Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תיקון LCD 50 פנסוניק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
עדכון, נקנתה פנסוניק לד סמארט 40", TH40CS500L

2000 שח בטרקלין חשמל

תתחדש.

להבא אני ממליץ על סקר שוק מבחינת השוואת מחירים. בוואלה שופס היא נמכרת ב 1890₪ משלוח חינם, ובדכ באולסייל בחגים יש מבצעים של 150-200₪ הנחה מיידית לאותה קניה ולעיתים אתה חותך בקלות 100-200 שח מהמחיר הרגיל. שניהם אגב משווקים מורשים של יורוקום עם חמש שנות אחריות.

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אצלי הילד הקטן היה יצירתי .אני מגיע בשמונה בערב והילד אומר לי אבא בו תראה עשיתי לך שלג על המסך לא הבנתי חשבתי שהוא הוציא את האנטנה אחרי ההדלקה הבנתי מה הוא עשה .לקח סרגל ברזל וחרץ את כל המסך. קניתי מאיוורי 50 אינץ של פילפס עם שנתיים אחריות ב 2600 שח ממש טובה

פורסם
מה לגבי הייסנס?

בתקציב נמוך אני התרשמתי מאוד לטובה מהמסכים שלהם.

מפעם לפעם יש מבצעים מצוינים. הייתי גם מחכה לתקופת ה-bf שאז גם האתרים הישראליים יוצאים במבצעים משתלמים לפעמים.

בן

Sent from my iPhone using Tapatalk

יש ברשותנו הייסנס 50' כבר מעל ל 3 שנים - עדיין עובדת מצויין.

ה

פורסם

הייסנס זו חברה גדולה מאוד מאוד, לא מוצר מדבקה, יש לי 50 אינצ' שלהם,טלוויזיה מעולה למחיר, עלתה לי 2200 ש"ח.

אומנם רואים קצת פחות טוב מlg מקבילה אבל גם המחיר נמו משמעותית.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

יש 40 אינץ של הייסנס,סמרט טיוי,בסביבות 1500שקלים עם 3 שנות אחריות.

Sent from my G7-L01 using Tapatalk

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

• תוכן חדש...