Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדרך כלל יש מסלול קבוע שאני נוסע בו בעיר שהוא יחסית ארוך - בערך 20 דקות נסיעה.

ואז חשבתי לעצמי, אולי אני אפעיל את ווייז,שימצא לי אולי מסלול מהיר יותר שלא בהכרח אני מודע אליו.

אז אני נוסע דרך וויז והגעתי לצומת מסויימת שאין שם יותר מדי חוכמות, כולה לנסוע ישר בערך 5 דקות ואז לפנות ימינה ומגיעים הבייתה.

ווייז משום מה החליט לא להעביר אותי בדרך הזאת אלא לעשות וואחד עיקוף.

לא היה שום עומס בכבישים(11 בלילה ביום חול), ובפירוש הדרך שוויז הציע לי הייתה ארוכה משמעותית ואף לא הגיונית.

סתם בשביל הניסוי, חזרתי לאחור לאותה צומת(כן, משעמם לי) והפעלתי גוגל מאפס- הוא ניווט אותי בדרך ההגיונית.

עכשיו השאלה היא למה וייז ניווט אותי בדרך הזאת?

לא יודע , אבל אני רק אציין שהדרך הזאת היא דרך ראשית עם מלא שלטי חוצות של פרסומות...

כבר שמעתי את הקונספירציה הזאת בעבר וחשבתי לעצמי שלא יכול להיות. עכשיו אני לא כול כך בטוח בזה

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם אני שם לב. יש לי שתי אפשרויות לצאת מהישוב שלי ע"מ לנסוע לכביש 6/ירושלים למשל. הוא תמיד לוקח אותי בדרך הארוכה. מתחיל לחשוש שבגלל הקטע של הפרסומות הוא מתחיל לשלוח אותך בדרכים שמובילות לבתי עסקים שמפרסמים דרכו.

פורסם

+1, גם אני מרגיש ככה, הסיבה היחידה שאני מישתמש בוויז במקום הIGO זה בשביל המידע של העומסים ועידכונים בכביש, אחרת הIGO מבחינת ניווט טובה לדעתי בהררבה מהוויז.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

מרגיש את זה זמן רב. לאישתי יש תאוריה שגוגל מאריכה את הנסיעה כדי לאסוף עוד מידע. בדרכים ראשיות ובין עירוניות נשאר או הדבר אבל בתוך העיר אני מוצא את עצמי מוצא חלופות טובות יותר.

BMW 120i*Ford Focus III 2000cc

MINI 998cc*MINI 998 cc*Ford Focus I 1600cc

פורסם

לא רק זה, פעם הוא התעקש לא רק להאריך לי את הדרך, אלא גם להכניס אותי בכח לפקקים.

היה פיצוץ צינור מים בדרך נמיר בת"א. נמיר ואיילון היו כמובן במצב עמידה.

אני הייתי ביפו, 2 מטר משדרות ירושלים, אבל וויז התעקש לכוון אותי מזרחה לאיילון. התעלמתי ממנו ונסעתי דרך רחוב הירקון שבו חוץ ממני, מונית ושני טוסטוסים לא היה איש.

פורסם

לדעתי האלגוריתם של ווייז נותן עדיפות גבוהה מדי לכבישים מהירים, על פני כבישים עירוניים.

מספיק שהוא חושב שנסיעה בכביש מהיר תחסוך דקה נסיעה, בשביל שהוא יעדיף אותו, במחיר של הארכת הדרך בהרבה ק"מ.

כשאני מגיע מצפון לכיוון רחובות ב431, ווייז באופן קבוע שולח אותי לעשות סיבוב דרך "רמלה דרום" לכניסה המזרחית לרחובות.

אני מתעלם ונוסע דרך 412, נס ציונה, דרך שקצרה בכ5 ק"מ, אבל לדעתו איטית בדקה.

אני לא חושב שמדובר בקונספירציות, אלא באלגוריתם לא מאוזן.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

לי פעם היה המקרה ההזוי ביותר,

נסעתי על כביש 4 מכיוון דרום לכיוון צפון, כאשר היעד הסופי פתח תקוה. במעבר ליד כביש 1 הוא הודיע לי לרדת לכיוון כביש 1 , למרות שראיתי שמקדימה התנועה זורמת , זרמתי איתו וירדתי לכביש 1 מזרחה , בגשר הבא (ליד בית דגן ) הוא העלה אותי על הגשר והוריד אותי בחזרה לכביש 1 , הפעם לכיוון מערב.

ואז חזרה כמובן לכביש 4.

מאז אני בודק מראש כל עיקוף שלו , ואני מוצא לא פעם כל מני שטויות כאלו.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

גם אני שמתי לב לדבר הזה:

נסיעה מב"ש לכיוון סינימה סיטי. אני נסעתי דרך 40 -> 6 עד מחלף שורק -> כביש 7 -> כביש 4 -> כביש 20 עד משה דיין ומשם מספר דקות לסינימה סיטי.

חבר שני נסע דרך 40 -> כביש 6 -> כביש 431 -> כביש 4 (קטע קצר) -> כביש 20 עד משה דיין.

בוויז נרשם 3 דקות לטובת כביש 6. בפועל 5 דקות לטובתי. יש לציין שנסענו כחוק.

פורסם

לי זה קרה גם הרבה הדבר הזה.

מה שגם כתבתי כתובת בוויז ברחובות והוא הוביל אותי לאיזה פרדס

שלמזלי החלטתי לא להקשיב לוויז ויצאתי משם לכביש ראשי והוא ניווט אותי למקום הנכון.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

קורה לי המון שהוויז לא מסונכרן עם מספרי הרחוב, לדוגמא אני צריך הרצל 6 אז הוא שולח אותי להרצל 90 ולך תפרסס ולחפש את היעד הנכון.

פורסם

וייז זה השקר הכי גדול בעולם הטכנולוגיה, מאז בועת ה.com

אני לא יודע לגבי תאוריות קונספירציה, אבל האלוגריתם הבסיסי שלהם - זה שאמור להפוך אותם ליעילים יותר מסתם gps - פשוט לא עובד.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

אני דוקא חושב שהאלגוריתמים של וויז מדוייקים באופן מרשים (ולכן חושד בתיאוריות קונספירציה). מבחינתי לצאת מהבית לנסיעה בת שעה וחצי ולגלות בסוף שוויז שגה בפחות מ-5 דקות, מרשים מאוד.

שמתי לב שוויז מנסה לשלוח אותי דרך כביש 6 גם כשהוא לא חוסך לי זמן, וכשאני בוחר שלא לעלות על כביש 6, תחזית זמן ההגעה של וויז מתעדכנת למועד קרוב יותר (כלומר האלגוריתמים של וויז מסכימים עם הבחירה שלי). קרה לי מספר פעמים במסלול יוקנעם - נתניה.

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:

• תוכן חדש...