Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן לכולם,

שאלה שמרתקת אותי בנוגע לג'טה .

ג'טה 1.2 2015 ליסינג, ברגע שמורידים טסות יש רעידה קלה במהירויות של נניח 140. ברגע שמרכיבים חזרה זה נעלם .

טסות חליפיות גם גורמות לזה.

תקין?

פורסם

מוזר מאוד, טאסות לא אמורות להשפיע על איזון הגלגלים כלל.

Current: Cupra Formentor 2022 1.5T (150HP) DSG7

Previous: VW Polo V 2012 1.4L (85HP) Manual Gear ---> VW Golf VII 2013 1.4T (122HP) DSG7 ---> VW Golf VII 2015 1.4T (150HP) DSG7 ---> Seat Ateca 2019 1.4T (150HP) DSG7

פורסם

אני תוהה בקול - האם המבנה של הטאסות אווירודינמי מספיק כדי להשפיע על גלגל?

חובב מכוניות מושבע. עזבו חובב, שרוף!

פורסם

יכול להיות אולי שהמשקל הקל של הטאסות משלים לאיזון מדיוק של הגלגלים... וכאשר אתה מוריד אותם חסר משקל( מישקולת קטנה) ואז אתה מרגיש רעידות. אבל זאת רק תאוריה שלי...

Sent from my SM-N915F using Tapatalk

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

אבל איזון על מכונה בפנצ'ירה מבוצע רק עם ג'אנט בלי טאסות ככה שלפי התאוריה הזאת הוספה של הטאסות אמורה לשבש את האיזון.

• תוכן חדש...