Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מטען נייד.

avk
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למישהו יש המלצה למטען נייד איכותי? מעדיף חברות אמינות ומוכן לשלם יותר ע"מ לקבל משהו איכותי. יש לי אייפון 6S.

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

"מטען נייד" הוא מושג די נזיל.

יכול להתאים ל:

1. "מטען נסיעות" (travel charger) - כמו שקישר corola98.

2. מטען לרכב - יתאים אפילו לשקע המצית בקורולה 98 :wink:.,

3. סוללה המשמשת להטענת הטלפון. המתוחכמות שבהן יכולות לשמש כ-jump starter, יכולות אפילו להניע קורולה 98 שהמצבר שלה התרוקן.

בקיצור, פות"ש, למה כוונתך?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

חבר שלח לי את זה הרגע,כנראה אקנה אותו. יש לו את הדגם הישן יותר מהמתכת,השאלתי אותו לכמה נסיעות והוא גם מטעין מהר וגם עמיד להרבה טעינות וגם יש לו חיווי שזה מצויין. אז זה הדור הבא שהחסרון שלו שהוא מפלסטיק וכנראה פחות עמיד לנפילות מהקודם.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

יש לשיומי די הרבה גרסאות.

לשני בנים שלי יש גרסת 10,000 (או שמא 10,400) מא"ש, מרוצים מאד מהמטען.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
חבר שלח לי את זה הרגע,כנראה אקנה אותו. יש לו את הדגם הישן יותר מהמתכת,השאלתי אותו לכמה נסיעות והוא גם מטעין מהר וגם עמיד להרבה טעינות וגם יש לו חיווי שזה מצויין. אז זה הדור הבא שהחסרון שלו שהוא מפלסטיק וכנראה פחות עמיד לנפילות מהקודם.

אפשר לסמוך על האתר הזה שהמוצרים באמת מקוריים?

לא בא לי לחבר מטען לא ברור של 100 ש"ח שישרוף לי טלפון של 3000 ש"ח

עריכה אחרונה על ידי I.G

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם (נערך)

אין לי מושג,אני בעצמי קונה רק מebay או gearbest. החבר ששלח לי את הלינק טוען שזה מקורי ואתר טוב,אני אקח סיכון נראה לי.

עריכה: מנהל קבוצת smartbuy בפייסבוק נתן לי את הלינק הזה עם קופון-67f8b0. יוצא 3 דולר פחות ממה שפירסמתי קודם.

בדקתי קצת עם חברים ונראה שזה אתר אמין וטוב.

עריכה 2: קניתי, 105 ש''ח.

עריכה אחרונה על ידי GABIUBOGI

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

תודה על ההמלצות, למרות שאני מחפש לקנות מכאן(קצת דחוף לי האמת).

מישהו יכול לתת המלצה לקניה כזאת בארץ?(אשמח גם להמלצה על חנויות).

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

תודה. תגידו, איך החברה Romoss במטענים ניידים? החברות שמוכרות את הxiaomi לצערי לא נמצאות קרוב אלי.

פורסם

לא לקנות סוללות כאלה בארץ,שחיטה כשרה לכל ענין :evil:

מה שגבי נתן למעלה (שיומי 20 אמפר ב107ש"ח כולל משלוח) זה ממש כלום כסף,שוקל בעצמי כרגע אם להזמין.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...