Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Leon FR - חדשה או יד 2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3525 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

במהלך החגים קיבלתי טלפון מסוכנות סיאט שיש מבצעים מעולים ואם אני שוקל החלפה של האיביזה שלי בתנאים מעולים ברכב חדש.

האמת שהאיביזה FLOW(ידנית, 1.4 רפרנס) היתה פשרה עקב עסקה אחרת שלא יכלה לצאת לפועל.

האמת, שהיא היתה בסדר גמור, אבל חיפשתי משהו קצת(הרבה) יותר מרגש.

אינני יודע מדוע סברתי שיהיה קשה למכור את האיביזה FLOW, סטיישן ועוד ידנית, בטרייד התחילו איתי ב-37 לפני בדיקה, מה שהיה מגיע מהר מאוד ל-34-35 ולא כולל את העמלה על הטרייד אין(2000-3000 שקל).

פרסמתי את הרכב למכירה ותוך 3 -4 ימים האוטו נמכר ובמחיר מעולה.

החלום היה איביזה קופרה, למרות שאוכל לעמוד במחיר בעסקת מימון(1500 שקל לחודש) קצת "כואב" לי להוציא כמעט 140 אלף על איביזה(עם כל העבוד ויש כבוד).

במהלך הביקור בסוכנות, הוצעה לי האיביזה FR SC, אכן מחיר מעולה, 90K, לאחר נסיעת מבחן, התרשמתי מנוחות הנסיעה והאבזור, אבל משהו היה חסר לי וגם במחשבה שניה חיצונית...היא לא ממש מרשימה.

אחרי שביקרתי שוב בסוכנות, וראיתי פה את ההודעה על המבצע של ה-FR ....נדלקתי על עליה.

יש לי נסיעת מבחן שבוע הבא.

תוך כדי שיחה עם חבר, הוא שאל למה לא ללכת על אחת ששנה על הכביש. הסתכלתי ביד 2 וראיתי כמה כאלו.

בהנחה שחדשה מהחברה עולה 120K, כמה שווה לשלם על אחת שהיא שנה עד שנה וחצי על הכביש?

המחירון הוא סביב ה-100K.

בנוסף, ראיתי שבסוף 2015 הרכב נמכר עם מערכת סאונד משודרגת, האם המערכת הזאת ניתנת גם היום, שאלתי בסוכנות והם טוענים שאין להם שום שידרוגי סאונד להוציא את ה-8 רמקולים שבאים עם הרכב.

• תוכן חדש...