Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

רציתי לשאול אתכם

עד כמה זה חשוב להחליף צמיגים ברכב , בכלל ובזמן

בעקבות פנצ'ר שהיה לי ברכב הלכתי לתקנו והבחור שם אמר לי שהצמיג שלי כבר מזמן סיים את חיו - מעל 3 שנים

האם זה באמת קריטי להחליף צמיגים כל שנתיים? האם זה עניין של בטיחות?

פורסם

נו,מה נראה לך?הצמיג זה החלק אשר פוגש את הכביש על כל מהמורתיו מידי יום ביומו.שלוש שנים אינם מדד בלעדי לדעת האם הצמיג סיים את חייו או לא ,עומק החריצים ,גמישות הגומי ומשתנים נוספים מצטרפים גם למשוואה.

Sent from my K6000 Pro using Tapatalk

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

תלוי בהרבה דברים

כעקרון אם חברה מוכרת וטובה ולא זבל סיני אז צמיג יחזיק בין 3-4 שנים (כמובן אם זה לא רכב עבודה)

אם זבל סיני אז גם 3 שנים זה יותר מדי

לא בהכרח מה שאמר לך זה נכון כי הוא בדק לפי התאריך על הצמיג

יכול להיות שקנית צמיג בן שנה או יותר (תלוי אם בדקת) ואז הצמיגים כן טריים אבל התאריך ישן יחסית

פורסם
תלוי בהרבה דברים

כעקרון אם חברה מוכרת וטובה ולא זבל סיני אז צמיג יחזיק בין 3-4 שנים (כמובן אם זה לא רכב עבודה)

אם זבל סיני אז גם 3 שנים זה יותר מדי

לא בהכרח מה שאמר לך זה נכון כי הוא בדק לפי התאריך על הצמיג

יכול להיות שקנית צמיג בן שנה או יותר (תלוי אם בדקת) ואז הצמיגים כן טריים אבל התאריך ישן יחסית

גם אם זה לא רכב עבודה, וגם אם זה לא זבל סיני זה לא בהכרח יחזיק ככה.

ברכב הקודם שלי הצמיגים הקדמיים היו גמורים והאחוריים גם לא משהו אחרי 42 אלף ק"מ. נהיגה מנהלתית בלבד, לא ספורטיבית, לא עושה חראקות או דריפטים. פחות מ-3 שנים, צמיגי ברידג'סטון B250 שהורכבו על הרכב. כמובן שהקפדתי על לחץ אוויר. (היה נבדק כמעט כל תדלוק)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

כמובן שהכוונה הייתה עבור כלל אצבע ולא חוק ברזל

אם תגיד לכולם להחליף צמיגים כל 3 שנים זה ישמע כמו זאב-זאב

צריך גם לקחת בחשבון האם הרכב עומד בשמש או בצל רוב הזמן, איזור מגורים וכו'

גם אם זה לא רכב עבודה, וגם אם זה לא זבל סיני זה לא בהכרח יחזיק ככה.

ברכב הקודם שלי הצמיגים הקדמיים היו גמורים והאחוריים גם לא משהו אחרי 42 אלף ק"מ. נהיגה מנהלתית בלבד, לא ספורטיבית, לא עושה חראקות או דריפטים. פחות מ-3 שנים, צמיגי ברידג'סטון B250 שהורכבו על הרכב. כמובן שהקפדתי על לחץ אוויר. (היה נבדק כמעט כל תדלוק)

• ספונסר פורום
פורסם

לצערי, אני רואה יום יום אנשים שמגיעים למוסך עם צמיגים שחוקים, יבשים וישנים מאוד ולא מבינים שצמיגים זה אחד החלקים החשובים ביותר ברכב.

אורן

פורסם
אורן יש עדפה מותג יוקרתי על פני מותגים סינים לנסיעה סטנדרטית? הרי הצמיגים הסינים עומדים בתקן הישראלי.

יותר מפעם אחת שמעתי על רכב שרעד והרעיש במהירויות גבוהות והסיבה היתה צמיג סיני לא איכותי והבעייה נפתרה לאחר החלפה למותג איכותי

עוד לא פגשתי את הכוון ההפוך - המישלין רעד והסיני היה טוב

• תוכן חדש...