Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אולטרה באוטו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אני רוצה לשים אולטרה באוטו ולא לחבר אותה למצת וגם אין לי גישה לפיוזים אז האם אני יכול לחבר את זה מאחורי המצת אם שתי חוטים פלוס ומינוס באיזו שהיא דרך

פורסם

תאורתית אתה יכול ...

אבל זה יגרום לאולטרה לפעול כל הזמן !

( גם כשהאוטו מכובה! )...

לעומת זאת יש אופציה לחבר אולטרה דרך ה RELAY של המנורות ...

מה שיגרום לאולטרה להדלק רק כשאתה מפעיל את האורות ברכב...

דבר זה ידרוש כניסה למוסך\ חשמלאי רכב...

ועלות נחמדה !

בהצלחה!

פורסם

תראה קודם כל מנסיון שלי...

תראה אני מבין טיפה בחשמל ואני יודע דברים בססים על אמפרים וכו

ואבא שלי חשמלאי ורצינו להרכיב את המנורות הכחולות שהיו לי בב.מ.וו מאחורה

בקיצור מחוסר זהירות של שנינו כמעט שרפנו את כל המנורות בפנס האחורי

אז עדיף ללכת לחשמלאי ותסכם איתו על מחיר מראש של 50 שקל

יותר מזה זה כבר גנבה...

ותבקש ממנו שיעשה לך מפסק (מומלץ לקנות אחד מראש) שיהיה מחובר לאולטרה וכשתרצה להדליק אותה יש לך מפסק רק לזה

וגם בעתיד אם תרצה להתקין עוד אולטרה או מנורה כולשהיא אתה יכול לחבר אותה למפסק

ישירות בלי סיבוכים...

אבל אם החלטתה לעשות את זה לבד או עם חבר...

תיזהר שהמפתח יהיה בחוץ ואל תשים סוויץ שלא תעשה קצר ותבדוק 30 פעם שהכל מחובר חזק וכמו שצריך שלא יהיו פאשלות...

כי אתה יכול לקצר משהוא ולשרוף משהוא ישעלה הרבה כסף...

חווית הנהיגה המושלמת

ב.מ.וו

פורסם

אחי התקנתי מנורות לאיזה אחד במטיזים וזה בעצם אותו הדבר, חיברתי אותם לפנסים וזה עובד כשמופעל האור ברכב.

זה לא ממש מסובך סתם עבודה של 10 דקות, אבל אחי אם אין לך מושג איפה וכיצד אני מציא שתיגש לחשמלאי יסדר לך את זה אפילו בפחות מ50.

פורסם
אחי התקנתי מנורות לאיזה אחד במטיזים וזה באצם אותו הדבר, חיברתי אותם לפנסים וזה עובד כשמופעל האור ברכב.

זה לא ממש מסובך סתם עבודה של 10 דקות, אבל אחי אם אין לך מושג איפה וכיצד אני מציא שתיגש לחשמלאי יסדר לך את זה אפילו בפחות מ50.

LOL!!!

מטיזים !!!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

נ.ב.

*בעצם* רושמים ככה

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

• תוכן חדש...