Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

באותו אופן שאתה תמכת במי שהעדיף לשתוק בפרשת העמותות, למשל.

שוב, wishful thinking והיתממות.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי RK

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)

משהו שאני לא מבין- האם רק ביגלל שארה"ב פרשה מההסכם זה אומר שכבר מתחיל לצאת עשן שחור בערובות? מישהו ביכלל בודק מה המשמעות והאם זה ביכלל יגרום לעלייה בזיהום בארה"ב? או שאולי טראמפ בקטע של" אני עושה מה שבא לי ולא בא לי לישלוח מיליארדי $$$ לכל מיני מדינות סתם כי החתימו את הנשיא הקודם לשלם את כל זה, מבחינתי אנחנו נמשיך לזהם פחות אבל את הכסף נישמור לעצמו".

אגב:

האם זה אפקט טראמפ מהביקור האחרון:

דיווח: קטאר מתכננת לגרש משטחה אנשי חמאס בשל "לחצים חיצוניים"

http://news.walla.co.il/item/3069906

לדעתי סעודיה ושות' קיבלו החלטה של "האוייב של האוייב שלי- הוא בעל הברית שלי(לאט עתה)".

לא ניראה לי כל השייחים האלה מתלהבים מהמראות של מעשי ISIS במדינות אליהן הן פולשות, מה שעשו לקדאפי יהיה כלום לעומת מה שיעשו לכל השייחים והנסיכים הללו לכן הם רוצים לישמור על המצב הקיים אצלם ולימנוע כל סיכון של עירעור ביציבות האזורית.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם (נערך)

ההסבר שלך קרוב לאמת, אבל המצב בקטר הוא תוצאה של תהליך הידברות ממושך בתוך העולם הסוני ולא בשל ביקורי טראמפ.

בין סעודיה ושות׳ לבין קטר יש יריבות שמקורה במחלוקות דתיות בין האסלאם הוהאבי (הנפוץ בסעודיה) ובין האחים המסלמים, שיש להם אחיזה בקטר. השליטים הערביים הלאומנים חילונים (סיסי, חפתר) גם הם אינם חובבים של האחים המסלמים וברובם קרובים אצל סעודיה.

אבל, העולם הסוני מבין שיש לו היום שני יריבים יותר חריפים: תנועות אסלאמיסטיות כמו המדינה האסלאמית מחד, והעולם הפאן-שיעי (הכולל גם עדות שיעיות קטנות כמו אסמאעלים וזידיים, כמו גם כתות שהתפצלו מהשיעה אך נותרו בעלות בריתה כמו העלווים והדרוזים) ולכן הם החליטו לעשות יד אחת למרות המחלוקות.

אפשר לראות בכך (כמו בברית הדומה שבשתיקה בין מדינות אלו וישראל) ברית מן הפה ולחוץ, אבל ההסטוריה מלאה בבריתות בנות החשבון הקר שהפכו לשלום בר קיימא. זה שיש מחלוקות וקשיים בשלום או בשיתוף פעולה לא הופך אותו לפחות טוב. להיפך.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
באותו אופן שאתה תמכת במי שהעדיף לשתוק בפרשת העמותות, למשל.

שוב, wishful thinking והיתממות.

לא תמכתי בו, האמת. אבל אתה משווה את פרשת העמותות לדברים שהואשם בהם הבחור "שלך"? עכשיו ברור איך אתה משווה בין מה שטראמפ עשה לאימיילים של הילארי.

משהו שאני לא מבין- האם רק ביגלל שארה"ב פרשה מההסכם זה אומר שכבר מתחיל לצאת עשן שחור בערובות? מישהו ביכלל בודק מה המשמעות והאם זה ביכלל יגרום לעלייה בזיהום בארה"ב? או שאולי טראמפ בקטע של" אני עושה מה שבא לי ולא בא לי לישלוח מיליארדי $$$ לכל מיני מדינות סתם כי החתימו את הנשיא הקודם לשלם את כל זה, מבחינתי אנחנו נמשיך לזהם פחות אבל את הכסף נישמור לעצמו".

פספסת לחלוטין את הנקודה. במיוחד אם אתה חושב שפרישה של המעצמה החזקה בעולם מהסכם שחתומות עליו 200 מדינות הוא לא משהו בעייתי. מה גם שההסכם לא חייב את טראמפ לשלוח מיליארדי דולרים ל"כל מיני מדינות". תקרא קצת לפני שאתה מאמין לנשיא שקרן על פני נציגים של 200 מדינות ומאות מדענים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם (נערך)

עם כל הכבוד למדענים וכו'- הם האחרונים שאני סומך עליהם, ליהיות מדען זה עסק יקר מאוד, וליהיות מדען מוביל לרוב משמעו ליהיות מקורב לגורם מימון כלשהו וללכת לטובתו ולהביא למימצעים שיתאימו לגורם המממן, ראה מה קורה לגבי התרופות/מריחואנה רפואית עד לא מזמן/תעשיית הסוכר/ועוד ועוד.

