Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הרגע התקנתי אותו מחדש, לא עזר.

תשמע, בדקתי גם באתר CAN YOU RUN IT והכרטיס מסך לא תומך במשחק.

מצחיק שכרטיס מסך שנחשב די מעולה לפני 3-5 שנים היום לא מריץ פיפא, שזה תמיד היה המשחק הכי קל להריץ.

אני יכול להגיד לך שבדקתי מבחנים באתרים באינטרנט והRX460 של HD מומלץ בהרבה.

זה לא כרטיס פגז, אבל גם המחשב שלי הוא בסדר גמור, לא מפלצת ולא גרוע , לא מצפה להריץ GTA V על ULTRA ו8X.

גם ירדתי עכשיו בלוח מתקדם לפחות מתקדם בגלל שאין את שלי במלאי אז...

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
  • תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

זה לא ביגלל הכוח עיבוד של הכרטיס מסך, הוא בסדר, רק שAMD הפסיקו ליתמוך בו בעידכוני דרייברים ולכן עקב דרייבר ישן המישחק לא יכול לרוץ על סידרה 6000.

קנה 280X משומש אם תשיג בפחות מ500, חזק פי2 לעומת מה שתשיג חדש עד 800 שקל.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

הכרטיס שאני מדבר עליו יעלה לי 590 שקל והוא מקבל ביקורות טובות.

ולגבי הדרייברים , עצוב שזה ככה וחבל. זה רק מוכיח כמה מעודדים אותנו לקנות ולקנות ולהחליף ולהחליף...

תכלס , מה יש לי זמן ? רק לשחק פיפא פעם בשנה- זה כן חשוב לי שיריץ.

אתה מדבר איתי על כרטיסים מאוד חזקים אבל אל תשכח שלוח אם שלי הוא לא הכי מתקדם, מארז פשוט ו8 ג'יגה ראם וספק כח של סיסוניק 600W. זה מחשב שהמעבד שלו הוא הכי טוב במחשב הזה.

פורסם (נערך)

יש לך אחלה מיפרט, אל תיבהל שאינטל הוציע כל כך הרבה מעבדים מאז המעבד שלך, הם בקושי משתפרים ב5% בכל דור חדש, המעבד שלך לא יגביל אותך בכרטיסים מסך בתקציבים האלה, והלוח לא יהיה בעיה כי לפחות PCIE 2.0 יש לך.

זה סתם להיתרשמות מול הכרטיסים:

http://www.guru3d.com/articles_pages/asus_radeon_rx_460_strix_gaming_4gb_review,17.html

http://www.anandtech.com/bench/product/1336?vs=1041

הספק שלך יחזיק כרטיס עד 250W בלי בעיה.

כמובן ואני ממליץ ליקנות 280X רק במידה ויש אחריות, ככה על הבעיה הראשונה אתה לוקח לחנות ומקבל 380X בתקופה הקרובה או RX 480 ברגע שה380X לא יהיה זמין.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

תודה רבה, האק!

הוחלט להזמין את הGTX 950 שחזק טיפה מה460RX ומצאתי גרסה די זולה בKSP.

רק לא הבנתי את העניין של הספק? אם יש לו 600+ , נניח וזה מוגזם אז 500, למה רק 250 ?

אגב, הלוח הוא GIGAYBTE H61 SPV2 .

קראתי שביוס לא מעודכן עלול לגרום לכרטיס הספציפי הזה לעשות בעיות, ידוע לך על מה מדובר ועל איזה עדכונים?

יש לציין שהחנות הרכיבה לי את הלוח החדש ועדכנה לי דרייברים והכל.

פורסם

מכיר תלוח מקרוב, הוא פועל אצל אחיין שלי עם 3770 I7 ו270X בלי בעיה.

הספק לא מגביל אותך בכרטיס מסך, רק ביצירת מערך של 2 כרטיסים חזקים הוא יהיה על קצה היכולת, אז אל תידאג לזה.

למה GTX 950? יש לך את ה280X עם מישלוחה חינם עד הבית כאן:

https://www.wellcom.co.il/hardware-software/graphics-cards/r928xoc3gd?mfp=price%5B388%2C873%5D

פורסם (נערך)

ביצ'ו- צא מזה שהלוח ישן, הלוח תומך אפילו בPCIE דור 3 שזה הכי חדש היום, הלוח ישן רק מהבחינה שאין לו USB3 וSATA3.

http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4091#ov

• All new design of Ultra Durable 4 classic
  • Supports 3rd Gen. Intel® 22nm CPUs and 2nd Gen. Intel® Core™ CPUs (LGA1155 socket)
  • Unique On/Off Charge delivers the best recharging capability to iPad, iPhone and iPod Touch
  • Supports 3rd generation PCI-Express interface
  • DVI interface for smoother HD video playback
  • Industry's Leading All Solid Capacitor Design
  • Enhanced Intel HD Graphics 2000/3000 integrated with the processor
  • Dual UEFI BIOS™ protection with 3TB+ HDD boot up capability

אבל כן אתה חייב ליבדוק אם הכרטיס ניכנס במארז שלך כי הוא דיי ארוך.

