Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6443 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי פג'ו 205 4EVER שנת 98 1.4

לפני חודשיים התחלתי לחפש ולהתעניין בנושא הגדלת הג'אנט ל14 מגנזיום כיוון שהרכב לא בא עם מגנזיום בסטנדרט.

לפני כמה דקות סיימתי את שיחת הטלפון עם דרור מהמחלקה הטכנית של לובינסקי.

הוא אמר לי שלא ניתן להרכיב 14" על 205 ואמר לי שהמתלים הקדמיים שונים ולכן אי אפשר להרכיב.

אנשים אני לא יודע מה לעשות...לאחר שפתחתי איזה 100 דיונים בנושא

וכולם אמרו לי שאין שום בעיה לאשר זאת מכוון שהמידה קיימת ולאחר שחודשיים שלמים אני רק קודח לאנשים בנושא ושואל ומוודא פתאום זה בא לי משום מקום. והביאוס הכי רציני הוא שכבר רכשתי רבעייה של XSI106. אני מאמין שאנשים יודעים על מה הם מדברים פה, יש פה מקצוענים שמבינים.

אני באמת לא יודע איך לאכול את זה או מה צריך לעשות עוד.

או אם למישהו פה יש דיבור איתו בבקשה בבקשה מתחנן לעזרה icon_rolleyes.gif )

האם כל הדברים הללו נכונים?

בסיום השיחה דרור אמר לי לשלוח פקס בציון הבקשה ואם יחליטו לאשר לי אז יחליטו

אני לא יודע מה לרשום בפקס או איך להציג את הסיבה לעלייה במידת הג'אנט.

אני אודה ואשתטח בפני מי שיעזור לי בנושא אשמח לתת את הפלאפון שלי בה"פ.

תודה רבה לכל מי שיעזור לי.

אדי.

פורסם

1) לא צריך שום אישור בשביל להחליף ג'אנט. צריך אישור בשביל להגדיל מידת צמיגים. זה פריט המידע שרשום ברשיון.

2) אין לך מה להתעסק עם דרור, מכיוון שכמו שנאמר לך המידה 185/60R14 היא תקנית לכל 205 באשר היא, מכיוון שה-GTI באה עם המידה הזו.

3) לא מעניין אף אחד איזה ג'אנט אתה שם על האוטו. רצוי מאוד שהם יהיו תואמים למידת הצמיגים שאתה רוצה להרכיב עליהם, קרי ג'אנט 14" במידה המתאימה לצמיגי 185/60.

3) כל שעליך לעשות הוא להרכיב צמיגים במידה התקנית, לגשת למכון רישוי ולאשר אותם. זה הכל.

אל תשאל מה אתה יכול לעשות בשביל תרבות מוטורית, שאל מה תרבות מוטורית יכולה לעשות בשבילך.

המלצת השבוע: יפני זה money.

פורסם

אז דרור מחרטט אותי כדי למנוע ניירת ועבודה לעצמו ??

מה נסגר?

קשה לי להאמין.

כפי שנאמר לי אני חייב אישור ממנו הלא כך?

תודה ובברכה.

פורסם
1) לא צריך שום אישור בשביל להחליף ג'אנט. צריך אישור בשביל להגדיל מידת צמיגים. זה פריט המידע שרשום ברשיון.

אתה טועה! רשום ברשיון גם גודל הג'אנט לדוגמא אצלי היה 165/70/13 .... 13 = גודל הג'אנט..

כדי לעבור לג'אנט 14" הוא חייב לשנות את המידה ברשיון!

בקשר לשאר הדברים אתה צודק

פורסם
אתה טועה! רשום ברשיון גם גודל הג'אנט לדוגמא אצלי היה 165/70/13 .... 13 = גודל הג'אנט..

כדי לעבור לג'אנט 14" הוא חייב לשנות את המידה ברשיון!

בקשר לשאר הדברים אתה צודק

אופיר אתה הצלחת לשנות?

איך עשית את זה?

פורסם

בכלל לא צריכה להיות עם זה בעיה במשרד הרישוי מרשים להעלות את גודל הג'אנט במידה אחת

13-14 14-15 ואת הרוכב במידה אחת מ165-175 175-185

עכשיו אם דרור מי שזה לא יהיה לא מאפשר לך אז יכול להיות שהוא רוצה שתקנה מקורים של פFOREVER מאצלו או משהו כזה...

תפנה למשרד רישוי ותשאל אותם.... וגם במקום אשר אתה עושה סט בדרך כלל אתה יכול לשאול אם הם יגידו לך כן אז אתה תוכל להעביר את האוטו טסט על בטוח..

פורסם

כמה התיחסויות ,

א.אופיר נראה לי הוא התיחס להחלפה של ג'אנט בג'אנט. הבחור היה באותו מצב בדיוק והחליף למידה של ה205 GTI כבר. נראה לי פשוט לא הבנתם אחד את השני.

ב.עו מר ... אתה טועה ומטעה , האגדה האורבנית הזו על גדילה במידה אחת לא קיימת במשרד הרישוי , מה שכן קיים זה אם קיים דגם של אותו הרכב בעל מידה גדולה יותר ניתן לשנות למידה ההיא .

אחרת לדוגמא כל בחור עם ראלי היה יכול לגדול מ185/55/14 ל195/45/15 ... הרי זה גדילה רק במידה אחת ... או בקיצור , לא בטוח , לא כותב.

אדי , כבר עניתי לך את התשובה המפורטת בPSI וחבל שאנשים פה כותבים בלי להבין יותר מדי ובלי לדעת במדויק ,

ליביו , שהיה שמח לגדול מ195/50/15 ל205/50/16 :)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ליביו,

אני מציע לפתוח במחאה על חוסר האפשרות לעבור ל 16! :)

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

המידה הכי רחבה שמאושרת לרכבים שלנו היא 195/55/15

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

מוטי , המידה המקורית לרכב שלי היא 195/55/15 ... ככה שהמעבר ל205/50/15 הוא לא גדילה משמעותית כ"כ.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• 3 שנים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...