Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני מקווה שאני מפרסם במקום הנכון, אם לא, אז אשמח שתעבירו.

אני רוצה להעביר כבל מתח מקופסת הפיוזים באמצעות ADD A CIRCUIT על הפיוז של המצית.

אני מחבר דרכו ממיר מ12 ל5V דרך פיוז של 2A, כך שהמטרה שיבצבץ לי קונקטור USB בדיוק מעל למראה הקדמית.

כאמור בכותרת הרכב הוא I30 משנת 2011, חשבתי להעביר את הכבל מאחורי הפאנל שהבנתי שמכונה A-PILLAR, הבעיה שיש שם כריות אוויר (יש מעין פקק עגול שכתוב עליו כרית אוויר), ואני לא רוצה לפגום בהם או לגרום להם להפתח.

ניסיתי למצוא מדריכים מתאימים ספציפית לרכב שאני משתמש בו ולא מצאתי.

אשמח אם תוכלו להסביר לי בצורה מפורטת מה לעשות, היכן וכיצד מומלץ לי לקבע את הקוספא הקטנה של ממיר המתח, וגם מאיפה כדאי לי למשוך נקודת אדמה.

תודה רבה

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
שלום.

אני מקווה שאני מפרסם במקום הנכון, אם לא, אז אשמח שתעבירו.

אני רוצה להעביר כבל מתח מקופסת הפיוזים באמצעות ADD A CIRCUIT על הפיוז של המצית.

אני מחבר דרכו ממיר מ12 ל5V דרך פיוז של 2A, כך שהמטרה שיבצבץ לי קונקטור USB בדיוק מעל למראה הקדמית.

כאמור בכותרת הרכב הוא I30 משנת 2011, חשבתי להעביר את הכבל מאחורי הפאנל שהבנתי שמכונה A-PILLAR, הבעיה שיש שם כריות אוויר (יש מעין פקק עגול שכתוב עליו כרית אוויר), ואני לא רוצה לפגום בהם או לגרום להם להפתח.

ניסיתי למצוא מדריכים מתאימים ספציפית לרכב שאני משתמש בו ולא מצאתי.

אשמח אם תוכלו להסביר לי בצורה מפורטת מה לעשות, היכן וכיצד מומלץ לי לקבע את הקוספא הקטנה של ממיר המתח, וגם מאיפה כדאי לי למשוך נקודת אדמה.

תודה רבה

הי , עשיתי את זה ב i30 מודל 2009.

עם מכפיל פיוז , וחוט הכולל ממיר מ 12 ל 5V עם מחבר מיני USB בקצה.

את מכפיל הפיוז - ברור איך להתקין, עליו מחבר את החוט + של הכבל החדל ואת ה - של הכבל החדש לגוף,

העברתי את הכבל מפתח שקיים משמאל לקופסת הפיוזים, לאיזור הגומי שעוטף את הדלת.

רק דרך שם ! אל תחשוב לפתוח את הכיסוי הצדדי כי יש שם כריות אוויר.

מעבירים את הכבר מתחת לגומי עד למעלה, ואז מתחת לכיסוי של הגג עד למראה

עובד פיקס

• תוכן חדש...