Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בסטיקט של 4 ג'יגה\שתי כרטיסים של 4 ג'יגה.

אני רק מדגיש; הביצוע הכי טוב הוא להסיר את כל הישנים כולם ולהתקין סט של 2x4 או 2x8 (הפרש של ₪150 בערך תמורת כפול זיכרון)

לא לקחת אחד של 4 ולהוסיף אותו ל2x2 שיש לך כרגע, זה עקום, אל.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ניסיון אחרון, כנס לביוס (כן אל תפחד!) ובאיזור של תיזמוני זיכרון תשנה את הערך של COMMAND RATE ל2!

אחר כך תכבה ותוסיף זיכרון.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

טוב, הגעתי למסקנה שאני אנסה לקבל זיכוי על הכרטיס ואקנה שתי סטיקים של 4 ג'יגה ראם, רק בחייאת תתפללו שהשרשור הזה לא יהיה " שיט, הכרטיס מסך חלש והזיכרון לא עוזר".:lol:

פורסם

אושריקו, לפי מה שראיתי תחת Sys req של פיפ"א 2016 גם שם היה דרישות ל8GB, איך הוא רץ לך?

במערכת סטנ' גם אם יש לך מבוססת 64BIT לא אמור להיות לך בתפוסה יותר מ4GB פעיל [כולל זיכרון וירטואלי או החלפה קרא לו איך שבא לך] .

הייתי אומר תחכה שהמשחק יצא ותראה איך הוא יריץ. בינתיים קבל זיכוי על המוצר. ואל תקנה כלום..

דווקא כדאי לך להיכנס למנהל ההתקנים ולראות כמה זיכרון פיזי פנוי לך.

בקשר לזיכרון שלא עובד, יש מושג בזיכרונות RAM שנקרא CL, כנראה ה CL בין הזיכרונות שיש לך ומה שרכשת שונים. וזה יוצר בעיות.

בכל מקרה גם אם אתה מעוניין לרכוש זיכרון. תסתכל על הזיכרונות הקיימים תתייחס לא רק לתדר העבודה גם למתח העבודה המינמל' הדרוש [כתוב עליהם] ובאיזה CL הם עובדים .

בהצלחה.

פורסם

שאלה קטנה שקשורה - יש לי מחשב ישן ואני חושב על להוסיף לו זכרון (יש לו 1X2) או להחליף לגמריי. מה צריך לבדוק בנושא ההתאמה ללוח אם?

מתכון ל קפה נוטלה

פורסם

תריץ את דגם הלוח בגוגל, כנס לאתר היצרן , תראה בכמה נפח הלוח תומך באופן מקסימל', ותעבוד על פי זה

תשים לב לאיזה זיכרון מותקן לך כרגע מבחינת מתח עבודה/תדר עבודה ו CL.

בלי קשר, לפעמים יצרנים מוסיפים תמיכה נוספת בלוח בעדכון ביוס, אז אם תראה תמיכה מסוימת ולידה יש כוכבית תשים לב לעניין.

פורסם

טוב חברים.

קיבלתי את הכסף חזרה על הזיכרון הזה ואני מעוניין לרכוש שתי סטיקים.

תגידו לי בוודאות לפי הנתונים שציינתי והעליתי כאן שזה מתאים, נינג'ה אתה גם יכול לעזור עוד קצת ^^

[h=2]יכרון למחשב G.Skill Value 2x4GB DDR3 1333Mhz CL9 Kit[/h]

פורסם

אתה אוהב את זה כשאני חוזר על עצמי אה

http://ksp.co.il/?uin=13421

http://ksp.co.il/?uin=16624

תבחר לפי כמה כסף יש בארנק

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

חברים, נשרף לי הלוח אם. הזכרונות הרסו לי את הלוח ויצא עשן ממנו.

אם זה לא היה עצוב זה היה מצחיק.

