Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שוקל לקנות קורולה 0 ק"מ מחברת ליסינג.

בחברת הליסינג נאמר לי שהרכב הוא באחריות מלאה של היבואן.

כמו בכל מוצר, גם רכב חדש עלול לסבול תקלות קשות.

1. האם לדעתכם היבואן ייתן אחריות מלאה כאילו קניתי אצלו את הרכב או שיש פה סיכון?

2. האם קרו מקרים שחברת הליסינג "דחפה" רכב 0 ק"מ בעייתי שהיא רוצה להיפטר ממנו?

3. האם לדעתכם קנייה מיבואן בטוחה יותר?

4. האם ברכישת רכב 0 ק"מ ניתן לבצע נסיעת מבחן קצרה או בדיקה במכון לפני התשלום כדי לראות שאין בעיות?

5. נאמר לי שהעברת הבעלות יכולה לקחת חודש - האם ניתן לבצע העברת בעלות בזמן הרכישה?

6. מאיזה חברות ליסינג כדאי יותר להיזהר?

פורסם

1. לא רואה למה לא , גם לחברות ליסינג יש אחריות ומדובר במוצר חדש(למרות שבניגוד ללקוח פרטי בקיה למשל , בליסינג יש רק 3 שנים מלאות בלי הארבע הנוספות על גיר ומנוע ), בסופו של דבר הוא נרשם על שמך ואתה בעל הרכב והרכב עומד בתנאי האחריות הבסייסים אז לא צריכה להיות בעיה.

4. מדובר ברכב חדש שבסה"כ נרשם על שם חברת הליסינג , לדעתי מיותר.

פורסם
אני שוקל לקנות קורולה 0 ק"מ מחברת ליסינג.

בחברת הליסינג נאמר לי שהרכב הוא באחריות מלאה של היבואן.

כמו בכל מוצר, גם רכב חדש עלול לסבול תקלות קשות.

1. האם לדעתכם היבואן ייתן אחריות מלאה כאילו קניתי אצלו את הרכב או שיש פה סיכון? ייתן

2. האם קרו מקרים שחברת הליסינג "דחפה" רכב 0 ק"מ בעייתי שהיא רוצה להיפטר ממנו? לעיתים מגיעים רכבים שקשה למכור כי יש עודף רכבים, סוף מודל וכד. בדיוק כמו הנחה אצל יבואן. מבחינת רכב ספציפי לא מדובר ברכבים פגומים.

3. האם לדעתכם קנייה מיבואן בטוחה יותר? רק המוות בטוח. אולי יש יותר סיכוי שחברת ליסינג תפשוט את הרגל מאשר יבואן. ואולי יבואן ייגובה ע"י היצרן. אבל בגדול עסקה עם חברת ליסינג גדולה היא די בטוחה. אבל כמו בכל עסקה (גם מול יבואן) עדיף לך לשלם כמה שיותר במעמד מסירת הרכב. צ'ק בנקאי פותר את הבעיה

4. האם ברכישת רכב 0 ק"מ ניתן לבצע נסיעת מבחן קצרה או בדיקה במכון לפני התשלום כדי לראות שאין בעיות?ברכב הספציפי אי אפשר לעשות, בדיוק כמו שהיבואן לא ייתן לך לבדוק ואז להחליט. גם אין ממש צורך. מדובר ברכב חדש. הפחידו אותך לשווא.

5. נאמר לי שהעברת הבעלות יכולה לקחת חודש - האם ניתן לבצע העברת בעלות בזמן הרכישה? לא יודע.

6. מאיזה חברות ליסינג כדאי יותר להיזהר? להזהר מכך שיפשטו את הרגל? הגדולות יותר יציבות.

12345

פורסם (נערך)

1. כן, אבל האחריות מתחילה מעליית הרכב לכביש (היום בו הוא נמכר לחברת הליסינג ונרשם כיד ראשונה). כלומר, אם למשל זה היה לפני חצי שנה, האחריות שתקבל תהיה לשנתיים וחצי, ולא לשלוש.

2. כן, אבל גם היבואניות עושות את אותו הדבר.

3. כן. מתווך אחד פחות + סחירות עתידית עדיפה. גם לעובדה שאתה קונה מנותן האחריות יש משמעות, קלה.

4. ככלל לא, אבל זה משתנה בין חברה לחברה. תחשוב על זה כך - אם יתנו לך ולכל אחד לעשות נסיעת מבחן, זה לא יהיה רכב 0 ק"מ.

5. תלוי בחברה. במקומך הייתי מתעקש על כך, שכן למרות שאמנם הסיכון לקריסת חברת ליסינג לא גדול, עדיף שהרכב יהיה על שמך כמה שיותר מהר.

6. זו שמצאת סיפורים רעים אודותיה ברשת ו-או נציגיה לא אדיבים בתהליך הרכישה. אחרי תהליך הרכישה ממילא אתה עובר לחסות מערך השירות של היבואנית.

עריכה אחרונה על ידי רועי צוקרמן
פורסם

לגבי השאלות שלך כבר השיבו.

ספציפית לגבי הקורולה.

לדעתי ההנחה באפיקי ה-0 ק"מ עבור הקורולה הופכות אותה לפחות משתלמת מקיה סיד ופורטה למשל או אפילו פולקסוואגן גולף והונדה סיויק.

ראיתי פרסומים של כמה סוכנויות טויוטה על ימי מכירות. בדוק מה קורה שם, אני יודע שהם לא נדיבים במיוחד בהנחות אבל אם אתה לוקח הלוואה מהבנק אולי מימון אטרקטיבי יצמצם את הפער.

Guest ספורטמוטורי
פורסם

שלום ירון.

אין כל חשש ברכישת רכב כזה, מה שכן תבקש שישלחו לך צילום רישיון הרכב אחרי ההזמה.

חוץ מזה, מדובר ברכב חדש כמו לקנות מהיבואן, והאחריות היא אחריות יצרן לכל דבר ועניין.

אני ממליץ לך לקנות מחברת טרייד אין רשמית של אותו יבואן, ולא חברה קטנה ולא מוכרת.

בהצלחה.

• תוכן חדש...