Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סליחה שאני משגע אתכם אבל זה משגע אותי ומרגיז אותי.

קניתי היום כרטיס זיכרון בתדר 1333MHZ וDDR3, בדיוק מה שמתאים למחשב.

לפני זה יש לי שלושה כרטיסים ונשאר לי סלוט פנוי בשביל כרטיס חדש.

אני שם אותו והופ! המחשב עולה ונכבה, עולה ונכבה... מה לא ניסיתי, הצלבתי , לא עזר.

כמובן שהוצאתי אותו אחרי אינספור פירוקים והדלקות והמחשב פועל רגיל עכשיו ללא הכרטיס החדש לצערי.

אני לא מבין מה יכולה להיות הבעיה?

תודה מראש לעוזרים.

כן, ההרכבה בוצעה 100 אחוז כמו שצריך.

:|

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש לך 4 סלוטים, היו 3 כרטיסים והוספת עוד אחד?

אם זה הסיפור, ככל הנראה הלוח תומך ב 2 channel, מה שאומר שהסלוטים עובדים בזוגות, כנראה שהזכרונות בסלוטים 1 ו 3 זהים והנוסף בסלוט 2 שונה.

הזכרון שהוספת לסלוט 4 לא יודע לעבוד בסנכרון עם הזכרון שיש לך בסלוט 2, כי הם שונים (יצרן, נתונים).

תוריד את החדש, תריץ cpu-z ותחזור עם תמונות.

פורסם

לפעמים זכרונות "מתנגשים" אחד עם השני, תנסה להשאיר רק את החדש לבד במחשב ורוב הסיכויים שהוא יעבוד טוב.

כפי שאמרו לך, גש לחנות שיחליפו לך אותו ליצרן אחר.

פורסם (נערך)

פרסי חמוד.jpgHPuc47C.png

רק רציתי להזכיר לכם שאני צריך שיהיה לי על המחשב 8 ומעלה ולא פחות.

אם לא תהיה ברירה אני אצטרך לקנות זכרונות חדשים של 4 ג'יגה כל אחד וזהו? חבל לי על הכסף, בטח שהזכרונות במצב תקין.

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
פורסם

אם אני לא טועה, מרוב שפירקתי את המחשב היום אין לי כח כבר לזכור דברים אז כל החברות הן GSKIIL אך שתי סלוטים אדומים גדולים וסלוט אחד ירוק וקטנצ'יק בודד שאותו הוספתי לפני כמה שנים ואילו האדומים "מקוריים".

פורסם

אושריקו - סלוטים = שקעים (נקבה יעני).

צ'יפים = זכרונות (זכר יעני).

האדום שאתה מתאר זה גוף קירור בצבע אדום דבוק לצ'יפ, הירוק זה אחד ערום, בלי גוף קירור דבוק.

האופציה הכי פשוטה כרגע זה לקנות עוד אחד כמו זה שקנית ולהתקין אותו במקום הירוק הבודד שלך.

פורסם

תוציא את כולם ותחבר רק את החדש, עובד? סבבה כנראה הוא לא עובד עם השאר (עדיף שכולם יהיו זהים) תקנה אותו סוג כמו האחד הבודד.

לא עובד? תחזיר לחנות ותחליף.

פורסם
אושריקו - סלוטים = שקעים (נקבה יעני).

צ'יפים = זכרונות (זכר יעני).

האדום שאתה מתאר זה גוף קירור בצבע אדום דבוק לצ'יפ, הירוק זה אחד ערום, בלי גוף קירור דבוק.

האופציה הכי פשוטה כרגע זה לקנות עוד אחד כמו זה שקנית ולהתקין אותו במקום הירוק הבודד שלך.

אבל מוזר, כשחיברתי את הזיכרון הירוק הבודד הישן לסלוט שבו חיברתי את החדש "שדפק" את המחשב, המחשב לא עלה גם!

שווה לי לקנות ב200 שקל שתי סטיקים של 4 ג'יגה וזהו?

חבל לי על הכסף האמת אבל 8 ראם זה כבר טוב.

פורסם

האפשרות היחידה היא לאלץ אותם לעבוד בתיזמונים ומתח מוגדר ידנית, צלם לשונית SPD אצלך כעת, ותעלה קישור לזיכרון שקנית או צילום המדבקה שעל הזיכרון בכדי לדעת תיזמונים ומתחים, שלב הבא יהיה להיכנס לביוס ולהגדיר ידנית את התיזמונים המתאימים ומתח ואז לכבות ולהכניס זיכרון חדש ולקוות שיעבוד.

עריכה: עכשיו שמתי לב שהסלוט אולי אשם- תתחיל לעשות טיפול 10,000 ותעשה ניכיון בחריץ- אולי נאגר אבק לאורך השנים שהיה ריק.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תוכן חדש...