גם הזכרונות החדשים שהמלצתם לי כאן, פשוט לא עבדו. ייתכן שההכנסה לא נכונה וייתכן שמשהו דפוק.

אגב, לא ראיתי שעשיתי פעולה חשודה מדי, ייתכן שכיבויים וההדלקות המרובות גמרו אצת הלוח.

הלוח עצמו כנראה לא נמצא במלאי בשום מקום בארץ אם כי זו רק השערה בלבד.

כרגע המחשב במעבדה של אייבורי שבו גם מנקים אותו ויגידו לי מה הלאה תוך 5 ימים.

מה היה לנו כאן:קניית זיכרון חדש, החזרתו , קניית זיכרונות חדשים ממקוםן אחר, הוספם , הדלקות וכיבויים מרובות, לוח אם מוציא עשן ונשרף.

נבדקו כל הזכרונות, הישנים והמקוריים והחדשים והמחשב לא עולה, יש אינספור צפצופים ובנוסף הבאתי כמה אנשים כבר שמבינים במחשבים והעשן זה בעצם התשובה...

מה עשיתי בשביל פיפא ובשביל משחקים!

בוא נראה מה הנזק...מאוד מקווה שניתן לגמור את זה בלוח חדש. יש לי הרבה גיבויים בכל אופן בדיסק קשיח חיצוני.

פורסם

טוב חברים, הוחלף הלוח אם במחשב וכרגע אני עם המחשב "המחודש".

רק מה? כל הבעיות האלו ובסוף פיפא לא עולה לי על המחשב...

שימו לב לדרישות:

כרגע רק הדמו ניתן לשחק בו והוא עולה לי ומיד יוצא\נתקע.

זה הדרישות מינימום:

מעבד AMD PEHNON II X4 965 או INTEL I3-2100

זיכרון:8 ראם.

כרטיס מסך:GTX 460 או AMD R7 260

מערכת הפעלה: 7, 8, 10 בתוצרת 64 ביט

דרישות מערכת מומלצות:

מעבד AMD FX 8150 או INTEL I5-3550K

זכרון: 8 ראם

כרטיס מסך: GTX 660 או AMD R9 270

דיסק קשיח: לפחות 50 ג'יגה

מערכת הפעלה אותו דבר

שלי:

I5 2500 4 ליבות

זיכרון 8 ראם

כרטיס מסך HD6870

דיסק קשיח יש מספיק מקום

מערכת הפעלה 7 ו64 ביט

קיצור, מה יכולה להיות הבעיה?

פורסם

סביר להניח שנגעת בזכרון בידיים חשופות ובגלל חשמל סטטי נוצר קצר.

לא הבנתי מה הבעיה כשאתה מנסה להעלות את המשחק

Sent from my HUAWEI U9508 using Tapatalk

פורסם

טוב, אני קונה כבר כרטיס מסך חדש ככה שיהיה לי מחשב יחסית מספיק חזק למשחק כזה או אחר פה ושם.

מצחיק, אבל רצוי.

והבעיה שהדמו עולה ומיד טוען ומיד יוצא מהמשחק... בהתחלה הוא טען באיטיות גם, רמז על כך שכבד לו.

פורסם (נערך)

ה6870 שלך הוא ברמה של הGTX 460 שהם דורשים, אז זה מוזר.

עדיך לך ליקנות יד2, תימצא בקלות 280X ב400 שקל לרוב עם אחריות.

אם לא בא לך משומש יש בWELCOME מחשבים ב749 שקל חדש דנדש.

עריכה: יש הרבה אנשים עם תלונה דומה- מיתברר שהדריברים הישנים של הכרטיסים מהדור 5000/6000 של AMD הם הבעיה, אחפש לך פיתרון ואם אמצא אקפיץ.

עריכה2: האם הRadeon Software Crimson Edition Beta גם לא עוזר?http://support.amd.com/en-us/download/desktop/legacy?product=legacy3&os=Windows+7+-+64

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תוכן חדש...