Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפרט מחשב ב 5-6 אש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר מחפש מחשב שישמש אותו הרבה שנים להכל,משחקים סרטים ושימוש יום יומי (לא איזה מחשב לפוטושופ וכד')

משמע החומרה צריכה להיות בטופ,כדי שעוד שנתיים הוא עדיין יהיה עם מחשב חזק

התקציב 5-6

לא חייב להגזים ולהגיע ל6.

מאחר ואני כבר זקן ולא יודע מה חדש בתחום,אשמח למישהו שחזק שירכיב מפרט (KSP או אייבורי)

תודה!

Miata ND2

פורסם

אם קונים מחשב להרבה שנים אז קודם כל תבססו אותו על סוקט 2011V3, ככה שעוד כמה שנים הוא פשוט יוכל לשדרג לכמה ליבות שהוא רוצה(10/20..) בלי להחליף את כל המחשב.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

הבחור מחפש מחשב חזק כדי שיהיה לו מחשב חזק, הוא לא בעולם הגיימינג בצורה מטורפת, אם משחק ימצא חן בעיניו הוא מעוניין שהמחשב יריץ אותו,זה הכל.

לתכנן עכשיו שדרוג זה כבר יהיה מוגזם,הוא בחיים לא שדרג את המחשב שלו (לעומתו אני עם אותו מחשב כל החיים שפשוט כל פעם משדרג איזה רכיב) והוא גם לא ישדרג את המחשב שיקנה.

תודה בכ"ז

Miata ND2

פורסם

לוחות לשוק הביתי הפשוט 1151 לא ניתן לשדרג מעבד בעוד כמה שנים והוא מוגבל ל4 ליבות, לוחות 2011 תומכים במעבדים מ6 ליבות ויותר כיוםפ ועוד המון מעבדים חדשים שיוצאים במשך השנים כולל מעבדי שרתים, בקיצור אורך החיים שלו ענק ביחס ללוחות 1151 שכבר עכשיו אתה קונה I7 הכי חזק שקיים ואין לך יותר אפשרות לשדרג כי המעבד הבא יצא כבר ללוח בסוקט אחר.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

הכי טוב שהצלחתי להוציא, ובשימוש מינימאלי בתקציב - כלומר יש מספיק כסף לשדרוגים (SSD גדול יותר וכו' וכו'). כמו כן - מאוד לא ממליץ על KSP - אייבורי זה עוד נסבל. יש לי אישית נסיון של יותר מ 10 שנים עם TMS ואני יכול להמליץ עליהם בפה מלא.

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel i5-6600 3.3Ghz(3.9Ghz Turbo) Skylake LGA1151 Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪1043

קירור למעבד:

Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2

כמות: 1 - מחיר: ₪141

לוח אם:

Gigabyte GA-H170M-DS3H

כמות: 1 - מחיר: ₪489

מארז:

Antec Three Hundred Two

כמות: 1 - מחיר: ₪286

ספק כוח:

FSP Hyper 500W Active PFC 85+

כמות: 1 - מחיר: ₪282

זיכרון:

DDR4 16G 2133Mhz CL14 1.2V Kingston HyperX Fury Black

כמות: 1 - מחיר: ₪411

כרטיס מסך:

Palit GeForce GTX 1070 Dual 8GB GDDR5 VR Ready - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪1889

קשיח למחשב שולחני:

בקניית מחשב חדש בלבד- Samsung SSD EVO 850 250GB!

כמות: 1 - מחיר: ₪460

סה"כ: ₪5001

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים ללא ריבית.

תשלום מזומן (תשלום מזומן לשליח, צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 4901 ₪

מתחייבים למחיר משתלם ביותר עבור מפרט זהה.

http://www.tms.co.il/preview/spec/lkm927pg

פורסם

הוא השאיר לך שם אלפייה לשדרוגים

מעבד תחליף ל i7, לוח אם ל Z170, וספק למשהו יותר רציני, עדיין יישאר לך עודף.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

ספק זה אחד השקרים הגדולים בעולם החומרה. בפועל אפילו 500W לא צריך. אבל נתתי just in case.

הסיבה שיש לך ספק של 600w היא כי פעם כל החומרה היתה רעבה הרבה יותר למתח, והיום הכל יעיל הרבה יותר.

מוזמנים לקרוא ביקורות ובדיקות באינטרנט. המערכת שרשמתי לו לא תנצל יותר מ 300W במקרה הגרוע ביותר.

פורסם

כדי שהמחשב יהיה חזק בעוד שנתיים (מה שהוא רוצה) צריך לקנות משהו חזק היום. זה עוד כמה גרושים שיעשו את המחשב שלו יותר future-proof.

יש לו את התקציב לזה, למה לא?

לגבי הספק לא מסכים בכלל, לא הייתי נוגע בFSP הזה עם מקל ארוך במיוחד.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם (נערך)

הספק בינוני למערכת כזאת ולא בגלל ההספק, מבחינת הספק גם 450W מספיק בקלות, תקח ספק איכותי תקן gold, לא שאני אומר שתקן גולד בפני עצמו מעיד על איכות הספק, עם dc-dc להגדלת יציבות המערכת. רק על ההפרש נצילות ההשקעה תחזיר את עצמה לאורך חיי המחשב, ספק איכותי יותר עם מאוורר בעל מיסב עדיף וקבלים איכותיים יותר גם צפוי לשרוד יותר ולהגדיל את הסבירות שהרכיבים האחרים ישרדו יותר (עקב מתחים יציבים יותר וריפל נמוך יותר), אני לא טוען שהספק שהוצא הוא ג'נרי שישר יהרוס את המחשב, אלה שעבור מערכת כזו הייתי בוחר ספק עדיף.

עריכה אחרונה על ידי none77
פורסם
אם קונים מחשב להרבה שנים אז קודם כל תבססו אותו על סוקט 2011V3, ככה שעוד כמה שנים הוא פשוט יוכל לשדרג לכמה ליבות שהוא רוצה(10/20..) בלי להחליף את כל המחשב.

אתה צודק אבל רק לוח ומעבד עולים 3000 ש"ח.

Sent from my SM-N910T using Tapatalk

• תוכן חדש...