Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוצה לקנות לאדה- עזרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, הודעה ראשונה שלי פה.. אני מעוניין לקנות אוטו, לצערי התקציב שלי מאפשר לי רק לאדה... אבל זה לא משנה, מה שאני רוצה לשאול אותכם זה: כשה אני ניפגש עם הבן אדם שמוכר את האוטו ( או בשיחת הטלפון) איזה שאלות לשאול... ועל מה אני צריך להיסתכל באוטו.. זות הקנייה הראשונה שלי ואני לא מבין בזה כלום, מאוד אשמח עם תעזרו לי

פורסם

לא משנה מה התקציב שלך, אני בטוח שיש אופציות אחרות, וטובות יותר, מלאדה..

בכל מקרה, הבט נא בשרשורים הדביקים. תוכל למצוא שם לא מעט מידע לגבי רכישת רכב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תקציב כזה ..כדאי לך לחסוך יותר בכל מקרה עם כבר תקציב כזה נסה לחפש פיאסטה שנת 89 1.1 ,לאדה מניסיון של חבר שלי לא אמינה . דבר שני פעם ראשונה שלך?.מומלץ ובפגישה תביא איתך מישהו מנוסה ומבין קצת בתחום שיסתכל על הרכב ויראה שהכל כשורה הן מבחינת הרכב והן מהליך הקניה.

בטלפון אתה שואל:

יד ,קמ",שאסי?,דהיה דפיקות [מצב חיצוני]? דשבורד בכלל מצב פנימי[פלסטיקה ריפודים מכלולי חשמל],מצב צמיגים? טיימינג? טיפול אחרון ? טסט ,בעלות פרטית,איזור ,וזהו בכללי [את השאר עושים בפגישה פנים מול פנים] בכל מקרה בתקציב כזה לא הייתי מכניס את הרכב לבדיקה במכון רישוי אלה הייתי מביא איתי משהו שבכללי מבין [כמה שמבין יותר טוב] שיתסכל יבדוק ויראה שהכל סביר ותקין ,עושים נסיעה על הרכב מתמכחים עוד על המחיר בודקים שהרכב לא מעוקל משועבד וכל השיט הזה וזהו ..העברת בעלות[170 שח] וסע לשלום.

זהו בכללי .

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

תודה רבה על העזרכה שלכם... למי שאמר לחסוך.. אין לי את האפשרות הזות אני עוד חצי שנה מתגייס.. ואני רוצה להספיק להנות עד אז, ככה שאני צריך להיסתפק באוטו זול.

נ.ב נורא התרשמתי מהאתר, אני רואה אנשים פה עונים לעניין וברצינות בלי שטויות של ילדים ואני נורא מעריך את זה, וקשה למצוא פורמים כאלה :-)

פורסם
תודה רבה על העזרכה שלכם... למי שאמר לחסוך.. אין לי את האפשרות הזות אני עוד חצי שנה מתגייס.. ואני רוצה להספיק להנות עד אז, ככה שאני צריך להיסתפק באוטו זול.

נ.ב נורא התרשמתי מהאתר, אני רואה אנשים פה עונים לעניין וברצינות בלי שטויות של ילדים ואני נורא מעריך את זה, וקשה למצוא פורמים כאלה :-)

אל תשכח שרכב זה לא צחוק ולא משחק ילדים. אל תשכח שרק הביטוח חובה יעלה לך כמו הרכב, יכול להיות שצטרך גם לעשות טסט לרכב בחצי שנה שהוא אצלך וזה באמת פרויקט רציני. אחרי חצי שנה תצטרך למכור אותו שזה גם לא כזה פשוט.

רוצה עצה הכי טובה??? תמצא עבודה (חלוקת עיתונים, מסעדות, מקדונלד'ס וכו'), את כל הכסף שתחסוך תסגור ל-3 שנים שתהיה בצבא ואז כשתצא יהיה לך סכום מכובד לקנות אוטו אמיתי ולא סתם רכב מתפרק ב-2K ש"ח שתוך פחות משנה תשקיע בו פי 5 ממה שהוא שווה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אני מסכים עם redroze. למעשה, זה גם מה שאני עשיתי.. את כל הכסף מהעבודות של לפני הצבא זרקתי לתוכנית חיסכון של שלוש שנים, ועכשיו אני נהנה מפירות החיסכון, חודשיים לפני השחרור.

בכל מקרה, גם בתקציב של 2000 ש"ח אפשר למצוא רכב טוב יותר מלאדה. סובארו DL ישנה או פורד פיאסטה. כמעט כל דבר יהיה טוב יותר מלאדה. חוץ מהמחיר המצחיק, אין להם שום יתרון.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אתה רוצה את הרכב גם לתקופת הצבא או רק בתור מנייד לתקופה שלפני הצבא עד שימות הרכב, כי הייתי מציע לבדוק גם BX ישנות. שכן שלי קנה כזאת לפני הצבא ב-2000 שקל והיא החזיקה לו הרבה יותר ממה שניביתי לה.

פורסם

זה האוטו החמוד עם הבמפות [שמתרומם שמניעים ] אותו מצחיק אבל הוא אמין [יחסית אני רואה BX שורצות על הכבישים ביחס למקובל לרכב משנתון 90 ומטה..]

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
זה האוטו החמוד עם הבמפות [שמתרומם שמניעים ] אותו מצחיק אבל הוא אמין [יחסית אני רואה BX שורצות על הכבישים ביחס למקובל לרכב משנתון 90 ומטה..]

אולי יש לזה קשר לעובדה שזה גם היה הרכב הנמכר ביותר בארץ (או השני הכי נמכר, לסירוגין עם הלאונה) באותן שנים. . . . . . .

אל תשכח מאיפה באת ולאן אתה הולך

• תוכן חדש...