Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני שוקל לשדרג את המכונית המשפחתית הלא חדשה והמקסימה שלי לוולוו s80 הנל, לאחר מתיחת הפנים ( 2002-2006) ראיתי שחלק מהדגמים מצוידים במסך נשלף מהקונסולה, אני לא מבין בזה. הבנתי שמדובר במסך ניווט. רציתי לדעת האם ניתן להשתמש בו או לשדרג אותו לעוד שימושים? ( טלוויזיה , DVD , או מסך שנותן יותר מרק ניווט ) ? ואגב איך נקרא הדגם של רמת הגימור המאובזרת ביותר? ואיזה מנוע מומלץ ? ואם הולכים הטורבו וים- מה עלות ההחלפה / שיפוץ הצפויים והאם ניתן לנתק אותם ולהשתמש במנוע כמנוע רגיל?

עריכה אחרונה על ידי מוטי 22
פורסם

1. אם המסך עוד שפ ועובד, זה נס.

2. לא ניתן להשתמש בו לשימושים אחרים, וסביר שגם לא לשימוש המקורי, שכן אינני רואה שימוש למפות שלא עדכנו אותן עשר שנים ויותר...

3. עד 2005 ה-S80 שווקה גם עם מנוע 2.4 אטמוספרי ועליו הייתי ממליץ. בכל מקרה הייתי נמנע מדגם ה-T6 שלא נהנה מאמינות גבוהה ומאד יקר לאחזקה.

4. עלות שיפוץ טורבו בבמכון מתמחה 3-4K, ולא, לא מומלץ ולא מקובל לנתק טורבו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

תודה על התגובה המפורטת והמבאסת.. צפתי מהדגם הזה להיות לפחות בעל מסך מולטימדיה או בלם יד חשמלי או בסגנון אמריקאי...מכונית סלון..

פורסם
תודה על התגובה המפורטת והמבאסת.. צפתי מהדגם הזה להיות לפחות בעל מסך מולטימדיה.

אם זה כל כך מפריע לך תשקיע 1000-2000 ש"ח במערכת מולטימדיה עדכנית.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
צפתי מהדגם הזה להיות לפחות בעל מסך מולטימדיה .

תנסה לזכור איזה טלפון סלולרי היה לך בשנת 2002, איזה מסך היה לו, האם היה לו ניווט וכו.

רכב סלון או לא סלון, פשוט לא היו מערכות מולטימדיה אז.

בדברים האלו קצב הפיתוח הטכנולוגי מהיר מאוד, לראיה רכב שנת 2002 עדיין לא נראה מיושן יותר על המידה ויכול לבצע את תפקידו כמעט כמו רכב חדש. מה שאי אפשר לאמור על מחשב או טלפון מאותם שנים.

פורסם

במוו 5, כבר מ 2003 הגיעה עם מולטימדיה בילט אין.אבל המחירים שלה לא מספיק יורדים והיא יקרה לרכישה עד היום. עזבו את זה שאומרים שהיא מסורבלת זה נושא אחר . Zvit ואיפה מתקינים אותה? באיזור של הלחצני טלפון/ מגירה הזו משמאל לדש תחת המזגן? אני לא אוהב שהמסך יושב נמוך הגישה לא נוחה

פורסם

אם אתה מדבר על המסך שעולה כלפי מעלה מהדשבורד, ראיתי פעם רכב שכזה עם ניווט אפטרמרקט מיושן אף הוא. כנראה שזה אפשרי אבל נשמע לי כמו חתיכת כאב ראש.

הדגם הבכיר מכונה אקזקיוטיב.

הטורבו נוסע לא רע, אבל מפחיד לאחזקה, גם ככה הרכב לא זול לתחזוקה. אל תחפש הרפתקאות

Sent from my D5803 using Tapatalk

M-TECH E46

פורסם (נערך)

אני מחפש הכי הרבה רושם להכי מעט כסף, הוולוו הנל ( אטמוספרי) לדעתי הכי מספקת את הסחורה אפילו שהיא יקרה יותר לאחזקה ממכונית רגילה . הדלק וטיפולים יקרים מהרגיל לא מרתיעים אותי,אני יכול לעמוד בזה. מה שמרתיע אותי אלו תקלות גדולות שיקרות מידי לתיקון בסדר גודל של אלפים רבים ולכן לפי ההמלצות אמנע מדגם ה t6. אז אני אבחר לי s80 שמורה מדגם אקזקטיוב ( תודה על העזרה) אפילו בצבע לבן, ( הצבע שאני הכי שונא , יחד עם אפור וחום. כי מישום מה הוולוו הזו לאחר המתיחת פנים והגוון האחיד שהוענק למרכב ללא הפסים השחורים המכוערים לטעמי, נראת טוב במיוחד אפילו בלבן) לפי טעמי עם ריפודי עור קרם וחיפויי עץ, גג נפתח ומסך שעולה ויורד מהדש אפילו שהוא חסר שימוש , ולו רק בשביל התחושה. אתם בטוחים שלא ניתן לעשות איתו כלום?? מה, אי אפשר אפילו לפרק אותו לחלוטין ובמקומו להזמין מסך שימושי אחר שיתאים לרכב יעלה וירד מאותו המקום המקורי ויהיה יותר שימושי?. גם מסך מותקן למטה על הדש כמו בדוגמא שהביאו כאן בא בחשבון , אבל אני לא רוצה שזה יראה כמו נטע זר מבחינת גוון ומרקם. אני רוצה שזה יראה אמיתי כאילו בילט אין עם צבע דומה בדיוק לפלסטיק של הדש.מה שבתמונה נראה מצויין אפילו שאני מזהה הבדלי גוון קלים

פורסם

לא התכוונתי לזה , התכוונתי למסך שנשלף מלמעלה, אם אפשר להחליף אותו במשהו אחר או להתקין בו משהו לשימוש אחר מעבר לניווט. אבל גם זה בא בחשבון, העיקר שיהיה בגוון וטקסטורה מתאימים לדש, שזה לא יראה מלאכותי כמו תוספת לא קשורה שהתקינו

פורסם

יכול להמליץ לך על מתקין שעשה אצלי עבודות מולטימדיה בכמה מכוניות ויודע לעשות פחות או יותר כל מה שתחלום עליו, חפש בגוגל יוסי אלפיין. ראיתי גם עבודות דומות למה שאתה מתאר שהוא עשה ברכבי וולו. קח בחשבון שזה לא זול, אבל לטעמי העבודה ברמה מאוד גבוהה.

Lexus CT200H

• תוכן חדש...