Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב

מקווה לקבל קצת עזרה פה בפורום.

עד היום היינו עם רכב אחד במשפחה ועולה הצורך בעוד רכב.

יש לי הצעה מ LEASE4U לרנו קפצור ב 1290 שח לחודש + מקדמה של 5900 ש"ח או רנו קליאו ב 990 ש"ח לחודש + מקדמה של 5900.

עד פה התלבטות ראשונה .

הרצון הראשוני היה לרכב חסכוני לאשתי - אבל מדובר אולי בהזדמנות להוסיף רכב שיהיה הראשי במשפחה בעוד שהרכב הראשון יהיה המשני גם מפאת גילו (שנת 2010) וגם בגלל שהוא צרכן גדול של דלק (מונדאו)

לכן התחלתי לחשוב על קניית רכב חדש (אם מדובר בקניה ולא בליסינג אני אלך רק על סוזוקי , קיה או יונדאי )

מההיכרות שלכם האם קיימת עסקת מימון כמו שמציעים לי בליסינג? (הלוואת בלון) מקדמה בגובה 6000-7000 שח ותשלום חודשי של 1000 עד לסיום ה 36 חודשים? (וקניה בסוף התקופה)?

אודה לכל מי שיכול לעזור בכל נושא וכל כיוון של ההתלבטות שלי - החל מ LEASE4U עד לסוג הרכב וסוג עסקת המימון.

תודה רבה

פורסם

אתה יכול למצוא הלוואות בלון בבנקים וחברות אשראי למיניהן ומעבר לכך ליבואני רכב יש עסקאות בתנאים מוזלים

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

פורסם

למה אם אתה קונה באופן פרטי תבחר רק בסוזוקי, קיה או יונדאי, ודרך ליסינג ברנו? הרי זה ליסינג מימוני, אם השירות יהיה רע, התיקונים יקרים והרכב לא אמין - אתה תשלם על זה, לא הליסינג. זו הלוואה למימון עלות הרכב בלבד, לא ליסינג תפעולי שאחראי לתקלות ושאר צרות.

פורסם
למה אם אתה קונה באופן פרטי תבחר רק בסוזוקי, קיה או יונדאי, ודרך ליסינג ברנו? הרי זה ליסינג מימוני, אם השירות יהיה רע, התיקונים יקרים והרכב לא אמין - אתה תשלם על זה, לא הליסינג. זו הלוואה למימון עלות הרכב בלבד, לא ליסינג תפעולי שאחראי לתקלות ושאר צרות.

התכוונתי יותר לנושא המחירון והמכירה של רנו לאחר 3 שנים

אבל אם כבר הזכרת תקלות - יש אחריות יצרן גם פה וגם פה

פורסם

שוק המשומשות אינו במצב מזהיר, ולדעתי כל רכב חדש שתקנה לא ממש ישמור על ערכו. יש חברות ליסינג שנותנות אשראי נדיב לרכישת רכב בן שלוש שנים, ובתנאי השוק נוכחיים זה הרבה יותר נכון כלכלית.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
התכוונתי יותר לנושא המחירון והמכירה של רנו לאחר 3 שנים

אבל אם כבר הזכרת תקלות - יש אחריות יצרן גם פה וגם פה

שוב, המחירון של רנו ירד אותו הדבר (ויותר) אם תקנה אותה מליסינג, אז אתה תפסיד בכל מקרה יותר כסף. עדיין לא מבין מה זה משנה אם תקנה אותה בליסינג מימוני ותפסיד את הכסף, או בהלוואה בנקאית מהיבואן ותפסיד את הכסף. ההפסד אותו הפסד. מכירה? קל יותר אם חברת הליסינג לוקחת, אבל עדיין הפסדת יותר על ירידת הערך.

גם תקלות - שוב, אז אם לכולן (רנו וה"אמינות") יש אחריות, למה רנו אתה מוכן לקנות רק מליסינג ואחרות גם מהיבואן?

פורסם
שוב, המחירון של רנו ירד אותו הדבר (ויותר) אם תקנה אותה מליסינג, אז אתה תפסיד בכל מקרה יותר כסף. עדיין לא מבין מה זה משנה אם תקנה אותה בליסינג מימוני ותפסיד את הכסף, או בהלוואה בנקאית מהיבואן ותפסיד את הכסף. ההפסד אותו הפסד. מכירה? קל יותר אם חברת הליסינג לוקחת, אבל עדיין הפסדת יותר על ירידת הערך.

גם תקלות - שוב, אז אם לכולן (רנו וה"אמינות") יש אחריות, למה רנו אתה מוכן לקנות רק מליסינג ואחרות גם מהיבואן?

רועי

ליסינג עם הרנו . אני אחרי 3 שנים מחזיר את הרכב ואומר ביי ביי . לא צריך למכור ולא צריך לפרסם ביד2

הרכב מוחזר לאחר 3 שנים לחברת הליסינג.

פורסם

בליסינג פרטי העלות של העיסקה ידועה מראש.

בקניה בהלוואה - אי אפשר לדעת (אבל גם אין חובה להחליף/להחליט אחרי 3 שנים כמו בליסינג.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...