Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דוח בדיקת קרוז

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שברולט קרוז 2009 1600 קמ 120000

מנוע:

רעש מערכת תזמון ושסתומים . נזילות שמן

העברת מצמד כוח גיר:

נזילת שמן תיבת הילוכים

קירור:

קורוזיה וסימני נזילה צינורות פגומים

הבדיקה של המנוע

cylinder A 100% cylinder B 100% cylinder C 90% cylinder D 86%

בנוסף יש לי דף מהסוכנות שמוכרת לי את הרכב מוכיח שהרכב עבר טיפול הבא במוסך מורשה UMI

לתאריך של השבוע!

1. שמן מנוע
  2. מנוע אטם
  3. בדיקת בלמים
  4. עבודה מכונאות
  5. אביזרים שונים
  6. מכסה עליון ראש מנוע
  7. פוה ושסתומים
  8. צינור מים עליון
  9. קרור עבודה

פורסם

אין אחריות לזה אין אחריות לגיר. לבדוק ולבדוק.

סהכ לפי דעתי תוצאות הבדיקה הזאת ממש טובות, כל מה שמסומן באיקס למעשה לא ניתן לקבוע כלום זה הכל קסתחים.

נראה חיובי מאוד.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם
[ATTACH=CONFIG]471830[/ATTACH]

להחליף רצועת תזמון יעלה לך בין 1000 ל 1500 ש"ח , למה הבעלים לא החליף רצועות בזמן? רצה לחסוך? אולי הוא "חסך" בעוד כמה דברים...

פורסם
לא החליף. עשה טיפול כולל כל הבדיקות שרשמתי למעלה בUMI עלה לו 1700 שקל לכל זה

כמה התקציב שלך? אם יש לך יותר מ 30K הייתי מחפש אחת יותר שמורה ,איזה שמשה הוחלפה? קדמית או אחורית?

פורסם

אחורית נופצה . הרכב נראה שמור . הבחור של המכון אמר לי שהוא מזהה שניקו שני נקודות נזילה בוודאות עכשיו המוכר אומר לי שעשו טיפול בדיוק על אותם דברים ואני רואה ובודק במסמכים וזה באמת נכון אמרתי אני יקח לבדיקה נוספת את המוסך שלי ביום ראשון והוא יחליט האם הרכב נוזל או היה נוזל

פורסם (נערך)

יש מושגים קבועים שמכוני הבדיקה שמים ככסתח. הבעיה שאי אפשר לדעת לפי טופס הבדיקה אם באמת קיימת בעיה או שלא והאם היא חמורה.

בדרך כלל כשיש בעיה רצינית אז מדגישים אותה וקצת מפרטים עליה בטופס או בעל פה.

מושגים שמופיעים בבדיקות וחשודים ככסתח: רעשים במנוע, רעשים בגיר, לבדוק בלמים, לבדוק רצועת טיימינג, סימני נזילה/קורוזיה בחיבורים.

מכוני הבדיקה האלה זה בזבוז כסף. לוקחים 500-600 שקל על בדיקה ובסוף הלקוח יוצא מבולבל.

עריכה אחרונה על ידי fixxxer
פורסם

לפי מה שאתה אומר יש מצב שאין בכלל נזילות בגיר ובמנוע ואני באמת מבולבל . כי שם שאלתי אותו ראית נזילה במנוע הוא אמר כן משני מקומות וכנראה ניקו את האזור ולגבי הגיר הוא רואה נזילה אך לא יודע מאיפה היא .

פורסם

מכוני בדיקה אבדו ממזמן את סיבת קיומם, רכב משנת 2009,עלול לפתח הזעות או נזילות ולכן המכון יכסתח את עצמו מכל כיוון כדי שלא יהיו לך טענות כלפיו,

אם אתה ממש רוצה את הרכב הסםצחםח הזה כנס למוסך מרכזי שלם להם כל בדיקה, הם יודעים בדיוק מה לבדוק ויתנו לך הצעת מחיר מסודרת לכל דבר,

בכל מקרה מכון בדיקה זה בזבוז זמן וכסף

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• תוכן חדש...