Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
"האוטו זרק בגלל שלקחתי את הסיבוב טיפה מהר מדי (מודה באשמה)"

לפי דברי הנאשם , ברכב טורבו דיזל במיוחד שהוא חדש , יש טיפה השעיה בטורבו של היונדאי טרקאן

הספקתי לבדוק זאת...

ואם זה מה שהוא אומר.. לא בלם יד ולא בטיח ידידי...

"קצת" גז בסיבוב ועוד על כביש רטוב והשמיים הם הגבול.

תראה... על מנת לזרוק תחת בפראות עד כדי איבוד אחיזה וסחרור מטורף עם גיפ ששוקל שתי טונות ומרחק סרנים ארוך, צריך לחיצה בריאה מאוד על הגז, תגובה חדה של המנוע וים של סוסי פרא בגלגלים. ספק עם הטראקן עומד באלה.

או לחילופין, לבוא מהר, לבלום ולתת הגה בריא. זה הכל.

dirty old man

need love too

פורסם
מאז בכל פעם שהאחורי מאבד אחיזה(בדר"כ בכוונה תחילה, טוב, בעצם תמיד :p) אני יודע בדיוק מה לעשות ואיך וכמה ולמה.

אז זהו , שלא.

אני לא אטיף לך מוסר , אני לא צדיק - רק תזכור שתמיד אתה עלול להיות מופתע - לכן , אם כבר החלטת לשחק - עשה זאת במקום בו לא תפגע באחרים.

פורסם
תראה... על מנת לזרוק תחת בפראות עד כדי איבוד אחיזה וסחרור מטורף עם גיפ ששוקל שתי טונות ומרחק סרנים ארוך, צריך לחיצה בריאה מאוד על הגז, תגובה חדה של המנוע וים של סוסי פרא בגלגלים. ספק עם הטראקן עומד באלה.

או לחילופין, לבוא מהר, לבלום ולתת הגה בריא. זה הכל.

שכחת שהטורבו נפתח (פלוס השעיה קטנה) בסיבוב

זה מספיק לזריקת תחת.. + נער בן 17-18 שנלחץ בטח ועושה הכל בפאניקה כי הוא לא מוכן לדברים כאלו :-)

יכול להיות שגם התיאוריה שלך נכונה!

Greddy Type S - טעם החיים 8)

פורסם

שמר....אני לא בא להטיף לאף אחד .....אבל גם מקווה שמישהו כזה לא ייפגע בך על הכביש.

יש הרבה ילדים שתופסים תחת על הכביש כשהם נכנסים לרכב....ואני מתכוון ילדים שאין להם שום מיומנות נהיגה.

זה מה שרציתי להסביר!

רוצים לנהוג כמו משוגעים שייקחו קודם קורס.

• תוכן חדש...