Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולו 2011 או יפני חדש יותר ב-60K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לשדרג את הרכב שלי, יש לי תקציב של 60 אלף שקל בערך וההתלבטות היא בין רכישת פולקסווגן פולו בשנתון יחסית ישן (שנת 2011) או לקנות משהו קטן יפני יותר מתקדם. מאוד חשוב לי אוטו בטיחותי מצד שני אולי עדיף אוטו חדיש יותר. לגבי ביטוח, מאחר ואני לא מרוצה מהסוכנות שמבטחת אותי אני כנראה אעבור. האם שווה להשוות עלות ביטוח אצל כמה חברות או שברכבים בעלות כזאת ההבדלים לא משמעותיים? מה לגבי אתרים שמציעים להשוות בשבילך את כל המחירים כמו זה לדוגמא http://www.bprice.co.il/car_insurance, זה באמת מציג לך את המחירים האמיתיים או שווה לעשות בירור בעצמי? תודה.

פורסם

best price היא סוכנות ביטוח לכל דבר וענין יש גם את wobi המחירים המוצגים שם אמיתיים לגמרי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ידני או אוטומט?

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...