מי שחושב שמדענים הם חותמת לאמיתות הדברים/אמינות וכו' בלי שום השפעות חיצוניות של גורמים בעלי אינטרסים- חיי בלה לה לנד.

ההסבר שלך קרוב לאמת, אבל המצב בקטר הוא תוצאה של תהליך הידברות ממושך בתוך העולם הסוני ולא בשל ביקורי טראמפ.

בין סעודיה ושות׳ לבין קטר יש יריבות שמקורה במחלוקות דתיות בין האסלאם הוהאבי (הנפוץ בסעודיה) ובין האחים המסלמים, שיש להם אחיזה בקטר. השליטים הערביים הלאומנים חילונים (סיסי, חפתר) גם הם אינם חובבים של האחים המסלמים וברובם קרובים אצל סעודיה.

אבל, העולם הסוני מבין שיש לו היום שני יריבים יותר חריפים: תנועות אסלאמיסטיות כמו המדינה האסלאמית מחד, והעולם הפאן-שיעי (הכולל גם עדות שיעיות קטנות כמו אסמאעלים וזידיים, כמו גם כתות שהתפצלו מהשיעה אך נותרו בעלות בריתה כמו העלווים והדרוזים) ולכן הם החליטו לעשות יד אחת למרות המחלוקות.

אפשר לראות בכך (כמו בברית הדומה שבשתיקה בין מדינות אלו וישראל) ברית מן הפה ולחוץ, אבל ההסטוריה מלאה בבריתות בנות החשבון הקר שהפכו לשלום בר קיימא. זה שיש מחלוקות וקשיים בשלום או בשיתוף פעולה לא הופך אותו לפחות טוב. להיפך.

כן אני מודע שזה לא רק ביזכות טראמפ, אבל כניראה כעת הגיעה הזמן + ממשל אחר בארה"ב לעומת ממשל אובמה שלא רצה ללכלך ידיים והמדיניות המפגרת במיזרח התיכון שהביאה לכל הבלאגן הזה כולל מה שקרה במיצרים(תמיכה באחים המוסלמים כי הם ניבחרו בצורה דמוקרטית?), בלוב עם קדאפי ועוד ועוד.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם (נערך)

המדיניות של אובמה במזרח התיכון לא היתה אווילית. זה פשוט אזור שפחות מעניין את ארצות הברית לעומת מקומות כמו האזור הפסיפי.

מעבר לדיבורים, לא נראה לי ששלטון טראמפ ינהג כאן אחרת. תראה את ההפצצה בסוריה: טראמפ הפציץ (וטוב עשה) אבל מאז? שום כלום.

שלטון האחים המסלמים נבחר דמוקרטית והאמת שהיה שלטון הגון למדי ואפילו סייע לישראל להשיג הפסקת אש בעמוד ענן, ונכון היה לתמוך בו בשעתו.

האחים המסלמים הם תנועה שקל לעשות לה דמוניזציה אבל תתפלא כמה הם פרגמטים ו״מתונים״ במונחים שלנו. למשל, זו התנועה שאסרה (!) על נשים ללבוש בורקה.

לתמוך בהפלת קד׳אפי גם הוא היה צעד נכון כשלעצמו. אגב, היום יש במרחב הלובי הרבה פחות בלאגן ממה שהיית יכול לשער שיש.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
לא תמכתי בו, האמת. אבל אתה משווה את פרשת העמותות לדברים שהואשם בהם הבחור "שלך"?

אשמח אם תאיר את עיני להבדלים.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
עם כל הכבוד למדענים וכו'- הם האחרונים שאני סומך עליהם, ליהיות מדען זה עסק יקר מאוד, וליהיות מדען מוביל לרוב משמעו ליהיות מקורב לגורם מימון כלשהו וללכת לטובתו ולהביא למימצעים שיתאימו לגורם המממן, ראה מה קורה לגבי התרופות/מריחואנה רפואית עד לא מזמן/תעשיית הסוכר/ועוד ועוד.

מי שחושב שמדענים הם חותמת לאמיתות הדברים/אמינות וכו' בלי שום השפעות חיצוניות של גורמים בעלי אינטרסים- חיי בלה לה לנד

ככה מגיעות תיאוריות קונספירציה שמוזנות ע"י מכחישי מדע. את התוצאות רואים בהתפרצות חצבת באירופה בימים אלו.

