרה אותו - אותו נהג התעלם ממנו.

ENSURE YOUR BRAIN IS WORKING BEFORE PUT YOUR MOUTH INTO A GEAR

-------------------------------------------------------

מקסים.

פורסם

מצטרף בדעתי ל-maxim.

האם גם במקרה של תאונה(חו"ח), הועדה גם כן היתה אשמה?!

תפסיקו לחפש תירוצים/אמתלות, איך לעקוף את סימני הדרך, ותתחילו לציית להם או לשלם על אלו שנתפסתם בגינם.

זהו בסה"כ קוריוז עיתונאי ותו לא.

נהגים אשר מתקרבים לצומת מכיוונים אחרים סומכים(לא על עיוור) את נהיגתם בכך שנהג המגיע מכיוון זה יציית לסימוני הדרך ויפעל על-פיהם.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

• תוכן חדש...