Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7814 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

אני מבקש את עזרתכם בבחירת 2 מכוניות בתקציב של עד 60000 :

לאבי שנוסע קילומטרים רבים מחוץ לעיר חייבת להיות אוטומט ורצויה קטנה אך לא פחות מ4 דלתות

ולאמי גם מכונית קטנה רוב הנסיעות הן בתוך העיר ומידי פעם גיחות מחוץ לה גם אוטומטית ולא פחות מ4 דלתות

אני יעשה שימוש ב2 המכוניות הנני נהג חדש בתקופת המלווה עדיין אז עלות הביטוח גם מהווה שיקול

מקווה שתוכלו לעזור לנו

אלדר.

פורסם

ע"פ הנתונים והדרישות שהצגת (במידה וכל רכב יעלה כ60K) אזי הייתי ממליץ לאמא לרכוש טויוטה יאריס ולאבא הייתי ממליץ על סקודה אוקטביה TDI.

פורסם

במידה ומדובר בתקציב כולל של 60K לשני הרכבים אזי הייתי ממליץ שאמא תרכוש איזו טויוטה סטארלט/מאזדה 121 ושאבא ירכוש סיטרואן קסנטיה SXTD אוטו' (לא קל למצוא אך אם חייבים אוטו' ובגלל הקילומטראג' הרב אזי זו נראת לי האופציה המתבקשת על אף הקושי למצוא אחת. אחרת נראה לי שהגיוני שהוא יצטרך להתפשר על משפחתומטית לוגמת בנזין כגון קורולה/אימפרזה/אלמרה).

פורסם

אם אבא שלך נוסע הרבה מחוץ לעיר האוטומטי אמור להיות פחות קריטי לא? אם הוא יכול לוותר על האוטומטי, סקסו דיזל תהיה אופציה טובה מאוד. אפשר גם למצוא אולי קסארה דיזל או ברלינגו, אבל בתקציב של 30K אלו יהיו רכבים עם המון ק"מ. כמה ק"מ הוא עושה בשנה?

גיא

פורסם

לאביך אפשר לרכוש קסארה טורבו דיזל יד שנייה משנת 98 ב26 אלף שח (כזאת מודעה ראית בעיתון).

אפשר להניח שעברו עליה הרבה קילומטר.

ולאימך אפשר לרכוש יונדאי לנטרה או אקסנט משנתונים 96-97 בכסף הנותר.

מאזדה מיאטה, טעם החיים.

פורסם

מצטער אבל אינני מכיר את אומדן המרחק בקילומטר,המרחק הוא מעכו לנשר הלוך וחזור בכל יום.

ולמרות הנסיונות לשכנוע לעבור לידני הוא עדיין נשאר בשלו אז הדרישה לאוטומט נשארת.

פורסם

לאביך, שעושה את הקילומטרז' הרב יותר, הייתי ממליץ ללכת על פיאט פונטו משנת 00\01 עם תיבת הילוכים רציפה. הרכב נעים מאוד ויכול לשרת אותה כהלכה. הבעיה היחידה אולי היא המנוע הטיפה'לה חלש. חוץ מזה הכל פנטסטי.

לאימך יש אפשרויות רבות, אבל הרבה פחות טובות. אתה יכול למצוא במחיר הזה אולי דייהו סופר רייסר משנת 97, אוטומטית מנוע 1500. יש המון אקזמפלרים כאלה שמורים מאוד עם קילומטרז' נמוך מאוד.

אחי קנה לא מזמן אחת כזאת משנת 95 עם 60K, במחיר מצחיק של 15 אלף ש"ח.

האוטו אמין למדי ולא מזיק יותר מדי לכיס. תיבדקו את מצב תא הנוסעים, את האגזוז(נוטה להתפרק מהר למדי) ואת הדברים הרגילים.

בסה"כ האוטו יכול לשרת טוב את אימך(אך אותך אני בספק). כמובן שאין מה לדבר על ביצועים\התנהגות\נוחות של צרפתית. זה מה יש במחיר הזה.

עוד אפשרויות: פונטיאק גרנד פרי(קצת יקרה לאחזקה), יפניות 1600 למיניהם, פיג'ו 306(טובה מאוד אך קשה למצוא אוטומטיות מהשנתונים האלה)

פורסם

אופציה אחת היא הונדה סיוויק 1.4 אוטומט, שנת 95-97 בסביבות ה- 30K במחירון, יש כאלה שמורות להפליא.

אופציה נוספת היא רנו קליאו 1.4 אוטומט, שנת 99, 32K במחירון.

יש כמובן אפשרויות רבות, אלה נראות לי טובות.

dirty old man

need love too

פורסם

O.K.

תודה על כל העצות אבל יש לי רק שאלה אחת נוספת מרחק של כ50 - 60 קילומטר מצדיק דיזל?

ומה העלויות הנוספות של דיזל מול רכב בנזין? ההבדלים בביטוח רישוי וכנ"ל.

ושוב תודה.:-) ( עכשיו נותר רק למכור את האוטו.)

• תוכן חדש...