מדען אחד, או אפילו מכון מחקר שלם, יכולים להיות מוטים ע"י אינטרס. אבל כש99 אחוז מהמדענים שחוקרים נושא מסוים, מסכימים על משהו, יש סיכוי גבוה מאוד שהוא נכון.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

אתה רציני? להגיד שלא ליסמוך בעיניים עצומות על מדענים שממומנים לרוב מגורמים בעלי אינטרסים זה הופך אותי למכחיש מדע? טוב שלא אמרת שאני מאמין שכדור הארץ שטוח!.

רוצה ליהיות מדען בעל שם עולמי- בבקשה - או שתיהיה מיליארדר בעצמך ותעשה מחקרים אובייקטיבים ולא תפחד לחתום עם השם שלך או שתיהיה "מדען מטעם" ותיזכה לתקציבי מחקר שיעזרו לך לבצע מחקרים שגורמים מסויימים מעוניינים בהם.

העולם שלנו לא כזה וורוד וצדיק, מי שלא יודע לפעמים לעצום עיניים למראות מסויימים לא יקודם לשום מקום רציני, זה העולם שאתה חיי בו ותיפתח את העיניים.

ואני לא צריך שקבוצת מדענים יגידו לי שבני האדם הורסים את כדור הארץ וגורמים להכחדת בעלי חיים/פוגעים ומזהמים כל חלקה טובה על פני הכוכב וליקראת הסוף אכן יהיו חייבים לימצוא כוכב אחר להמשך קיום המין האנושי, זה כבר ברור וידוע.

המין האנושי הוא טפיל- זו האמת וכל בר דעת יודע את זה, כמובן שלכדור הארץ וכל בעלי החיים עדיף בילעדינו, ולא לישכוח שבידי הרבה מדינות האמצעים לסיים את זה ביום אחד, זו האמת הכואבת :-).

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גיק, מי לדעתך בעל האינטרס בהפצת תאוריית הקונספירציה הקרויה התחממות גלובלית? עם מי בדיוק זה מיטיב?

ואני לא מבין למה אנשים מתלוננים על זה שטראמפ יצא מההסכם-

תמורת משהו שיקרה הרבה אחרי שהוא כבר יעבור מן העולם, ארה"ב חוסכת מיליארדים וגם מורידה חסמים מהתעשיה הכבדה? זה win win situation לפי ההגדרה.

פורסם

גם לדעתי התחממות גלובאלית היא לא קונספירציה, אני רק אומר שלא מכיר את ההסכם לפירטי פרטים ולא ראיתי מכל המתרעמים מהפרישה הסברים האם אכן ההסכם אכן מונע וכיצד ימנע את ההתחממות הגלובאלית והאם אכן זה ההסכם הכי טוב שאפשר היה להגיעה אליו.

בלי התייחסויות לנושאים אלה זה פשוט סם כותרות למשיכת קוראים והיצטרפות לתופעת העדר נגד המותג טראמפ.

לא מגן אליו ולא חבר שלו, אבל זה פשוט הפך ליהיות IN להיכנס בכל מה שקשור לטראמפ כולל איוונקה/מלאניה/הבן הקטן/החתן. זו פשוט בדיחה גרוע ומעניין אילו גורמים עומדים מאחורי כל ההדלפות/הפירסומים/הרעש וכו' וכו'.

משהו ממש מסריח וזה לא רק טראמפ.

פורסם
אשמח אם תאיר את עיני להבדלים.

זה מתאים יותר לשרשור האחר, אבל מספיק לראות את המיליונים שזרמו לכיס שלו ושל הבת שלו, ואת הכמות האדירה של בכירים במפלגתו שהואשמו בפלילים, בשביל להבין שמשהו שם לגמרי לא בסדר.

Sent from my computer using Chrome

גיק, מי לדעתך בעל האינטרס בהפצת תאוריית הקונספירציה הקרויה התחממות גלובלית? עם מי בדיוק זה מיטיב?

ואני לא מבין למה אנשים מתלוננים על זה שטראמפ יצא מההסכם-

תמורת משהו שיקרה הרבה אחרי שהוא כבר יעבור מן העולם, ארה"ב חוסכת מיליארדים וגם מורידה חסמים מהתעשיה הכבדה? זה win win situation לפי ההגדרה.

אתה רציני? נשמע לך הגיוני להגיד "טראמפ וכולנו לא נהיה כאן בעוד 50 שנה, אז למי אכפת? קשה לי להסביר לך עד כמה האמירה הזאת מוטעית.

מה גם שאין כאן חסכון של מיליארדים - תקרא את ההסכם.

גם לדעתי התחממות גלובאלית היא לא קונספירציה, אני רק אומר שלא מכיר את ההסכם לפירטי פרטים ולא ראיתי מכל המתרעמים מהפרישה הסברים האם אכן ההסכם אכן מונע וכיצד ימנע את ההתחממות הגלובאלית והאם אכן זה ההסכם הכי טוב שאפשר היה להגיעה אליו.