כאן יש את המידות:

http://www.tomshardware.com/reviews/radeon-r9-280x-third-party-round-up,3655-3.html

מבחינת הספק רק בדוק שיש לך כבל PCIE6 PIN ועוד אחד של 8 פינים.

radeon-r9-280x-partner-board-hawaii,Z-J-404335-22.jpg

עריכה: אני רואה שעם הכרטיס הזה מריצים את המישחק על ההגדרות הכי גבוהות בלי בעיה עם מעבדים ישנים משלך.

https://www.google.co.il/search?q=280x+fifa+17&rlz=1C1CHFX_enIL647IL647&oq=280x+fifa+17&aqs=chrome..69i57.3718j0j4&sourceid=chrome&ie=UTF-8#safe=off&q=280x+fifa+17

פורסם

האק, תודה רבה שוב חבר!

בכל מקרה, הוחלט להזמין את GTX 950.

1)מצאתי אותו יחסית זול בKSP בעיר שלי, בניגוד לאייבורי שמוכרים אותו קצת יותר יקר(הלוח החדש מאייבורי וזה היה עדיף אבל אני רוצה לחסוך).

2)מסתבר שלמרות שהומלץ על RX460 , הוא סוחט קצת קצת פחות FPS וזה מציק לי שזה באותו המחיר בערך ולקחת אותו.

3)מעדיף בדברים האלו להזמין ממקומות שקרובים אליי ולבית ויש אפשרות לפתרונות מבלי לנסוע לבחוץ\משלוחים וכו'.

4) לפי יוטיוב, הכרטיס הזה מריץ חלק את הפיפא 2017 שהיא די כבדה.

5) אין צורך להפוך את המחשב הזה לחיה רעה מכיוון שאני אצטרך לשנות כבר חצי מחשב מלבד מעבד ואין טעם כרגע לזה. בפועל זה מה שקרה, החלפתי זכרונות ולוח אם, אבל לא מה שתכננתי.:-P

6)אני לא גיימר יותר , משחק פה ושם , רק בפיפא קבוע.

אעדכן בלי נדר מה בסוף...

פורסם

מצאתי את הדיון הזה:

http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=409002

מדברים שם על שיפצור דרייברים אחרונים שיתמכו גם בכרטיסים ישנים, לא יודע אם יעזור לך אבל אולי שווה שתיקרא מה מדברים שם.

פורסם

שפצור דרייברים :shock: פעם אחרונה ששמעתי על זה היה בתקופת 3dfx.

ג'יזס, הנוסטלגיה

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

בסוף קניתי את הGTX950 ביותר יקר ממה שחשבתי...לא היה לי כח להתעכב וראיתי ביקורות מצויינות עליו ביחס למה שהוא נותן והלכתי עליו.

קודם כל הכרטיס פשוט קטנצ'יק וחסכוני כנראה לעומת הענקי שהיה לי HD6870.

הפיפא עולה עכשיו בלי בעיה , אני מריץ אותה כרגע על HIGH ו4X. אפשר לומר שיש ירידות FPS קצת אבל ברוב הזמן המשחק פועל חלק.

שימו לב שהדרישות השנה מאוד גבוהות, המעבד שלי מצויין אבל הוא לא במקסימליות.

אני יודע שזה כרטיס ביניים אבל הוא מריץ משחקים לא רע על 1080. מספיק לי בהחלט לבינתיים.

סתם למעוניינים , באתר G2A האמינים מאוד מוכרים את הפיפא למחשב בגרסה הרגילה הגלובאלית בפחות מ200 שקל ובארץ קרוב ל300 ויותר.

פורסם

תיתחדש ותהנה, שמח שהכל עובד כעת בלי בעיה :-)

פורסם

האמת שאני ממש לא בתחום הזה יותר אלא יותר בקטע של מכוניות אבל אי אפשר בחורף להישאר בבית לפעמים ולא לשחק פיפא ברשת נגד אנשים\קריירה עם ברצלונה.:oops:

עכשיו גם הורדתי GTA V, לא שיחקתי במשחקים חוץ מפיפא יותר משנתיים...

תודה לכולם והמוסר השכל הוא לא לגעת בדברים שלא מבינים :)

• תוכן חדש...