Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Leon FR VS Scirocco VS Giulietta

almogb
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

מתלבט בין שלושת הרכבים הנ"ל.

מבחינת שימושים, נסיעות קצרות (עד 30 ק"מ יומיומי) ומדי פעם נסיעות קצת יותר ארוכות, אחת לשבוע- שבועים (150 ק"מ לכיוון)

לציין שאני מתכוון לדגמים אוטומאטיים בכל הרכבים שציינתי.

חשוב לי בעיקר האמינות ושיהיה חסכוני.

פורסם

לא הגדרת תקציב, וסיפקת מעט מאוד מידע ..

שילבת כאן רכבים די שונים, הג'ולייטה והלאון מסגמנט המשפחתיות, השירוקו קטנה וצפופה יותר (בהתייחסות ל4 נוסעים+).

השירוקו מגיעה עם מנוע 2.0 (אבל אז יקרה די משמעותית מצמד האחרות), או עם 1.4 שהיו לו כמה וכמה חבלי לידה. רכב שטופל וננהג כמו שצריך אמור להיות בסדר אבל בתור משומשת לא הייתי רוכש אותה בלי להכיר אישית את הבעלים הקודמים.

ללאון יש גרסאות עם DSG6 וDSG7, ה6 אמין ה7 קצת פחות, יש מספיק מידע בפורום.

בגדול אין מספיק מידע בשביל לתת לך ייעוץ, כי כאמור - בקושי סיפקת מידע. מהרשימה הנ"ל הייתי נמנע מהשירוקו בתור משומשת אם האמינות זה ה-קריטריון (ואחרים יגידו להמנע מVAG בכלל, אני פחות מסכים), והייתי נמנע מהג'ולייטה אם חסכון זה ה-קריטריון כי צמד הVAGיות חסכוניות ממנה.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

לא הייתי אומר להימנע מהשירוקו, ה2.0 בסך הכל רכב אמין, השאלה היא האם זה יהיה נוח לו.

לפות"ש לא ציינת שנתונים, מנועים, תקציב וכו'

פורסם

סליחה.

תקציב עד 100K

הרכבים שנכנסים זה LEON FR 2013, השירוקו 2011-2012 עם מנוע 1.4

איזה עוד פרטים אני צריך לתת כדי לקבל ייעוץ בצורה הכי טובה?

פורסם

בשביל נסיעה של עד 30 ק"מ ביום ההפרש נטו מבחינת עלויות דלק יהיה זניח ברכבים שציינת כך שהייתי מוריד את החסכוני מהמשוואה ושם דגש על משהו אחר.

פורסם

מסכים עם bebest.

היות וניחשתי נכון בנוגע לשירוקו אין לי מה להתייחס בשנית.

בין הג'ולייטה והלאון -

הלאון פלטפורמה טובה יותר לשיפורים, במיוחד בגרסת ה1.8. היא גם נראית לא רע בכלל אחרי המתיחת פנים.

הג'ולייטה לדעתי בליגה אחרת מבחינת מראה פנים וחוץ, ובהשוואה ללאון 1.4 גם חזקה יותר, אבל פחות חסכונית ויש לה כל מיני שטויות מעצבנות בהנדסת אנוש (מקומות אחסון מעטים, קונסולה מרכזית מקשה על התקנת דאבלדין, מרווח ראש מצומצם יותר ליושבים מאחור). הגיר שלה TCT לא נופל בביצועיו מהdsg ולמיטב ידיעתי נחשב אמין יותר מה dsg7

בין שני הרכבים האלו אני חושב שהבחירה מאוד סובייקטיבית, סוג של win/win אם תשאל אותי. שניהם אחלה.

לחבר מהעבודה יש בבית את שני הרכבים, לאון 1.4 וגולייטה 170, והוא מעדיף בבירור את האחרונה.

אגב אם אתה מדבר על הלאון לפני מתיחת הפנים כשהיא עדיין נראתה כמו ביצה, אז הייתי בוחר בג'ולייטה.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

המלצה שלי מבין השלוש היא לכיוון לנסות למצוא לאון FR 1.8 2013 עם ק"מ נמוך שלא נקרעה על ידי בחור צעיר.

איבזור מעולה, יחידת כח נהדרת ומראה לדעתי יפהפה.

מה גם שהסחירות שלה די טובה, לא צופה שהיא תאבד הרבה מערכה כל שנה.

פורסם

הייתי נמנע מהשירוקו 160 ,מוזמן לעשות חיפוש בפורום יש מספר שרשורים בנושא . מנועים שמחזירים את נשמתם לבורא בטרם עת ,בלי אחריות זאת פצצה מתקתקת..

Porsche 944 turbo

• חודש מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...