בלי התייחסויות לנושאים אלה זה פשוט סם כותרות למשיכת קוראים והיצטרפות לתופעת העדר נגד המותג טראמפ.

לא מגן אליו ולא חבר שלו, אבל זה פשוט הפך ליהיות IN להיכנס בכל מה שקשור לטראמפ כולל איוונקה/מלאניה/הבן הקטן/החתן. זו פשוט בדיחה גרוע ומעניין אילו גורמים עומדים מאחורי כל ההדלפות/הפירסומים/הרעש וכו' וכו'.

משהו ממש מסריח וזה לא רק טראמפ.

הרעיון הוא שההסכם מחייב כמעט את כל העולם לעשות מאמץ בשביל להקטין את הבעיה.

צריך להיות אטום לגמרי כדי לחשוב שזה ההסכם הכי טוב שניתן להגיע אליו. אבל צריך להיות אפילו אטום יותר בשביל לחשוב שבלי הסכם המצב יותר טוב.

הבעיה פה היא בכלל לא עם טראמפ. אם הילארי הייתה נבחרת והייתה יוצאת מההסכם, נניח, הטענות כלפיה היו באותה המידה בדיוק.

זה נהיה IN להכנס בטראמפ ובכל מה שקשור אליו כי הבנאדם פשוט לא מפסיק לספק כותרות שליליות. אתה אשכרה כועס על התקשורת שמקבלת את המידע הזה ומפיצה אותו? זה הפאקינג תפקיד שלהם! ואתה מוזמן להאשים את טראמפ שהפך את הבת שלו והחתן שלו ליועצים הכי קרובים שלו. אם חיפשת בדיחה גרועה - קיבלת אותה.

מדהים אותי שאתה רואה שמכל כיוון יוצאים כנגד המעשים והאמירות של טראמפ, ובמקום לשאול "הממ, אולי יש משהו בדברים שהם אומרים?" אתה אומר "משהו פה מסריח אצל התקשורת" - זה רק מוכיח שהשיטות הפשיסטיות/דיקטטוריות שהוא נוקט בהן עובדות - לשקר לך עד שאתה כבר לא יודע מה זה אמת.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

וההסכם הגלובלי הזה שם את ארצות הברית במקום לא טוב, ההסכם ישפיע על שוק העבודה בגלל התחייבות לצמצום מפעלים ותעשייה.

אם כל הכבוד, זאת לא הדרך, וזה לא משהו שטראמפ עושה כי אובאמה חתם על ההסכם, אם ההסכם היה חשוב לאובאמה הוא היה דוחף את זה חזק בקונגרס כמו שעשה עם הרבה דברים מחורבנים לא פחות.

ארה"ב צריכה להפסיק להיות חלק מהעדר ולחזור להיות הכוח המוביל, כל ההסכמים האירופאים שווים לתחת, מעניין שרוני ויבגני מתעלמים מבעיית הפליטים באירופה שטראמפ דאג להזכיר רבות.

הוא נשיא שקרן.....

בכיתם על זה שהוא לא הציג את דוח המיסים, כשזה כבר פורסם זה שם את טראמפ באור מאוד חיובי, הוא שילם יותר מס באחוזים מכל יפי הנפש שנלחמו בו.

אני עדיין בשלי, יש לנו נשיא חדש שאוכל כל כך הרבה חרא ועדיין מצפים ממנו לתפקד ולתת תוצאות, והוא נותן.

Sent from my Alcatel 6055U using Tapatalk

haters will hate

פורסם
זה מתאים יותר לשרשור האחר, אבל מספיק לראות את המיליונים שזרמו לכיס שלו ושל הבת שלו, ואת הכמות האדירה של בכירים במפלגתו שהואשמו בפלילים, בשביל להבין שמשהו שם לגמרי לא בסדר.

Sent from my computer using Chrome

על זה נאמר (בשרשור אחר) - בוצעה בלימה והתחמקות.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

מדהים אותי שאתה רואה שמכל כיוון יוצאים כנגד המעשים והאמירות של טראמפ, ובמקום לשאול "הממ, אולי יש משהו בדברים שהם אומרים?" אתה אומר "משהו פה מסריח אצל התקשורת" - זה רק מוכיח שהשיטות הפשיסטיות/דיקטטוריות שהוא נוקט בהן עובדות - לשקר לך עד שאתה כבר לא יודע מה זה אמת.

אנא שים לב למה שכתבתי בידיוק:

"

משהו ממש מסריח וזה לא רק טראמפ

"

• תוכן חדש...