Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

 

לאחר שעסקאות מסוג ליסינג פרטי תפעולי לא יצאו לפועל מפאת חוסר מלאי של חברות הליסינג (צפי לפברואר 17)

אני פונה לרכישת רכב בן 3.

הייתי אתמול בסוכנות ליסינג ואחרי מיפוי מספר רב של רכבים מצאתי יונדאי I25 עם 80 ק"מ עלתה בנובמבר 2013 (עוד חודש אחריות יבואן) נראית טוב והסוכן אמר לי שהדגם עם כל האבזור של 2014.

ראשית, מחיפוש לא הצלחתי להבין מה ההבדל בין הרכבים מכל השנים הללו היות ומ-2011 עד היום הרכב נותר אותה צורה.

כמו כן, בבדיקת הרכב הכל יצא תקין (סימון V בעמודה של התקין) פרט למרכב החיצוני שם נעשתה תאונה לא רצינית (ראיתי תמונות) - מעולם לא נתקלתי בבדיקות מכון רישוי שהכל מופיע שם תקין, לכן הדבר מעורר תהיה (אין אפילו כסת"ח) כמו כן, הייתי מעוניין לקבל חוו"ד על הרכב ותוצאות הבדיקה, הרכב נילקח ע"י לקוח פרטי בליסינג מימוני פרטי והוחזר לאחר 3 שנים בעסקת טרייד-אין והמשיך לעיסקה הבאה.

המחיר שניתן לי הוא 57K והיא הוזמנה עבורי להתרשמות, טרם עשיתי צעד כלשהו, אשמח לעצתכם, כמו כן אם ישנן אלטרנטיבות טובות יותר.

 

רקע על עצמי, נשוי ללא ילדים עדיין, נסיעה של 15K בשנה, כבר 9 שנים עם מאזדה לאנטיס מנוע 1840, מחפש רכב חסכוני לתחזוקה ובדלק וכמובן אמינות.

פורסם

אם אתה מחפש חיסכוני,היונדאי פחוצ טובה בזה.

הטא אמינה אבל חוץ מזה אין משהו,בליסינג רוב הרכבים היו 1.4 כלומר מנוע די עצל ולא חיסכוני,איכות חומרים פשוטה ואישית לא אהבתי את המתלים,אין להם ריסון טוב.

מה התקציב שלך? אולי אפשר להמליץ על הרכב אחר.

 

Sent from my A0001 using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

צהריים טובים,

 

עצה לגבי נושא הרכישה מחברת ליסינג/השכרה (ובכלל יד 2) - אל תסמוך על הבדיקה שלהם,

קח לבדיקה משלך במכון שאתה תבחר ולא כזה שממוקם לידם.

 

אתה תראה את ההבדלים בין הטפסים....

 

הרכב הוא נפוץ ולא כזה מיוחד כדי להתפשר.

 

חג שמח !

פורסם
פח אשפה על מנוע, תודה אך לא תודה על הפרסום.

השברולט שהוא הציע לדעתי אוטומטית עם מנוע 1.4 ומוציא 98 כ"ס-לזה לא הייתי קורא פח אשפה,אבל חדש כזה עולה 78-79 וב 0 ק"מ 71,זה גם כך רחוק מתקציבך.

השברולט הידנית היא עם מנוע 1,000 ו 74 כ"ס ולמרות מחירה המפתה ב"0" ק"מ ,לא הייתי רוכש רכב,שלדעתי לא יהיה מהנה לנסיעות כמו שלך.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אתה מחפש משפחתיות או סופר מיני גם מתאים?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הi25 לא נוחה, ולא כ"כ חסכונית,

אתה ללא ילדים ? הi20 תתאים יותר ונוחה יותר, הסריון חסכונית משמעותית והג'אז, תהיה טובה מהיונדאי בהכל כולל מרחב פנים.

פורסם
הi25 לא נוחה, ולא כ"כ חסכונית,

אתה ללא ילדים ? הi20 תתאים יותר ונוחה יותר, הסריון חסכונית משמעותית והג'אז, תהיה טובה מהיונדאי בהכל כולל מרחב פנים.

עשיתי נסיעת מבחן על ה-I20 החדשה, היא די עצלה להרגשתי, כמו כן עשיתי נסיעה עם ה-I25 והרגשתי מעט מחסור בכוח.

אני שוקל לעבור לחיפוש של I30 (לא CW) שנת 2013, האם זו אלטרנטיבה שאינה מומלצת?

אני נסעתי עד כה על מאזדה 1800 סמ"ק, וזו הנסיעה שאני מחפש שאני רגיל אליה, אני כן רוצה לחסוך עד כמה שאפשר תוך התפשרות עד כמה שפחות על הביצועים. (I25 לא באה בחשבון)

פורסם

הייתי בודק פיגו 208 מודל 2013,רכב נוח מאוד,ניראה מעולה,התנגהות כביש הרבה יותר טובה מהיונדאי,מושבים הרבה יותר טובים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

×
×
  • תוכן חדש...