Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נראה לי שאתה צריך להיזהר יותר ממני ;)

אגב, היה לך מזל, כרגע יש ישראלי שמרצה עונש מאסר (10 חודשים) לאחר שנתפס עם כמה שוקרים...

ובחזרה לנושא השרשור.

;)

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

קודם כל תודה רבה על התמונות והאווירה.

היה לי שם רגע שבו עברתי בין התמונות והבנתי שאני מסתכל על 5-6 מכוניות על מ-3 עשורים שונים (או ארבעה עשורים אם מחשיבים את ה-AC למכונית על...) פתאום ירד לי האסימון שאחרי ההתפרעות המוחלטת בקונטאש, מכוניות העל של סוף שנות ה-80 ושנות ה-90 מצליחות להיראות נהדר גם היום.

959, F40, xj220 כמובן שהמקלארן אבל אפילו ה-NSX ה״פושטית״ יפות בעיני עשרות מונים מהגוזמאות עמוסות סיבי הפחמן והזוויתיות של היום.

אולי זה כי גדלתי והתבגרתי בצילן, אבל משהו בהן שייך לעידן (במובן של תקופה, לא השגריר בהונג קונג) שבו ידעו שעיצוב נהדר ״שווה״ יותר מעשירית שניה של הקפת הרינג.

Sent from my iPhone using Tapatalk

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

מסכים,

אגב, ספציפית לגבי ה-xj220, הרכב הזה כל כך הקדים את זמנו בעיצוב שכנראה שגם בעוד 20 שנה הוא עדיין יראה עתידני...

יחד עם זאת, אני מאוד אוהב את הקו העיצובי של פרארי, הוא אומנם מוחצן אבל פחות דוקר בעיניים בהשוואה לעיצוב הסופר רדיקלי של למבורגיני שאליו אני פחות מתחבר, הוא חד מדי לטעמי ועל הדרך מקריב את המינימום פרקטיקה שעוד אפשר לבקש- שיהיה נוח להכנס לרכב...

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...